Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

Ciąża...

Polecane posty

nie jest do okreslenia dnia cyklu ale juz do postawienia jakiejs diagnozy na temat ciazy by sie przydalo spokojnie bez nerwow;) poprostu teraz mierzenie juz nic nie da...

hmm... zmierz moze temp za 3 dni.. jesli bedzie niska to nie jestes ale to bardzo orientacyjnie jesli nie dostaniesz @ to mozliwe ale nie streuj sie ... bo i to moze cos zmienic.. i nie dostaniez..

Poziomka 333, doskonale wiem, kiedy i GDZIE mierzyć temp, o to się nie martw. Mam 25 lat jeśli pytasz... Wypadałoby podać swój wiek kochana.

wlasnie poziomka a to moze byc zwykly termometr?... ja mieze elektronicznym ale nie sa tak dokladne... moim zdaniem czy moze to byc zwykly rteciowy??

Ehhh... poziomka333, nie każdy jest taki MĄDRY jak ty... Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w związku z moim pytaniem, nie udzielaj się.

jeszcze jedno-nie ma sensu mierzyć temperaturę jeśli nie zna się swojej podstawowej bo nie każdy ma 36,6 a i temperatura może być zmyłkowa i o niczym nie świadczyć-poza tym poszukaj sobie informacji w necie jesli potrafisz posługiwać się przeglądarką i to by było na tyle

nie nerwujcie sie ;)) przedziesz zawsze lepiej odniesc sie do siebie niz na przykladach innych kobiet ;)

nie muszę tobie się tłumaczyć ile mam lat ale mam 34 i za sobą już 1 ciążę,mam nadzieję że teraz jestem w 2 ale czekam cierpliwie i nie zadaję głupich pytań,inusia w pochwie temperaturę mierzy się ok 2 min ponieważ w tym miejscu temperatura rośnie szybciej a i bardzo dokladnie

Jak mam byc szczera to dziwnie bym ssie czula 10 min z termometrem w pochwie... no ale co ;) mus to mus;) bardziej dokladne rozwiazanie;p

poziomka 33 Myślisz, że tego nie wiem, jak będę miała ochotę to sobie zmierzę nawet temperaturę w D***E!!!! Nic ci do tego, ps, skończ.

Ooo Dziekujeee to juz mnie nie stresuje fakt z rteciowka ;p a skoro jetes juz po jednej ciazy to moze cos mi wyjasnisz czytalam w roznych miejscach ale nie mam pojecia pierwsze raz wczoraj mialam taki bialy twarorzkowaty sluz nie mial zapachu nic z nim nie bylo nie wporzatku ale inny niz zawsze a sluz obserwuje juz ponad rok... niewiem co myslec gazxswedcvfr tez tak masz ? albo kiedys mialas??

Kobiety przestac natychmiast sie klucic tylko sobie pomaaagaaac!! ja tu jestem najlodsza!! i o to sie nie klucic mam 18 lat;)

Poziomka 33, Twój poziom intelektualny skłania mnie do zakończenia z Tobą dyskusji, gdyż dalsza konwersacja nie ma sensu. jeśli chodzi o twarogowaty śluz, też tak czasem mam, nie wiem za bardzo co to jest, czytała, że to może być infekcja. Na takie coś stosuję clotrimazol i po 2 dniach nie ma po niej śladu;p

inusia bardzo chętnie bym ci odpowiedziała ale uciekam stąd bo to dziewczę tutaj jest jakieś dziwne,napisać jej prawdę to jeszcze źle,najlepiej byłby napisać że jest w ciąży i byłaby zadowolona

poziomka 33, poczytaj na ten temat grzybicy. Mylnie sądzisz, że jak masz ponad 30 lat i po ciąży, to jesteś wszechwiedząca.

nie uzywalam nigdy hmm.. poziomka ale grzybica obiawia sie wlasnie taki twarozkiem sswedzeniem oraz nieprzyjemnym zapache a ja nic takiego tylko ten twarozek..