Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odszedlem od dziewczyny

Dziewczyna powiedziala mi ze usunela ciaze!

Polecane posty

Odszedlem bo po tym co mi powiedziala nie moglbym patrzec na nia po tym co zrobila i pewnie i tak predzej czy pozniej bym od niej odszedl. Zwlaszcza ze prezentowala sie, ona i jej rodzina jako gorliwi katolicy. Uznalem ja nie tylko za morderczynie, ale i za hipokrytke. Ale nie to bylo najgorsze, ona stwierdzila ze tego nie zaluje, jeszcze jak ktos powiedzial chyba myszka83 ze to lepiej. Jestem innego zdania.

Gosiu masz po części racje ale są dwie strony medalu przecież skoro jej rodzice niechcięli wnuka no to trudo i bez ich finansów mogłoby się obyc poszedłby do pracy jego rodzina by pomogła i tyle...mam podobny przypadek w rodzinie i dawają sobie radę trzeba tylko chciec...

A Ty kolego nie masz kogo żałowac lepiej byś samotnym niż trzymac pod dachem kogoś bez uczuc!!!bo uwierz,że nie ma żadnych mogła chociaż je urodzic i oddac Tobie albo powiedziec wcześniej a nie po fakcie trzymam kciuki że dasz sobie radę a jej życzę żeby co noc snił jej się płacz tego dziecka!!

Gość tutu
Moim zdaniem dobrze zrobiłes, jezeli nie mogłbyś jej tego wybaczyć to nie ma sensu sie męczyć, ja również potępiam aborcje, a Ona miała 22 lata, dorosła kobieta, napewno dała by sobie rade , ale jak widać nie jest dojrzała w ogole.

jakby chcięli to daliby sobie radę,i bez rodziców jej...wiem,że jest trudoo pracę,ale również i jej nie brakuję,z tematu tego chłopaka wynika,że zaradny jest więc ja nie widzę problemu

Gość ile miała lattttttttekkk
ona miała prace. to zwykła kurwa bez uczuc.

Ja nie mowie ze dobrze zrobila ze usunela bo zle zrobila. Mowie tyle ze na rodzicow tez musialaby liczyc. Ale, zasadniczo, jakby sie uparla to i prace by znalazla. 22lata to, moim zdaniem, wiek za mlody jak na dziecko ale NIE MIALA TEZ 15 :] Sama mam 22lata. Nie planuje ciazy i nie marze o niej. Ale nie usunelabym.

Czarnuka1200000, wiesz ale ona dokonala tego zabiegu kilka lat temu, wtedy miala 22 lat i my sie nawet nie znalismy. Ona mi powiedziala o tym ze usunela, nawet sie tym nie przejmowala, nie zalowala i na koniec dodala ze jej rodzice bardzo tego chcieli i naciskali ja a ojciec dziecka tez nie mial nic przeciwko. Od razu jak mi o tym powiedziala, o swoim wyczynie, przekreslilem nasz zwiazek.

chuj z nią te co chcą to nie mogą a te co są stworzone zabijają je,może i młody wiek no ale bez przesady nie powinna podejmowac takiej decyzji sama z rodzicami bitymi starej daty!!tylko z partnerem dlaczego On ma cieripiec prze nią!

no wiesz kolego ale mimo wszystko zabiła drugie życie:( nie winną istotę,z waszym mogłoby byc tak samo skoro nie czuła żadnych skropułów...

Gość susełkowa
jestem przeciw aborcji , ale nie rzucę kamieniem na kobiete która usunęła ciażę , nigdy nie mów nigdy , bo nawet piotr sie zaparł Jezusa, taką wyznaje zasadę bo nie wiem co bym zrobiła na mięjscu poszczególnej kobiety , ale dziecko można oddać do adopcji , tyle rodzin czeka na dzieci ,można wyjechac do innego miasta , urodzić , oddać , przynajmniej sumienia nie obciążać

Gość mruczek miau miau
co za burak z ciebie! dobrze, że odszedłeś od niej. znajdzie lepszego.

Gość ile miała lattttttttekkk
susełkowa nie wiem co bym zrobiła jak to nie: tu masz gotowe rozwiązanie! kiedys moze nie było takich mozliwosci..tylko aborcja.. a dzis normalny człowiek tak by postąpił!! ale dziecko można oddać do adopcji , tyle rodzin czeka na dzieci ,można wyjechac do innego miasta , urodzić , oddać , przynajmniej sumienia nie obciążać

na początku napisze, że nigdy bym tego nie zrobiła, gdyby przydarzyła mi się po prostu wpadka, ale.... przeraża mnie podejście takie kategoryczne podejście autora do sprawy aborcji. Skąd wiesz jakie były realia poczęcia tego dziecka? Jeżeli to było dziecko z gwałtu też miała je urodzić (przekazywać skażone chorobą geny psychopatycznego ojca)? Może rodzina ją zaszczuła, zagroziła że ją wyrzucą z domu, wyrzekną się jej. 22latka to nie znaczy że jest silna psychicznie, być może rodzina potrafiła ja stłamsić psychicznie. Nie musiała być silna, mogła się bać - mogła uważać że sobie nie poradzi. A może po prostu nie chce mieć dzieci, nie ma instynktu macierzyńskiego i wychowałaby kolejnego Stalina...

ja miałam 24 lata, więc niewiele więcej jak zaszłam w ciążę. Aborcja nie przeszłaby mi przez myśl. Też nie miałam niepewnej przyszłości, chciałam zerwać zaręczyny. Ale uważam, że byłam i jestem odpowiedzialna.

Autorze wielki przeciwniku aborcji a co być zrobił gdyby twoja kobieta miała urodzić upośledzone umysłowo dziecko, do tego bez nóg i rączek? Albo gdyby istniało duże ryzyko że oślepnie albo umrze? Nazwałbyś ją morderczynią i splunąłbyś gdyby usunęła ciąże? Nie musisz odpowiadać, co mi za to że będziesz szedł w zaparte. I tak nie wiesz co być naprawdę zrobił. Ale uwierz że różne są sytuacje...

Tylko dlatego ze dziecko chore nalezy je usunac? co do mojej dziewczyny to opowiedziala mi o tym jaka byla sytuacja, ona zaszla w ciaze z facetem z ktorym sie rozstala. On rowniez nie chcial tego dziecka, a rodzice caly czas naciskali ja na to by sie wyskrobala. Wiec uwazam ze ona, jej facet jak, tam samo rodzice sa odpowiedzialni za zabicie tego dziecka. Tyle w temacie.

Eh... "Jej rodzice naskrobali zeby wycofala"... Kiedy moja matka doszla do wniosku ze mozna mi juz powiedziec ze to nie jest tak ze dzieci bocian przynosi, w wieku 16lat, wczesniej niz ja nawet wiedzialam co to jest seks, juz wtedy mi powiedziala ze gdyby cos to absolutnie nie wolno mi usunac, pomoze mi i jakos damy rade... A jezeli usunela tylko dlatego ze sie z facetem rozstala... I to byl powod dla ktorego napierala tez rodzina... Najdelikatniej mowiac nie pochwalam.

Gość mruczek miau miau
odszedlem od dziewczyny skąd w tobie tyle jadu?

Gość do gosiavongosia
szkoda że ciebie rodzice nie usunęli byłoby mniej o jedną wybrakowaną jednostę., Widać kobieto że ty uczuć nie masz....przeszkadzają ci domy dziecka i maluchy tam mnieszkające????? Może je poprostu zabij bo co za róznica zabić dziecko w brzuchu a zabić dziecko z bidula????? Rozsądnie ktoś napisał, że dzieci zwłaszcza niemowlęta ktoś adoptuje. Nawet jeżeli tak nie będzie, to i tak dziecko będzie żyło, będzie miało szansę...ile jest ludzi z domów dziecka, którzy wyszli na ludzi, mają swoje własne rodziny, pracują i uczą się. Jakim prawem ktoś moze decydować o życiu innych???