Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada_kaczka

Odbarwienia skóry nad górną wargą i rozjaśnianie wąsika

Polecane posty

Gość blada_kaczka

Witam! Od jakiegoś czasu stosowałam do wybielania wąsika wody utlenionej z amoniakiem. Osatnio nagle dostałam czerwonych przebarwień wokół ust i białych odbarwień nad ustami w miejscach, które smarowałam. Czerwonych plam już się pozbyłam, jednak te białe odbarwienia nie chcą zniknąć i nie wiem jak się ich pozbyć. Proszę o jakieś rady, bo to paskudnie wygląda!! ;/

...a co to za woda utl. z amoniakiem?ja testuje peroxygel...woda utleniona w żelu..mam nadzieje, ze cos poskutkuje...a jakie efekty oprócz tych przebarwien zauważyłaś...pomogło w zwalczeniu widocznego wąsika?

Gość kokotolo
No to jest jakiś sposób, ale to trochę ryzykowne- można sobie podrażnić skórę. No i nie jest to ostateczne rozwiązanie, bo co jakis czas trzeba się męczyć. Nie oszukujmy się - taki meszek też średnio wygląda. Jak ma się damski wąsik to dobrze jest go usunąć raz ba zawsze. Niezłym wyjściem jest depilacja laserowa, moja koleżanka była w studio laser w Warszawie i nie wspomina tego źle- nie jest to wcale takie bolesne a ma się spokój

Gość Gosc

I co ten bialy slad po wodzie utlenionej zniknal czy dalas rade czyms go doprowadzic do normalnego koloru reszty skory?