Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pier...

Cholera laska chce mnie olać bo nie chcę ślubu

Polecane posty

Gość slub to nie znaczy ze chce dzi
a kim Ona dla Ciebie jest? laska z ktora umawiasz sie na seks ;] nawet boisz sie z Nia zamieszkac ;/ nie traktujesz Jej powaznie, a sam zachowujesz sie jak duze dziecko, moze syndrom piotrusia pana :o? moze dziewczyna niepotrzebnie traci na Ciebie czas, bo i tak sie dogadacie?

Gość ślub bez skutków prawnych
Moja porada jest konkretna, więc wypraszam sobie gadanie, że nie myślę.

Gość wiesz co ja mam
Hehe Kondzio wbijaj do mnie;) Gdzie są tacy faceci Jak Ty:) Kurcze,że tez ja tak nie trafiłam.

Gość ślub bez skutków prawnych
Moja porada jest konkretna, więc wypraszam sobie uwagę, że nie myślę.

Gość slub to nie znaczy ze chce dzi
*nie dogadacie

noramalnie duże dziecko..Laska już nie wytrzymmuje, nie dziwie się...Jak kolego ty pewnie po 40 dopiero byś się chciał "może" podreślam "może" zenić......Wg mnie ślub w niczym nie przeszkadza a laska chce mieć pewność, że ja naprawde Kochasz bo po twom zachowaniu pewnie ma co do tego duże wątpliwości...

duże dziecko racja...Laska ma dość i chce odejść nie wie czy on ją Kocha czy nie i ma powoli wszystkiego dość...

Gość Ta laska
Juz od osmiu lat powinna cie olac. Po co komu taki glupek?

Gość wkurzona złotowłosa
Ten ślub bez skutków prawnych (przynajmniej dla ateisty) to genialne rozwiązanie. Bo na temat samego autora nie będę się wypowiadać.

"Nie wyjdzie to nara a tak same problemy z rozwodem i takie tam. Później ludzie są ze sobą bo wypada." jestes z nią, a jednoczesnie zabezpieczasz się na wypadek rozstania. przyznasz że to nie sprzyja poczuciu stabilności i ewidentnie świadczy iż nie uważasz ją za osobę z którą spędzisz reszte życia. a marnowac czas z kimś kto kiedyś odejdzie - no to te osiem lat już i tak było za dużo. "Chcemy się zobaczyć to się widzimy,nie chcemy to sie nie spotykamy i już. Nie ma strachu co z dzieciakami,za co wykarmić i w ogóle,za co dożyć do 10." ślubu nie chcesz, dzieci nie chcesz, zakładasz że się rozstaniecie... po co być z takim facetem?...

Gość Vikki 7.
Nie dziwie sie dziewczynie. Która by chciał tyle lat byc w takim "zawieszeniu". Inna po 2 latach by cie olała. Czego ty sie boisz? Jestes widac jeszcze bardzo dziecinny.

Na jej miejscu kopnęłabym Cię w dupę, porządnie, mocno i na dobre :o

Gość kissssss023
autorze abys pozniej nie załowal nie było zapozno. bo cie zostawi tak jak ja swojego faceta 6 lat bylismy razem ani sie nie oswiadczył ani nic ,miałam dosc teraz mam faceta 2 lata od poiczatku mieszkamy razem, a tamten?? załuje bo jakby wiedział ze jest mozliwe ze go zostawie mowił ze by sie ozenił a tak wszystko na marne ehhh tyle czasu zmarnowane..

Gość kissssss023
autorze zastanów sie nim bedzie za pozno, tak jak ja zrobiłam z moim facetem 6 lat bylismy razem nie chciał stabilizacji nawet zareczyn nie było poznałam innego olałam tamtego z tym 2 lata jestem a mieszkamy od samego poczatku, a tamtem mowił ze jakby wiedział ze tak bedzie to by sie ze mna ozenił , no ale cóz wszystko za pozno..