Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bushman

Stosunkowe podejście do pracy

Polecane posty

Gość cała wasza
o tak czuje go całego tylko mi nie dojdż moja mała czeka na ciebie soczki spływają mi po udach pragnę poczuć cie w sobie weź mnie tak jak byś chciał najbardziej prosze

dobrze...wystarczy...wstań i obróć się ....pochyl sie...wypnij do mnie tyłek...rozchyl posladki....mocno!! Chce ją widzieć.....łapie go w dłoń...rozcieram wilgoc po pośladkach...naciskam...czujesz mnie?

Gość cała wasza
czuje jak ocierasz sie o mnie swoją męskością czuje jaki jest twardy i gorący popieść mnie włóż mi paluszek zobacz jaka jestem ciasna i wilgotna prosze wejdż we mnie chcem cie poczuć dłóżej jusz nie wytrzymam

ślinię paluszki.....zwilżam Ci cały rowek...cudnie wyglądasz.....rozcieram kutaskiem resztki...naciskam....czujesz jak wchodze....?

Gość cała wasza
o tak powolutku jest taki wielki wypełnia mnie całą czuje jak dobijasz do końca a tfwoje jajeczka obijają moją cipkę przyspiesz troszkę złap mnie za piersi i rżnij chcem tego o tak wyjmij go na chwilę i daj mi go do wylizania

posuwam Cię szybciej.....i mocniej uderzam o Twoja pupę...pojawia się pot...dysze cięzko....wyjmiję go uderzam o posladki...łap[ię za włosy...przybliżam Twoja głowę do niego...masz liż ....go suko...

Gość cała wasza
tak włóż mi go do buzi jest cały w moich sokach czuje jak szybciej pulsuje mi w buzi włóż go między moje piersi i rżnij chcem poczuć twoją ciepłą sperme na sobie

Posliń je....już jest między nim...poruszam nim szybko...ściśnij i czekaj...już czuje skurcze.....och....dobrze....kieruję wprost na nie...och....tak....pierwszy strzał....gorącej spermy zalewa Ci cycuszki....och i jeszcze....rozetrzyj to po nich....tak dobrze...podaje Ci go do ust...obliż resztki...jest jeszcze Twój....

Gość cała wasza
było cudownie może kiedyś zabawimy sie jeszcze raz aż majteczki mam mokre dziękuje za chwile odprężenia

Gość poświąteczna nl
Stosunkowy-ocieram się o Twoje ciało,usiądź na krzesle ..ocieram moimi udami o Twoje kolana,delikatnie przesuwam się dalej ...czujesz moje gorące ciało,siadam na twoje kolana moje uda obejmują Twoje biodra...powoli zaczynamy sie kołysać...najpierw bez penetracji powoli delikatnie naciskam pupą na uda podnosze biodra i znow naciskam...Czuje jak Twoje podniecenie wzrasta ...patrzę na Ciebie ,zbliżam usta do Twojego ucha-kąsam delikatnie wsuwam języczek do środka -czuje jak bardzo Cie to podnieca...przygryzam uszko i języczkiem znaczę ścieżkę do Twoich wilgotnych ust...kąsam je i delikatnie wsuwam w nie języczek ...nadal poruszam biodrami w podniecający Cię sposób drażnię swoją słodycz gdy pocieram ja o Twój skarb ...jęknąleś ...pragniesz mnie bardzo czuję to...Delikatnie biorę go w rękę...niesmiało patrząc na Ciebie ...usmiecham się...i...prostuję plecki wbijajac się na Tw,ój różowy koniuszek ...o takkk.zajęczałeś ...delikatnie siadam ...wbijając się do samego końca na niego-przytrzymałeś porzy samym końcu mnie za ramiona jakbyś chciał wbić się jeszcze głebiej....

Gość poświąteczna nl
Powoli kołysze się na nim,posuwam biodra do przodu tyły tak byś czuł jak bardzo jest mi dobrze... odchylam sie do tyłu a Ty trzymasz mnie mocno za łokcie i wbijasz się coraz głębiej i szybciej..nasze oddechy przyspieszają a serce mocniej i szybciej bije...o takkk jęczę z rozkoszy ...taaakkk...przyspieszam biodrami Twój skrb wchodzi głęboko moje piersi podskakuja w rytm ruchu bioder uderzają o rozochocone ciało...krew mocniej pulsuje w żyłach ...moja szpara sciska Cie mocno i to daje podwójną rokosz....patrzysz na mnie jak zalewa mnie fala potu ...przyciągasz do siebie ...krople potu spływaja ściezka po moim ciele...pachnie soczkami jakie wydobywają sie z nas..czuję jak pulsujesz we mnie ..o takkk...nie mogę się powstrzymać krzyczę ...o takkkk sybciej i mocniej wbijam się na niego a Ty odchylsz się do tyłu drżysz i czuję jak sperma zalewa mnie w środku...spazmy ciał...drżenia ...kropelki wspólneo potu ....patrzę na Ciebie...zbliżam twarz do twojej ...wtulamy się w Ciebie i zamieramy tak we wspólnym uścisku przez dobrych kilka sekund)........mam nadzieję,że podobał Ci się prezent;) ps.przepraszam za zwłokę real wezwał:)

Gość poświąteczna nl
Busiu-czy ja mam być zazdrosna?;)

poświąteczna...baaaaaaardzo mi się podobał prezent;) dziękuję :) nakręciłaś mnie niesamowicie...

Gość poświąteczna nl
Stosunkowy-Mam nadzieję,że wykorzystasz to nakręcenie dla realnej niewiasty:)miłego wekendu:)

może nawet opowiem Ci jak je spożytkowałem ;) orgazmowo udanego weekendu :)

Gość poświąteczna nl
Z miłą chęcią poczytam Stosunkowy:) Weekend samotny i orgazmowo nieudany ...ale nadrobię to niebawem:)

Gość poświąteczna nl
Już nie śpimy:). Witam z rana:) Stosunkowy-czy to propozycja?;)

dziś dzień wolny....ale wiecie...od tego ....nigdy...:)

...a przy okazji..słyszałem, że jutro dzień bez stanika...dziewczyny co wy na to? Ja jestem już spragniony takiego widoku...zgrabnych piersi delikatnie falujących pod bluzeczką z zaznaczonymi brodawkami...och...rozmarzyłem sie...

dzień bez stanika ..a to ciekawe ...podoba mi się.:D

no nie wiem,nie wiem.........może sama się skusze;-)

no widzisz..kotka..trafiłas z datą....a coś widac Ci przez te bluzeczkę...opowiedz nam

Kotko co niedziele ..to istne kuszące ..:D po kąpieli jeszcze bardziej ..:D o tak ..