Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Dziwna sprawa z przyjaciółką...

Polecane posty

może robię z igły widły, ale mam dziwne uczucie po wczorajszej rozmowie z przyjaciółką. kiedyś miałam konto na portalu towarzyskim i napisał do mnie mężczyzna, którym byłam w jakiś sposób zainteresowana, ale po rozmowie przez telefon uznaliśmy, że nie powinniśmy się spotykać na żywo. opowiedziałam jej o tym i pokazałam jego profil. na drugi dzień okazało się, że ona bez mojej prośby ani zgody napisała do niego wiadomość w której zachwalała moją osobę i namawiała go żebyśmy jednak się spotkali. (ja nie byłam zainteresowana dalszą znajomością z tym panem więc sprawa się rozmyła) od tamtego zdarzenia minęło trochę czasu (rok?) i wczoraj ona wyskakuje, z tekstem, że ten facet którego kiedyś tam poznałam (już nawet o nim nie pamietałam) pisze do niej jaki jest nieszczęśliwy. okazało się że od tamtej pory oni utrzymują ze sobą kontakt itp. troche się o to pokłóciłyśmy i teraz sama nie wiem czy powinnam się była na nią o to wkurzać ? z drugiej strony czuje się jakoś nieswojo

Gość Masz 5 lat czy jak?
Ty nie chcesz,ale on też nie może? Nie ośmieszaj się:/

Gość Masz 5 lat czy jak?
ona*

Mnie w ogole dziwi szalenie, ze nie potrafisz znalezc nikogo sensownego w realu. Co do przyjaciolki, to nie wiem o co te fochy, skoro dalas jej wolna reke w nawiazywaniu tej znajomosci. Zrobila wszystko wedlug twoich zyczen, a to, ze sie z nim zaprzyjaznila zamiast tego, zebys ty sie z nim zaprzyjaznila to wybacz ale miala do tego prawo, skoro odpuscilas sobie te znajomosc. Twoja klotnia o to jestwiec bezsensowna.

wybacz, ale co ona zrobila o co ja ją prosiłam? bo chyba źle przeczytałaś? ja właśnie ją prosiłam, żeby nic do niego nie pisała więc zrobiła to raczej wbrew mojej woli

Gość Samanthe
przyjaciółki to zdradliwe sÓki, już nie raz się o tym przekonałam :o tyle, że w bardziej hardcorowych sytuacjach. to co ona zrobiła spłynęłoby po mnie. ale jako przyjaciółka, nie powiedziała Ci niczego? -dziwne. osobiście wkurzyłabym się za zachwalanie przy facecie, z którym nie chciałabym być. skąd wiesz, czy z Twoim chłopakiem też nie będzie utrzymywała potajemnych kontaktów? albo szukaj sobie mega lojalnego i uczciwego mena, albo zrezygnuj z koleżanki.

Gość Ty go nie chciałaś
to ona go wzięła. w czym rpoblem?

Gość truskaweczka___
masz swoja racje, bo jednak nie powiedziala Ci, ze utrzymuje z nim kontakt, to nic, ze ma z nim kontakt, ale dlaczego nic do tej pory nie mowila:( jestes w jakis sposob rozczarowana i ja tez bym byla :(

Gość ta twoja przyjaciolka
to jakas klamliwa suka ktora sie czai zeby ci odebrac szczescie unikaj

No wybacz ale skoro ty nie chcialas tej znajomosci, a ona jednak tak to nie widze w tym niczego zlego, poza jednym - ze pisala do niego z twojego konta. To powinnyscie wczesniej ustalic. Twoj zal o to, co sie stalo jest jednak bezpodstawny dlatego, ze jest to stara sprawa, a skoro nie potrafilas jej powiedziec szczerze, ze nie chcesz zeby do niego pisala z twojego konta. teraz to wybacz musztarda po objedzie. ale widze, ze ciebie to gryzie, a gryzie dlatego, ze ona ma z nim kontakt, a ty nie. zenada.

Gość ikssmrodziks
wyjeb im obojgu!!!!!!!! :classic_cool:

Gość no jak to??
"to nic, ze ma z nim kontakt, ale dlaczego nic do tej pory nie mowila" a co, musiała?... mogła, owszem, ale moze nie chciała. moze pomyslala że autorka własnie tak sie zachowa jak sie zachowała.