Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

Ciąża...

Polecane posty

No co za babsztyl z ciebie wredny!!!! MASAKRA!!!! Próbujesz się dowartościować czy co???? Poczytaj trochę więcej... Mylisz się kobieto!!!!

To niby twoim zdaniem dlaczego pojawia się u niej twaragowaty śluz??? O popatrz, czy to przypadkiem nie są drożdżaki???

zdaje sobie sprawe ze mozebyc to cos innnego podobno po owulacji moze tez swiadczyc o zaplodnieniu.. niewiem nie mam pojecia pojde do gin to sie okaze w tym mi nie pomozecie ;))

ale grzybica to obiawia sie kobietki swedzeniem tym twarozkiem i nieprzyjemnym zapachem to napewno nie grzyb... ja mam tylko ten twarorzek...

no wlasnie... yhh.. to ja juz niewiem co myslec.. ciaza nie ciaza nie mam pomyslu na odpowiedz...

juz czytam... wiesz moze ja ci w skrocie opowiem 19 marca miesiaczka 3 dni.. 1-2 wypadala owulacja 30 i 31 przytulanie do mojego kochanego.. oczywiscie z koncem u mnie tak wiem pewnie uwazasz ze jestem na to za mloda.. ale ja chce naprawde no i wczoraj wlasnie ten dziwny sluz ... pozatym klucie w okolicach jajnika..

Wcale tak nie uważam. To twoja indywidualna sprawa;) Jeśli oboje chcecie i macie warunki to życzę wam dzidziusia;)

jestem 3-4 dni po owulacji... nie znam sie w 100% do czego sie przyznaje ale staram sie dowiedziec jak najwiecej tyle co napisalam wiem..

Gość kasii
hej mam pytanko czy moge byc w ciąży okres mi sie spóźnia juz tydzien nie mam objawów ciązy oprócz bolących jajników i temp 2 dzien 36,7 aaa i robiła test i wyszedł negatywny ...odp prosze

gdzie mierzylas temp? i jaka jest Twoja normalna temperatura czy mierzysz ja regularnie rano? kiedy mialas @? ile trwa cykl?

Gość kasii
odpisze mi ktoras kobietka

Gość kasii
normalna tem .35,6 mierze wieczorem i rano . miałam@ 26 lutego ccykl trwa 29 30 dni

Gość kasii
czy to moze byc ze stresu

Gość kasii
16 lutego i wlasnie to byl dzien plodny ale stosunek przerywany

to byla koncowka... czyli najprawdopodobniej jesli bd w ciazy to bd to chlopiec tak na marginesie... pamietaj ze stosunek przerywany to nie antykoncepcja... i jest prawdopodobienstwo ciazy

Gość kasii
a jesli nei mam objawow tj wylioty i powiekszone piersi to normalne