Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllittta

praca po kierunkach chemicznych i biotechnologii.

Polecane posty

Gość 12345654321
Tam jest adres i nazwisko Studia prawnicze sa jak liceum ogolnoksztalcace. Nabywamy wiedze ze wszystkich galezi prawa i po skonczeniu studiow wybieramy dopiero zawod idac na aplikacje i tam dopiero uczac sie od praktycznej strony tego zajecia. JAk mozna smiac sie ze studenta prawa ze nie wie jak akta wygladaja albo jak pisze sie wezwanie skoro na studiach sie czyms takim nie zajmujemy ?? My mamy znac ustawy to sa nasze obowiazki czym nie pochwali sie zwykly prcownik sadu. Wlasnie na praktyce maja wdrozyc nas w ogole w prace wymiaru sprawiedliwosci zeby na aplikacji zajac sie powanziejszymi sprawami typu akt oskarzenia czy apelacja czego nigdy nie napisze stazysta czy protokolant.

Gość 12345654321
Tam jest adres i nazwisko I wiesz co ja mialam na tyle taktu ze sie nie smialam z pracownikow sadu iz w ogole nie mieli pojecia o kk czy kpk bo nie studiowali prawa i zalosne bylo ze jakas laska po srednim wymadzrala sie jak to ona potrafi wezwanie napisac i podac odpowiednia synature akt oraz wie ktory sedzia ktora ma polke bo kazdemu pierwszemu lepszemu z ulicy jak sie to pokaze to zalapie ale nie kazdy pierwszy lepszy dostanie sie na prawo i je skonczy. Jak bidulka uslyszala o europejskim nakazie aresztowania to bladla z niewiedzy. I ja milo praktyk nie wpsominam bo pracownicy sadu wyzej srali niz dupy mieli bo trzeba studentowi prawa pokazac ....... Nigdy nie spotkalam sie na prawie z takim lekcewazniem i wywyzszaniem sie jak wlasnie wsrod pracownikow sadu.

Gość defcasfcadazdzdc
a ja skończyłam technologię żywności na szczęście tylko inżyniera....współczuje ludziom którzy poszli dalej na mgr-a - oni wszyscy będą bezrobotni w moim mieście nie ma pracy dla technologów, ja sama pracowałam w firmie nie jako technolog ale przy produkcji i dostałam 900 zł...teraz studiuje 2 letnia uzupełniajacą ekonomie - specj. rachunkowosc chce byc ksiegowa, wiadomo na poczatku bedzie ciezko ale ksiegowa to zawód który zawsze był i zawsze bedzie i w koncu sie jakos wybije.

Gość Anq26
Mi nie chodzi o wiedzę typu że gliceryna to...benzyl to..itd...bo to można wyczytać na laickich stronach w necie i jak się raz przeczyta to już się wie bo tego wiele nie ma i te składy się powielają...ale jak, co i dlaczego tak a nie inaczej?...bo to, że ekstrakt z oliwy nawilża to jedno...ale dlaczego w sensie chemicznym to drugie. Mnie interesują kosmetyki do włosów, rozjaśniacze, dlaczego w takiej proporcji, dlaczego w takiej temperaturze itd. o tym na studiach się nie mówi...gorzej o tym nawet na necie się nie poczyta...:( wszystko ogólnikowo. A na studiach to najwyżej Ci powiedzą, że w kosmetykach są związki organiczne:D

Gość olllittta
ale mnie pociezyliscie:D To pozotaje teraz mi zmiana kierunku lub walka o pelnienie marzen na obecnym choc nie wiadomo z jakim skutkiem. Niestety co do tych kometykow zgadzam sie z anq26-mam teraz np laby z nieorganicznej,a tam wejsciowka co tydzien,a na niej zamiast zastoowania i opisu pierwiastkow to wymagaja reakcji na pamiec,wiadomo,ze za tydz sie zapomni. A ktos wie jak z praca w tym kierunku za granica-sprawdzalam na nature jobs,ale narazie nie znam na tyle angielskiego?

Gość jolkajolka1234
a czy warto samemu sie doczac?

Gość olllittta
A czy ktos z was pracowal za granica w tym kierunku?

Gość gość
Po tych kierunkach jest sporo możliwości więc i pracę też da się znaleźć. Ja akurat skończyłam chemię na Politechnice Łódzkiej i pracuję od 2 lat w Farmaceutyczno chemicznej Spółdzielni Pracy Galenus w dziale kontroli jakości. Ogólnie jestem zadowolona. Warunki pracy sa naprawdę niezłe, atmosfera w pracy też w porządku.

Gość InzMar19
Myślę że nie powinieneś narzekać na brak ofert, chociaż na samym początku może być ciężko. Przypuszczam że pracę znajdziesz w przemyśle chemicznym lub ciężkim. Więcej na ten temat możesz poczytać np. tutaj http://www.zapytaj-inzyniera.pl/ .

Gość gość
Ja znalazłam pracę po biotechnologii dzięki irspoland.com. Jestem bardzo zadowolona, trafiłam do fajnego miejsca, nieźle zarabiam ;)

Gość gość
Widziałam, że ktoś wspomniał tu o firmie IRS Poland. Ja też zawdzięczam im pomoc w znalezieniu pracy zaraz po biotechnologii. Bardzo profesjonalny, szybko działający zespół, polecam

Gość gość
gość 2017.10.03 I wolny czas spędzam na kafe :) Korzystając z dobrodziejstw codziennej burzy mózgów..

Gość gość
Ja zaczęłam się rozglądać za pracę będąc już w trakcie studiów na biotechnologii.. Początki były ciężkie, w dzisiejszych czasach trudno znaleźć dobrą pracę w swoim zawodzie.. Ostatecznie pracę pomogła mi znaleźć firma IRS Poland. Jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Lidl - wykładanie chemii.

Gość gość
ja znalazłem pracę w zawodzie biotechnolog za pośrednictwem firmy IRS Poland, polecam efektywnie działający zespół

Gość gość
Ja jestem w trakcie studiowania chemii i też zastanawiam się co z pracą po tym kierunku.. widzę tu pozytywne opinie o firmie IRS Poland, słyszałam też już wcześniej o niej od znajomych, podobno naprawdę szybko pomagają w znalezieniu odpowiedniej pracy do danej osoby. Możliwe, że też skorzystam z ich usług

Gość gość
polecam firmę IRS Poland, za pośrednictwem której sama znalazłam pracę po studiach na biotechnologii

Gość ogloszenie

Szukam kontaktu z osoba po studiach chemicznych najlepiej ze swoim laboratorium potrzebuje dyskretnej pomocy w legalmym przedsiewzieciu dobrze zaplace... stejacek07@gmail.com