Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta cholerna dieta

9m temu urodzilam dziecko. Wczoraj chcialam sobie kupic plaszcz ale nie bylo....

Polecane posty

i chwileczkę, nie wiem czy ta Dziewczynka która jak to określiła, jest lekarzem i dopiero stoi u progu kariery mówi prawdę, jakoś średnio mi się chce w to wierzyć z podejścia jakie ma do ludzi, poza tym ja też moge napisać że jestem Bóg wie kim i się wymądrzać, no wybacz na forum można pisać różne cuda na swoj temat i nikt nie jest w stanie sprawdzić czy to prawda ;)

Gość allabaster
aganicka- co Cie tak zazdrosc wziela na ta rzekoma Pania dr? Dziewucha juz sie dwa dni na forum nie wypowiadala, a Ty nadal przezyc nie mozesz? :P

Gość trzeba spjrzeć prawdzie w oczy
jaka ta aganicka jest upierdliwa i beznadziejna ! sama zaprzecza temu co pisze , nie chce mi sie już dalej dyskutowac z tą panią przemądrzało najmądrzejszą ... do dziewczyny od tabsów anty : spróbuj qlaira - dobrze sie po nich czuje i nie tyje , ani nie puchnę , zero reakcji negatywnych.

Gość Alexxxxxxa
Aganicka, twoje bmi to 30,7 i jest to już otyłość a nie nadwaga, więc nie pieprz w kółko, że nie jesteś otyła, bo jesteś. To, że obecnie nie siadają ci stawy ani nie masz innych chorób wywołanych otyłością, nie znaczy, ze zawsze tak będzie. Pomyśl sobie, co będzie za 20 lat, kiedy nawet u szczupłych osób zdrowie zaczyna się sypać. I drugie twoje hasło, że nie widać po tobie tej wagi. Widać, no bo gdzie może się rozejść 30 kg których jest za dużo?

Gość allabaster
aganicka, to chyb aTy masz cos z glowa :/ dwie str dalej po konwersacji z jak ja to nazywasz 'dziewczynka' stwierdzasz nagle, pozwol ze sparafrazuje: 'chwileczke, moze ona tak naprawde nie jest lekarzem, bo mi zal d** sciska.' Sorry, tak to zabrzmialo pozdr

Gość kocham mojego synusia
allabaster-- ty to wogole jakas pierdolnieta jestes. Wstawilas f otki gdzie prezysz sie jak jakas dziwka w pozach prostytutki zblizajacej sie do orgazmu z smierdzacym facetem. Ani to ladne ani to fajne. Kreujesz sie na jakas laske a robisz z siebie ladacznice.

Gość allabaster
jakie fotki? hehehehe na pewno masz moje zdjecia na mysli? kurcze, strasznie cnotliwa jestes... ciekawe jak Twoj facet splodzil Tobie synusia... czytajac to co napisalas to przypuszczam ze nawet do konca sie nie rozebralas przed uprawianiem seksu (co robiliscie wylacznie w celach prokreacyjnych oczywiscie, bron Boze zeby bylo inaczej) zabawna jestes, buziak :* Jeszcze jedna rzecz przychodzi mi na mysl. Teksty typu 'moj facet akceptuje moja 30 kg nadwage i kocha kazdy kg mojego ciala.' Smiac sie chce. A co ma biedny robic? Jedzenia nie zabierze, wredny tez nie chce byc, bo pewno poskutkowaloby to placzem albo wrzaskiem. A same jakich facetow wolicie- z jedrnym i fajnym cialkiem, silnych i sprawnych czy tych obtluszczonych i z miesniem piwnym? Oczywiscie ze kochalibyscie ich jaky przytyli nawet 50 kg, ale przeciez chcecie zeby atrakcyjnie wygladali. U facetow dziala to jeszcze mocniej, bo ladna kobietka to powod do dumy, facet lubi jak jego zonka/dziewczyna wzbudza zainteresowanie/zazdrosc kolegow, czuje sie wtedy super samcem ;) Oczywiscie ze jak bylam gruba to moj chlopak mnie kochal, ale jak zaczelam chudnac zaczal mnie jeszcze bardziej obsypywac komplementami i patrzec z podziwem. Tak to juz jest na tym swiecie, czy nam to sie podoba czy nie, najwiekszym atutem faceta sa pieniadze a kobiety uroda. A chyba kazdy przyzna za w ponad 90% przypadkow dodatkowe kg powoduja ze tracimy na atrakcyjnosci. Koncze juz swoj wywod pozdrawiam :)

Gość allabaster
jakie fotki? hehehehe na pewno masz moje zdjecia na mysli? kurcze, strasznie cnotliwa jestes... ciekawe jak Twoj facet splodzil Tobie synusia... czytajac to co napisalas to przypuszczam ze nawet do konca sie nie rozebralas przed uprawianiem seksu (co robiliscie wylacznie w celach prokreacyjnych oczywiscie, bron Boze zeby bylo inaczej) zabawna jestes, buziak :* Jeszcze jedna rzecz przychodzi mi na mysl. Teksty typu 'moj facet akceptuje moja 30 kg nadwage i kocha kazdy kg mojego ciala.' Smiac sie chce. A co ma biedny robic? Jedzenia nie zabierze, wredny tez nie chce byc, bo pewno poskutkowaloby to placzem albo wrzaskiem. A same jakich facetow wolicie- z jedrnym i fajnym cialkiem, silnych i sprawnych czy tych obtluszczonych i z miesniem piwnym? Oczywiscie ze kochalibyscie ich jaky przytyli nawet 50 kg, ale przeciez chcecie zeby atrakcyjnie wygladali. U facetow dziala to jeszcze mocniej, bo ladna kobietka to powod do dumy, facet lubi jak jego zonka/dziewczyna wzbudza zainteresowanie/zazdrosc kolegow, czuje sie wtedy super samcem ;) Oczywiscie ze jak bylam gruba to moj chlopak mnie kochal, ale jak zaczelam chudnac zaczal mnie jeszcze bardziej obsypywac komplementami i patrzec z podziwem. Tak to juz jest na tym swiecie, czy nam to sie podoba czy nie, najwiekszym atutem faceta sa pieniadze a kobiety uroda. A chyba kazdy przyzna za w ponad 90% przypadkow dodatkowe kg powoduja ze tracimy na atrakcyjnosci. Koncze juz swoj wywod pozdrawiam :)

Gość do albaBESTII
atutem faceta sa pieniadze a kobiety uroda he he tyle wiesz ile zjesz biedna kobiecino... zapomnialas o rozumie, intelekcie, humorze i wielu innych rzeczach ktorych z pewnoscia nie posiadasz, wynocha z tego topiku bo zasmiecasz swoimi madrosciami ludowymi... az zal ciebie czytac...

Gość allabaster
tak sie sklada ze i rozumem i intelektem moge sie pochwalic, ani uczelni ani zajmowanego obecnie stanowiska nie chce podawac, bo zostane posadzona o klamstwo :) z humorem gorzej niestety, ale nie mozna miec wszystkiego :)

Gość tak sobie czytam i widze
ze wcale nie jest prawdą, ze osoby grube sa mile i sympatyczne...tu plują jadem aż milo:O

Gość alabaster widocznie
ci zazdroszczą ze udalo ci sie schudnać i bolą je slowa prawdy...pewnie lepiej by bylo gdyby je poglaskac po glowce i powiedziec to ich ulubione wyswiechtane powiedzonko, że "kochanego cialka nigdy za wiele"...

Gość do albaBESTII
czyzbys zmieniala nicki i pisala po kilka razy :P przyznja sie! :D:D nie zdziwi mnie to wcale!

Gość no tak...wszystkie ktore
osmielą sie nie przyklaskiwac grubym to wynocha z topiku:D

Gość do albaBESTII
no slowo daje od kazdego wpisu ok. 2 min. odstepu!!! laska pisze sama do siebie! zal :o

taaa...juz teorie spiskowe. :O Jesli ktos tam uwaza mnie za alabaster to jego broszka. widocznie ciezko zaakceptowac, ze wiecej osob moze miec inne zdanie od was, moje dorgie "puszyste":P do wasze informacji - pisalam kilka dni temu na pierwszych dwoch stronach a teraz znow zauwazylam topik na tapecie wiec osmielilam sie znow wlaczyc :P

Gość no nie wiem nie wiem
dokładnie jak napisała alexxx , jak po aganitce ma nie wyglądać ze waży 95 kg , widać i to bardzo i nawet jeszcze gorzej, bo jest wysoka i wygąda zwaliscie , do tego ta podwójna broda wszystk potęguje , bo np, młoda mama która też wstawiła swoją fote wyglada ok , pomimo ze twarz zamazana , nie wygląda na nalaną tak jak aganicka. I to co napisała allabaster , to nie tak ze meżzczyzna kocha każdy kiloram , mój też mnie pokochał jako grubaskę , ale kibicował mi przy kazdym utraconym kilogramie i był ze mnie dumny i z siebie ze ma przy boku zgrabną i szczupłą żonę . W zyciu bym sie już tak nie zapusciła, i wiem ze do końca zycia musze sie pilnowac zeby nie przytyć , ale jak ogladam zjęcia z "grubych czasów" to przypomina mi sie jak sie sama oszukiwałam ze problemu nie ma , a był 35 kilogramowy.

Gość do albaBESTII
jasne, a ja jestem matka teresa :P b. dziwne ze takie zamieszanie sie zrobilo zaraz jak alabestia weszla na topik loool ale ok nie ma sprawy kazdy ma jakies odchyly... :D

a gdzie sa ich fotki?

oj kazdy ma jakies odchyly...jedni np. obżeranie sie:classic_cool:

Gość do albaBESTII
hejka prymitywku 🖐️

Gość allabaster
no comment :/ kobieto, ja mam 27 lat, troche za duzo zeby si epod sama siebie podszywac :/

Gość do albaBESTII
ja nie komentuje aganickiej.... nie chce sprawiac przykrosci... :( nie jestem swinią jak niektóre tutaj!

oj agadnicka powinna zdecydowanie zmienic styl ubierania sie bo ten stroj ze zdjecia jeszcze dodatkowo ją pogrubia

Gość do albaBESTII
napisze tylko tyle, schudnac mozna... o to nie trudno, za to zmienic parszywy charakter o wiele wieeeele ciezej jest..

Gość allabaster
ja tez jej nie komentuje, kilka str wstecz napisalam ze wyglad odzwierciedla jej wage i wiecej sie nie wypowiadalam na temat jej fotki

Gość do albaBESTII
napisze tylko tyle, schudnac mozna... o to nie trudno, za to zmienic parszywy charakter o wiele wieeeele ciezej jest..

a niby dlaczego nie mozna komentowac? moze to akurat pomoze? lepiej pewnie udawac, ze wszystko jest ok nawet gdy ktos robi sie coraz grubszy i grubszy???