Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla wyrodna matka

Nie jestem gotowa na bycie matka,a boje sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

NeoNato włoskie produkty wysokiej jakości, oferujemy konkurencyjne ceny, dostarczenie towaru do klienta lub możliwy odbiór osobisty.. Kontakt: Zapraszamy na naszą stronę: www.neonato.pl . . .

Gość dla niektorych wydlad jest tez
urodzila mnie, bo chciala miec dzieci, od kiedy pamieta zawsze chciala. A ja od kiedy pamietam to nie chce. Wiec i ja mozna nazwac egoistka bo zrobila co chciala i mnie, bo robie to samo. Co z tego, ze na odwrot ;)

Gość bambiiiiiii
Oczywiście każdy ma wybór, je też zdecydowałam się na dziecko późno dość - przed 30-tką, 7 lat po ślubie. Ta późna decyzja nie była jednak pokierowana względami typu rozstęp czy pryszcz na nosie ;). Do pewnego momentu dobrze się bawiłam... a jak się wybawiłam postanowiłam zacząć kolejny etap życia. I też, tak jak autorka, miałam watpliwości i chuśtawkę emocjonalną. Ale to jest normalny stan. Dużo kobie przez większość dorosłego życia myśli, że to jeszcze nie ten moment. A tak przy okazji- uważam że, dyskusja o dzieciach z osobami, które ich nie mają to tak jak dyskusja z niewidomym o kolorach. Życzę wszystkim Spokojnych Świąt-idę do moich pociech, trochę doznań masochistycznych mi się przyda ;)

Gość przyszla wyrodna matka
jestem w ciazy, podjelam decyzje. To wszystko co chcialam napisac

Gość a jaka ta decyzja?
wyrodna

Przyszła wyrodna matko ja nie będę oceniała Ciebie ani Twojej decyzji. Sama mam 4 miesięczną cudowną córeczkę. Życia sobie bez niej nie wyobrażam i te kilka ledwowidocznych rostępów nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Wróciłam do wagi sprzed ciąży i teraz staram się ćwiczeniami ujędrnić skórę na brzuchu i z dnia na dzień widzę poprawę. Też miałam obawy co do nieprzespanych nocy. Karmię piersią moją córeczkę i wstaję do niej co 3 godz, ale mała w zamian za to śpi ze mną do 10 rano. Nie jestem kopletnie zmęczona moim dzieckiem mimo że wszyscy mówią ze właśnie najgorsze sa te pierwsze trzy miesiące. Proszę Cię tylko o jedno zanim podejmiesz ostateczną decyzję, zastanów się co zrobisz jak teraz ciążę usuniesz i zapragniesz jej za lat 5 a wówczas to już nie będzie możliwe (bo takie są bardzo często konsekwencje tego zabiegu). Powodzenia

Gość lola8888
dac umialas???????? urodzic i oddac, jest cos takiego jak Okno Życia

Gość ale kobieta to nie inkubator