Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PMS 27

Brak PMSu pierwszy raz w zyciu??? Staram sie o dziecko czy to dobry znak???

Polecane posty

Gość PMS 27

Czesc! Moze ktos mi pomoze tutaj.....Mam problem, ktory nie powinien byc raczej problemem....Otoz jestem w 23dc, staram sie o dziecko..Owulacje mialam w 14 dc potwierdzona i dzialalismy dzien 2 dni przed w trakcie i dzien po, bardzo chcialabym aby w tym cyklu @ nie przyszla...do czego zmierzam- normalnie cierpie na straszne PMSy z reguly juz po owulacji mam straszne bole piersi, uczucie opuchniecia szcegolnei dloni i stop...a teraz tego nei ma nie mam zadnych objawowow PMS.....w niedziele powinnam dostac okres czekam cierpliwie...nie wiem czy jednak mam na co liczyc...to juz 3 cykl po przerwie w staraniach...zrobilam tez test owulacyjny, wiem ze jego zadaniem nie jest wykrywanie ciazy, ale czytalam na kilku stronach, ze 2 wyrazne kreski wykrywaly innym ciaze wczesna...co prawda wydaje mi sie dziwne, bo to 2 rozne hormony itp...u mnie pokazaly sie 2 kreski..ale to tak na marginesie, wiem, ze to nie zaden dowod ciazy, ale jestem na etapie swirowania.....dzieki za wszelkie odpowiedzi, dodam, ze nie wspomagam sie zadnymi ziolowymi lekami, ani hormonalnymi i mam regularne 28dniowe cykle

Gość INNAAA
Ja tak mialam w drugiej ciazy (w pierwszej nie pamietam), tzn. za zwyczaj juz 2 tyg. przed okresem strasznie ale to strasznie bola mnie piersi i jak zaszlam to nic. Ból oczywiscie mnie nie ominal tylko przyszel troche pózniej juz po terminie @. Takze mam nadzieje, ze w Twoim przypadku tez sie sprawdzi, czego serdecznie Ci zycze.

Gość PMS 27
bardzo Ci dziekuje:) wiem, ze musze po prostu czekac, czekanie mnie tez nie ominie:) ale jak sie siedzi to sie mysli.....mam 3 dni wolnego.....wolalabym chyba byc w pracy i nie myslec. Natomiast ten brak bolu nei trudno bylo mi zauwazyc, bo to dla mnie ulga jakby:)

Gość INNAAA
Rozumiem Cie i bardzo dobrze, ja tez sie staram (w drugiej ciazy poronilam) no i teraz jest mój 5-ty miesia

Gość kocham mojego synusia
mysle , ze nie masz duzysz szans na zajcie w ciaze bo po prostu za czesto sie kochaliscie i plemniki mogly byc bardzo slabe. Moge sie oczywiscie mylic... Napisz czy sie powiodlo. :)

Gość INNAAA
Rozumiem Cie, ja tez jestem w trakcie starania (mój 5 miesiac) no i chociaz mam juz doswiadczenie to jednak nie da sie uniknac tego oczekiwania, te 2 tyg. po owuacji dluza sie niesamowicie. Badz dobrej mysli no i daj znac jezeli @ sie nie pojawi.

Gość PMS 27
na pewno dam znac, ale ja mysle, ze ja dostane @ mimo wszystko.....dzieki za mile slowa:) i gratuluje;)!

Gość kawka ja
to cie zdziwie, jestem w ciazy i jakis tydz. przed dowiedzeniem sie czulam sie jakbym miala najwiekszego PMS'A ever! nosilo mnie jak nie wiem, zaraz po tym jak misiaczka sie nie pojawila, ogromny bol piersi i przyrost :p musialam kupic o rozmiar wiesze staniki! dodam ze jestem w 5 t.c :)

Gość MMMMMMMNNJJJ

Gość nikt tutaj co
u mnie bylo na odwrot masakrastyczny bol piersi i obrzydliwy pms, smaki wegorz zagryzany lodami waniliowymi nie staralismy sie o dziecko le nie zabezpieczalismy sie tez zaczelo sie w 24dc jestem w 8tc:)

dobry, ja nie mialam zadnego pms-u, dopiero dzien po spodziewanym okresie wszystko przyszlo z podwojna sila, sorki za brak polskich znakow

Gość PMS 27
to wlasnie ciekawe co piszecie...to chyba wszytsko indywidulanie jedynie mozna rozpatrywac...u mnei pms objawia sie tym, ze piersi bola mnie jak cholera..i czuje nadmiar wody w organizmie..czasem mam wscieklizne lekka, ale nie zawsze a etraz tych fizycznych elemntow pms brak totalnie...moze hormony mi powariowaly, ale w tak regularnym cyklu powinno byc wszystko ok...nie nastawiam sie na ciaze absolutnie ale nie ukrywam, ze staramy sie:)

Gość ja katowice
mam dokladnie tak samo!!! jakbym czytala siebie, heh. zespol pms mialam od 18 do 23 dc, dzis mam 26 dc (sie konczy) i zero objawow PMS! Az dzis to mezowi mowilam :) jtro zamierzam zrobic test z moczu, a 28 dc (w czw) z krwi betaHCG i zobaczymy. W niedziele (24dc) i dzis (26 dc) - mialam bardzo lekkie plamki na bieliznie - jakby delikatnie brunatny sluz. Czytalam, ze moze byc to sluz implantacyjny. Obym sie nie mylila. Piersi mnie nie bola, a czytalam, ze wiekszosc dziewczyn boli, wiec chyba jakas inna jestem. Rano jedynie piersi byly takie ladnie wieksze :) pozdrawiam i trzymam za nas kciuki!!!

Gość ja katowice
a dodam, ze zawsze zespol PMS mam na 2 dni przed miesiaczka, a w tym cyklu inaczej mam - zaraz po owulacji. Owulacje mialam 14 dc (12 i 13 dc test owu yl pozytywny), staralismy sie w dniu owulacji, przeddzien i trzy dni przed oraz dzien po :) ciekawe, czy jutro juz cos z moczu wyjdzie...heh... mam nadzieje, ze te plamki mi znikna i bedzie w porzadku. Staram sie nie wariowac tylko czekac w spokoju :) a i tez mam dzis urlop, hehe - 3 dni do pt :)

Gość PMS 27
ja Katowice to trzymam za Ciebie kciuki...oby pojawily sie 2 kreski na tescie:) ja podejrzewam, ze u mnie moga to byc jakies dziwne zmiany sama nie wiem jakie... porobie wkrotce badania porzadne, ale mysle, ze hormony zawsze mialam w porzadku...wszystko regularne i ksiazkowe...moze dlatego, ze tak bardzo chce. Jesli sie nie uda, to postaram sie naprawde POSTARAM wyluzowac:) zobaczymy, moze jutro rzyjdzie bol piersi albo uczucie ouchniecia i wrcoi wszystko do normy....iersi sie powiekszyly ja to zwykle u mnei po owulacji:)

Gość ja katowice
witaj! rano zrobilam test - 27 dc. Niestety, ale druga kreska sie nie pojawila. Sluzu brazowego jest znacznie mniej niz wczoraj, jutro jade zrobic betaHCG z krwi, wiec jutro wieczorem juz dowiem sie czy to ciaza czy moze jakis stres... Jestem gleboko przekonana, wierze calym sercem, ze to jednak ciaza. Jutro bede miec 4t.c. wiec idealny czas na zrobienie tego testu. Pozdrawiam i dam znac! Ty rowniez daj! Buziaki!

Gość PMS 27
Ja w ciaz czekam na @ ma byc niedziela/pobneidzialek.....piersi mnei nei bola, wlasciwie to nie boli mnie nic....jak nigdy przedtem, ale nie mam nadziei....i to jest najgorsze, tzn gdzies tam sie tli wewnatrz, ze moze to to:) ach jakbym chciala:)! szukam w pamieci okresow bez PMSu i naprawde ciezko mi to ocenic..... ja katowice odezwij sie na pewno jak tylko bedzie@ lub jej brak:) trzymam kciuki za Ciebie napradwe;)!