Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna18

Pierwsza wizyta u ginekologa po której mam bardzo negatywne uczucia, mam ochotę

Polecane posty

złożyć skargę na zachowanie tego lekarza ale nie wiem gdzie(prywatny lekarz). Nie wiem czy często lekarze przeprowadzają badania w ten sposob. Najpierw standardowe pytania i komentarz w stylu o tak piękna panienka a jeszcze jest dziewicą(wzięłam za żart) Następne pytanie zaczynamy od góry czy dołu. Wolałam najpierw badanie piersi, najpierw długo badał póżniej kazał zdjęć spódnice i powiedział że chce zbadać czy nie mam wady postawy kazał się prostować piersi wypiąć do przodu (byłam w samych majtkach), piersi wypiąć do przodu, następnie szybko wchodzić na samolot ledwo zdążyłam biustonosz nałożyć. To napewno nie jest właściwe zachowanie lekarza?

Gość łoło
nie wiem ale jak to czytalam to az mi sie cos chce robic. ja bym sie tam na nim polozyla albo lepiej kazalabym zeby sie sam sciagnąl i zamknelibysmy drzwi i tam razem bara bara ;p a nie bylo przy nim zadnej asystenki ??

Gość bojabojaboja
Ważne telefony Pacjent, który chce walczyć o swoje prawa w sądzie lekarskim i cywilnym, uzyska poradę pod numerami: (22) 831-60-71 w Biurze Praw Pacjenta przy Ministerstwie Zdrowia; (22) 572-61-55 u Rzecznika Praw Pacjenta przy Narodowym Funduszu Zdrowia; 0-800-190-590 - to numer infolinii Ministerstwa Zdrowia informującej o prawach przysługujących pacjentom.