Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doris983

Czy któraś z was jest w związku z 10 lat starszym facetem??

Polecane posty

Gość la la la la la la al
Witam wszystkich! Ja jestem z facetem ktory jest starszy ode mnie o 13 lat juz prawie 4 lata, sama mam 23 lata. Jestem szczesliwa i wydaje mi sie ze coraz bardziej zakochana. Chociaz czesto sa spiecia, nie wyobrazam sobie innego. A roznicy wieku w ogole nie odczuwam, choc nie wiadomo co bedzie za pare lat.

Gość kokokokokokofyyy
GDZIE JEST AUTORKA POSTAAAAAAAAAAAAAA

Gość kdnjgolkhh
Dziewczyny, a nie przeszkadza wam to, że wasi faceci z racji tego, że są starsi mają też większe doświadczenie, np łóżkowe...? Ja jestem od kilku miesięcy z facetem 13 lat starszym, ogólnie jest super, z charakteru nie odczuwam tej różnicy, mamy mnóstwo wspólnych tematów, wspólne poglądy, zainteresowania, seks jest super, ale ta jedna rzecz mnie strasznie boli.. Niby rozumiem, że nie mogę mieć pretensji o przeszłość, ale jednak jak pomyslę o tym, że on miał przede mną kilka stałych związków, z jedną babką byl aż 8 lat, to aż mnie krew zalewa:( I ta myśl, że jakby nie było to całą młodość przeżył beze mnie, wszystkie wspomnienia z młodosci ma beze mnie, to takie smutne:( Ja przed nim byłam z tylko jednym facetem, 4 lata. Ja mam 22, on 35. Proszę o szczere odpowiedzi, jak sobie radzicie z przeszłością partnera...

Gość Meenie-peenie
Czasu nie cofniesz, ale możesz sprawić żeby te chwile przeżyte z Tobą zapamiętał najlepiej, tamto przecież to już przeszłość :) Teraz jesteś Ty. Ja mam inny problem. Jestem 17latko z 10 lat starszym facetem, dla Niego seks jest ogromnie ważny, ja jeszcze dziewica. I w sumie nie śpieszy mi się, muszę mieć pewność że to na pewno to. Czasami wątpię że przetrzyma to..

Gość gość
Hejka, tu facet 48 lat. Dziewczyny tak trzymajcie. Moja obecna żona ma 26 lat, jesteśmy od 3 lat razem, jest cudownie. To moja 5 żona, tylko pierwsza była równolatką i mówię wam porażka. Tylko młodsze, a im jestem starszy tym bardziej się starają. Nie ma żadnych ograniczeń w seksie - wystarczy poopowiadać co się robiło z ex i żonka nie chce być gorsza ;) Jako właściciel firmy mam dobre życie w naszej miejscowości, synowie już dorośli, więc z żoną tylko o relaksie i rozrywkach myślimy. A jak już nie będzie mi stawał, to zamówie faceta co zerżnie żonę na moich oczach :)

Gość gość
Moj chlopak jest ode mnie mlodszy - zdecydowanie polecam:D:D:D