Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bushman

Stosunkowe podejście do pracy

Polecane posty

Gość do stosunkowo
więc myślę, że jeszcze będzie okazja dać Ci odczuć to i owo...;) erotycznego dnia wszystkim :)

Gość poświąteczna nl
Będzie? brzmi jak propozycja dalszej"współpracy";)

Gość do stosunkowo
no ba...przecież jesteś zainteresowana? ;)

Gość poświąteczna nl
współpracą jak najbardziej tak;)

Gość do stosunkowo
no oczywiście, że współpracą...mając do niej jak najbardziej stosunkowe podejście:)

Gość poświąteczna nl
czuję ,że jesteś moim wirtualnym ...kiem;) powiem Ci nawet,że taka wspólpraca mi się bardzo podoba;)

Gość i raj na ziemi jest
Poświąteczna ;) czy Ty Stosunkowego rozpoznałaś jako swojego ...kiem? czy Ty mu składasz propozycję? piękne... niedopowiedzenie ;) tak, czy siak, nie wyprowadzajcie się Wenusjanko z Marsjaninem na własną planetę, pls :) urocze są Wasze słowne przepychanki:)

Gość do stosunkowo
więc jak najbardziej powinniśmy ją kontynuować...:) dzisiaj niestety praca trochę mnie pochłonęła...chętnie bym się jakoś zrelaksował ;)

Gość do stosunkowo
rajska - ja się nigdzie nie wybieram...właśnie miałem zamiar poŁECHTAĆ poświąteczną...tak na dobry początek stosunkowo udanej współpracy ;)

Gość poświąteczna nl
PoŁECHTAJ mnie proszę o...o tu ;) Raju-nie wybieram się na urlop;)

Gość poświąteczna nl
no właśnie nie na urlop...gdzie mój łechtacz?

Gość do stosunkowo
jestem...chodź, usiądź tuż obok...szepnij na uszko jaka jesteś mokra...jak bardzo chcesz się oddać...poczuć wszędzie mój język

Gość poświąteczna nl
Szeptam do ucha ..."pragnę cię"siadam obok tak by moje ramię dotykało Twojego ...spoglądam ukradkiem na Ciebie ...zakładam nogę na nogę ...odsłaniając tym samym kolanko ...uwiodę Cię ....chcesz?

Gość do stosunkowo
nie powinnaś pytać...po prostu zrób to:)

Gość poświąteczna nl
widać pas pończoszek...spoglądasz na mnie znacząco-podobam Ci si? boisz sie dotknąć...biorę Twoją dłoń i kłade na swoim udzie kieruje ją ku górze ...o tak przesuwasz powoli do góry i patrzysz na mnie...moje sutki nabrzmiewają piersi wypełniają się podnietą,wyginam się do tyłu o takkk popatrz jaką sprawiasz mi przyjemność...czekam na Twoje pieszczoty...zdejmuję nogę z kolana rozchylam leciutko uda....przesuwasz rękę wyżej a moja cipka zapełnia się soczkami ...czuje jak napływają jak wilgotnieje ...za chwilkę i ty to poczujesz...posuwam Ci dłoń dalej i dalej ....czujesz teraz ?:) ps.dzień dobry :)

Gość marek_33
... chyba ktos milo sie nudzi w pracy...:) ps. bardzo milo;)

Gość do stosunkowo
ja się boję dotknąć? ;) ja chcę żebyś mnie uwiodła..kusiła..doprowadziła sobą do wrzenia:) uwielbiam to miejsce gdzie kończą się pończochy...nagłe przejście dłoni na nagie udo...siedzisz wygięta...usta rozchylone...Twoja dłoń na mojej...czuję ciepło pomiędzy rozchylonymi udami..splatamy palce i sięgamy do cipki...baaardzo mokrej...rozcierając na niej soki....wcierając je we włoski..jęknęłaś..

Gość poświąteczna nl
wstaję na przeciw Ciebie...biorę za rękę i sadzam na krześle...patrz na mnie ...odpinam bluzeczke guzik po guziku ...jeden drugi ...podchodze do wierzy i włanczam muzykę ...obracam się tyłem do Ciebie i spoglądam przez ramię ...patrzysz i pragniesz widzę jak w spodenkach robi się ciasno...podchodzę bliżej pochylam siętak byś widział dwie piersi zakamuflowane w bordowym gorseciku;) mmmmjęczysz...chodź maleńka'...tańcze w rytm erotyzującej muzyki ...przesuwam dłońmi po twoim policzku szyi,obracam się ipupą do ciebie i pokazyje schylając się poprawiając pończoszkę;)przesuwam po swoim udzie ręką aż do pupy...patrzysz na nią a podniecenie wzrasta ...rozpinam suwaczek spódniczki i zlatuje w dół

Gość poświąteczna nl
Marku nudzimy się strasznie miło:)

Gość poświąteczna nl
za błędy przepraszam teraz dopatrzyłam się;)

Gość poświąteczna nl
nie siedź sam chodź do nas:)

patrzę jak spódnica zsuwa się po nogach.....jesteś w szpilakach...pónczochy...zgrabny tyłeczek wygina się w rytm muzyki...a ja patrze na Ciebie uwiedziony Twoim tańcem...czując jak wzrasta podniecenie...jak w spodenkach rosnie kutasek....

Gość do stosunkowo
mhmmm taak...kręć dla mnie biodrami...odsłoniętym tyłeczkiem...rozpinam spodnie...spoglądasz pożądliwie na wybrzuszenie w bokserkach...ściskasz swoje jeszcze zakryte piersi....przeciągasz dłonią między udami...poklepujesz pośladki...pochylasz się nad bokserkami i przeciągasz językiem wzdłuż nabrzmiałego kutasa...

Gość marek_33
taka mila nuda zawsze jest przyjemna:)

Gość poświąteczna nl
wow ależ tu tłoczno ...a gdzie się podziewają panie?Faceci stosunkowo aktywni:) Dzień dobry:)

Gość tu życie jest weselsze
to ja też się przywitam:) bo na pracy jakoś nie mogę się skupić:)Witajpoświąteczna:D

Gość poświąteczna nl
Wesoła no witaj ...czemu nie zaglądasz i nie popiszesz?;)praca nie zając nie ucieknie:)

Gość tu życie jest weselsze
ostatnio miałam Stosunkowe podejście .........w domu:D,ale może Busio dołączy:)zobaczymy....