Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

Ciąża...

Polecane posty

Gość kasii
a czy moge byc w ciazy bardzo sie boje

wymioty moga ale nie musza pojawic sie w 3 tyg ciazy i trwaja do okolo 12 tyg a piersi moga zaczac bolec do 2 tygodni po spodziewanej miesaczce wiec nic nie wiadomo..

wlasnie nie .. nic... teraz zauwazylam ze rano nie bylo wgl sluzu sucho a teraz znow bialko ...;/ tzn konsystencja bialka sluzu plodnego.. yhh niewiem co sie dzieje.. a twarorzku juz nie ma;/... nie rozumie

Gość kasii
mam 21 lata a co to jest beta

badanie ... Poziomka wlasnie chodzi o to ze raz jest sucho raz mokro a raz ten twarozek... ja naprawde obserwuje sluz juz dlugo i czegos takiego jescze nie mialam..

nie nie mamy problemu!! zadne suki ! suka jestes ty skoro tak sie wyrazasz ! napewno nie kobieta ! pozatym napewno nie jestesmy w niechcianej ciazy masz kapleksy czy jak??

Gość kasii
dziękuje inusia już jestem troszke spokojniejsza :)) bardo bym sie cieszyła gdybym była w ciąży pozdrowionka kobietki

wiec tak ostatnia @ 19 marca 1-2 owulacja 30 i 31 przytulanie z moim... od tego czasu dziwactwa sie ze mna dziea a dokladnie 1 kwietnia sluz z jakby z kilkoma kropelkami krwi z tego co czytalam to moze byc zagniezdzanbie i bylo mokro wczoraj klucie janika i ten twarozek dzis rano klucie jajnika i wilgotna twaroze po poludnie delikatne klucie sucho teraz bez klucia bez twarozku wilgotno...

boze jestes nikim i ty jestes suka a nie my .. ja mam buzie ale skoro ty masz ryj to sie nie wtracam jak tam go nazywasz...

Gość kasii
dobranoc kobitki .a ta głupia suka jak sama siebie nazywa to chce zwrócić uwage na siebie bo pewnie niema zadnych przyjaciól i zazdrości ...hehehehe :P

Gość czesc idioci
co slchac w waszym zawszawionym swiecie?

masz racje ... poczekam do @.... a moje zastanowienia nie sa calkiem slepe czyli jest szansa na upragniona dzidzie odpisz poziomka;))

Jesli skonczyl w Tobie to pewnie jestes :) Wiec gratulacje :) Jesli skonczyl na zewnatrz to raczej bym sie nie bala ;)

Kobietki doszly nowe obiawy lekko jakby rozpulchniona szyjka macicy nie do konca jest twarda.. jakby gilgocze mnie prawy sutek sa wiekrze i jakby hm.. bardziej brazowy kolor maja z jasnymi przebarwieniami... gdy poczulam zapach spalenizny zrobilo mi sie chwilowo jakby niedobrze ciagle mi ssie odbija ale to ostatnie to niewiem czy jakis obiaw tak zaowazylam;p niby sucho ale rano na bieliznie bialy wodnisty sluz bol piersi gdy dotykam ... i jakby sutki bardziej wrazliwe klucie jakby jajnika przeszlo bardziej na pachwile z prawej strony

Gość kasii
a mnie jajniki bola jak mocniej dotykam i znowu temp.36,8