Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała..czarna..

Opryszczka..pomocy :)

Polecane posty

Gość mała..czarna..

Dzisiaj pojawiło mi się zaczerwienienie i 3 malutkie kropeczki, wszystkie apteki są zamknięte Czy jest jakiś domowy sposób, żeby to zlikwidować ? Nie mogę jej mieć, jutro mam imprezę a opryszczka pojawiła mi się na środku górnej wargi więc możecie sobie wyobrazić jak ja będę jutro wyglądać Posmarowałam ja cytryną, octem i nałożyłam pastę do zębów.Coś jeszcze polecacie ??? Z góry dzięki

Gość mała..czarna..
obawiam się, że jak mi napuchnie to korektor nic nie pomoże :( cholera..!!!

Gość mkjhkijo
no niestety smarowanie octem cytryną itd tak naprawde sprawi, że jeszcze gorzej to będzie wyglądać masz sudocrem? taki na pupe dla niemowląt? posmaruj jeśli masz, albo pożycz od jakiejś koleżanki, która ma dziecko będzie mniej widoczne polecam na takie coś nałożyć na patyczek do cieni do oczu suchy puder i nałożyć na czerwone miejsce, takie coś dobrze kryje a jak we wtorek otworzą apteki to kup kuleczki Vaccinotoxinum 30 firmy Boiron pięć kulek pod język raz dziennie przez tydzień i tak co miesiąc, nie będzie Cię wtedy opryszczka odwiedzać pozdrawiam

Gość mkjhkijo
aha biorąc Vaccinotoxinum ogranicz kofeinę i ostre przyprawy a pod językiem zostawiaj aż się dobrze rozpuszczą, przez kilka minut po rozpuszczeniu nie pij i nie jedz mnie to pomogło

Gość mała..czarna..
dzięki...jakoś będę musiała przeżyć,nie mam sudocremu i koleżanki też nie mają :( będę nakładać pastę do zębów a we wtorek coś kupię...

Gość mkjhkijo
nie nakładaj pasty do zębów bo będzie jeszcze gorzej.. mówię ci, sypki puder nakładaj by ukryc, pędzelkiem uzywanym do cieni do oczu