Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

:-D hihiiiiii! Chyba, że mają żwirek silikonowy! jest super! Ta szufladka obok komputera jest super :-)!

E Tam!!! Zaraz szkodnik. Mona to koneserka:) Lubi ladne stare rzeczy:P A kot szwagierki to wcale nie interesowal sie specjalnie dla niej zakupionym drzewkiem do drapania i domkiem. Najlepiej lubil przesiadywac na kanapie:O albo przy lada okazji uciekac na strych i lapac pajaki:O

Nie ja bede uciekac. Choinka wzywa! Trzymajcie sie dziewczynki. Dobrej nocki zycze. Kosmi jutro beda za Ciebie mocno trzymane kciukasy. Dobranoc😴

Poprawiłam swoje eh na ech, zeby zobaczyć które jest ładniejsze :-). I nie podoba mi się żadne :-p :-D

hehe moje eh takie chropowate stąd je wolę choć ech ładniej wygląda i pewnie jej poprawne:P

A wiesz Zuuziku, miałam nauczycielkę od 1-4 (tak wtedy było). Pani kończyła seminarium nauczycielskie we Lwowie. I ona nas uczyła wymowy h i ch. Gdy ona mówiła, słychać było!

lubię tę charakterystyczną wymowę h, ale w dzisiejszych czasach ze świecą szukać tych co tak potrafią

Bechemotku muszę kończyć, jutro pobudka o 5.30 a jeszcze muszę wyprosować sobie spódnicę:o życzę Ci spokojnych snów zwłaszcza po tych ostatnich przejściach, buziaki👄

Witajcie :) Ja umączona pierogami, ale szcześliwa, że wreszcie mam chwikę dla siebie:)

Zuuzik, pa ....przynajmniej pojedz troszke owoców i pamiętaj...luzik i czar....będzie dobrze:)

Dziekuję dziewczyny ...w sprawie Ugryzia. Niestety, przedostał się przez niedomknietą przez śnieg bramę i jak to na wsi, pobiegł do większych kolegów na podwórko leśniczego. Tamte psy go dorwały...😭...a nie tolerują kolegów 😭. Bardzo głupio zginął 😭

To i tak podziwiam te omączone i umączone :-D - to jest rozdział kulinarii, które mnie jakoś nie teges :-p

Aaaaa! Jeśli muszę coś działać w kuchni, to takie proste sprawy...najlepiej coś przygotować i niech się pichci samo :-p :-)