Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

Ciąża...

Polecane posty

Mam Pytanie do doświadczonych kobiet... Kochałam się z chłopakiem w na początku dni płodnych, on normalnie we mnie doszedł. @ powinnam dostać 09.04, a cykle mam regularne;) Tak do rzeczy.... Prawdopodobnie jest 11 dzień po zapłodnieniu, nie jestem w 100% pewna... Chodzi mi o to, że nie wiem, czy to mogą być pierwsze objawy.... Od ok tyg bolą mnie jajniki, od wczoraj mam wrażliwsze piersi, jestem senna, strasznie boli mnie brzuch jak na @, tylko, że nigdy wcześniej nie bolały mnie jajniki i macica na okres.... Zawsze wahania nastrojów, a teraz to tak mnie bolą jakbym 1 dzień miała... Czy to ma jakiś związek z ciążą??? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość alexis karlington
o ja pierdole... zrob test ciazowy a nie jasnowidzek na kafe szukasz

Gość alexis karlington
tak, a my ci wykryjemy... test wykrywa po terminie spodziewanej miesiaczki.

Gość alexis karlington
ja jestem doswiadczona. ile ty masz lat, autorko? 16?

zrozum przed @ nie mozesz miec zadnej pewnosci! poprostu jestes w stresie i tyle... jezeli dochodzi do zagniezdzenia mozesz odczowac delikatny bol w okolicach jajnika ale TO NIE JAJNIK! boli tez macica ktora sie rozrasta ale to napewno nie 11 dni po ...

hmm... wiem co czujesz .. ja jestem ogromnie podniecona tym ze moze naresszcie sie udalo ;) ale nic nie wiadomo ;) Kobietko narazie nie mozemy byc pewne;) hmm... choc fakt faktem mozesz cos podejzewac... mierzysz regularnie temp?

Gość oczywiście że tylko dotyczy
wiesz co to jest bezwładność. Skocz z I piętra, zaciążone jajeczko, siłą bezwładności wyleci na zewnątrz, trzeba się fizyki uczyć a nie religii.....

jestes w bledzie... macica gdy sie rozrasta to z tego co wiem boli... mozesz tez odczuwac jakby skurcze w pochwie niektore kobiety odczowaja je juz tydzien 2 tyg po zaplodnieniu..

Nie mam takiego nawyku, ale spróbuję zaraz... Tylko trzeba mierzyć ją regularnie, żeby cokolwiek wywnioskować...;)

temp. mierzy sie w pochwie ale pamietaj zeby mierzyc rano gdy tylko ie obudzisz nie wstawaj tylko odrazu zmierz ... pamietaj ze po owulacji temp. tez rosnie i ok 1 dzien przed miesiaczka spada.. jesli tak sie nie stanie to jest duze prawdopodobienstwo... ale nie znasz temperatury bo nie mierzyla i nie wiesz jak jest u Ciebie wiec ta metoda moze byc mylna..

Jeśli chodzi o moje bóle, to czuję się jakbym miała normalnie okres... Tylko jestem przed, nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam.... Właśnie nie wiem, czy to jajniki i czy macica (to były spekulacje) tego nie wiem, ale w tych miejscach...;/

A cykle swoje znam doskonale, dokładnie wiem, kiedy mam dni płodne itp.... Tylko temp nie mierzyłam, a to raczej nie jest potrzebne do OKREŚLANIA DNIA CYKLU!!!