Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Dobry wieczór Dziewczynki❤️ Bardzo przepraszam,że nie zaglądałam i nie pisałam... Kompletna nad kompletnymi pustka:((( Czuję się odrobinę lepiej...Zaczynam poruszać już całym czołem,a nie połową i oko lekko się przymyka,reszta lewej strony nadal w kipskiej formie:(((Rehabilitacja w ,,lesie,,...nie pracują do końca roku:O Dziękuję za troskę👄baaardzo!!!❤️ Idębo nie chcę smęcić:O Tulu❤️ Obiecuję nadrobić zaległości...👄

okazuje sie ze moge:) Zaraz zobacze sukienke i torebke:) Zuzik ja kocham zakieciki. Szkoda ze wiekszosc juz nie pasuje. I nie musza byc eleganckie. Najbardziej lubie takie w mieszanym stylu. Troche sportowe troche elaganckie. Z brylancikami, haftami, koronkami, fredzelkami:) no fredzelki to juz nie na czasie, hafciki tez:( bardzo nad tym ubolewam.

Banderasku kochany 🌼 Jak sie ciesze ze kuknelas. Przykro mi bardzo ze jeszcze nie jestes zupelnie zdrowy. Ale dobrze ze jest juz malutka poprawa.

Banderasku nareszcie się pokazałaś:) i zobacz powolutku ruszyło się, zobaczysz będzie dobrze:) Bonita mnie żakieciki się podobają i to bardzo, ale ja w nich się sobie nie podobam, chyba przez te moje duże cyśki:P

Banderasku, jesteś wreszcie, cieszę się że jest poprawa, zobaczysz będzie dobrze, jeszcze trochę cierpliwości. rehabilitację zaczniesz po nowym roku i będzie dobrze, musi być dobrze ,nie ma innej opcji, głęboko w to wierzę👄👄😍 Bonitko, ja też lubię żakiety i też jak Zuuzik mam ich stanowczo za mało:(

Kiecka super! A torebka Tokina to widzi mi sie bardziej ta kolorowa. Czarna jest troszke za skromna na moj gust. Ja bardzo lubie duuuuzo metalu w torebkach. Suwaczkow, nitow... nie za kiczowatych, ale musza byc

Ja nie lubię takich eleganckich:O bo przecież tak mało gdziekolwiek wychodzę ale lubię trochę bardziej sportowe, choć pewnie powinnam chodzić w klasykach ale ja jakoś wciąż preferuję krój sportowy.

Bonitko A ja właściwie nie wiem co lubię - chyba preferuję spodnie, wszystko co przytulne, miękkie. Takie, w których mogę usiąść na kanapie i podwinąć nogi :-). Kiedyś tam, gdy byłam młoda i szczupła lubiłam biżu - kolczyki, bransolety, naszyjniki, teraz nic... a tak się przyznam wam - zawsze lubiłam styl hippisowski (moja mama była nieszczęśliwa :-p)

hehe pisałam o kroju marynarki:D Bonitko ja też lubię torebki z suwakami i dużo kieszonek, sama nie wiem dlaczego dałam się omamić sprzedawczyni, wcale mi się ta czarna nie podobała. Jednak postanowiłam już kupić nową i kupiłam co mi wciśnięto, jeszcze jej nie używałam, więc może komuś ją wcisnę. Tą kolorową kupiłam dziś na allegro:D jeszcze nie wiem jak będzie wyglądać na żywo, ale spodobała mi się bardzo :)

Jeśli chodzi o elegancję, to sukienka Zuuzika jest w moim stylu. I zawsze lubiłam - ja nazywam to "śniadanie u Tiffaniego" - moje marzenia :-)

Bechemootku, ja jakoś nie zasmakowałam klimatu hipisowskiego i właściwie nigdy nie lubiłam mieć na sobie dużo biżu. Teraz jak pisałam mam ten nieśmiertelny komplet złoty i zawsze go noszę ale..... żeby nie było .....zakupiłam sobie ostatnio srebrny łańcuszek :P teraz będę polować na ładne kolczyki też srebrne:P ale czy je kiedykolwiek założę ?

Ja Bechemootek prawie nie nosze bizuteri. Ale lubie miec no i mam jakoas tam. Sztucznych ozdob i koralikow prawie nie mam. Mam tylko 3 naszyjniki. Nie kupuje bo szkoda mi pieniedzy na takie swiecidelka. Te ladne kosztuja tez bardzo duzo, a te tanie plastiki sa efektowne do sweterka, ale ja mam juz swoje lata. Mam ladny czarny-srebrny sztuczny wisiorek. Ten lubie i nosze.Dzisiaj dokupikam sobie wlasnie do niego kolejna zawieszke. Bucika:) jest piekniusi:)

ja z kolei kiedyś nie nosiłam żadnych korali, nie znosiłam jak mi coś majta na szyi:P a teraz i owszem:) na styl hippisowski niestety nie załapałam się;):P

Mam przebite uszy i mogę wam opowiedzieć jak to robiłyśmy w akademiku - chyba ze nie chcecie :-p. ale nie noszę teraz nic.

Mam troszkę biżu, wszystko w pudełeczkach, szkatułeczkach :-D. Mam też 2 naszyjniki z prawdziwych pereł - bardzo lubię je pieścić w rękach :-D

Bechemotku pewnie na ziemniaka:P mnie tak przebijała pielęgniarka i.. pierwsze ucho przebiła ok, ale tak bolało, że przy drugim mdlałam i wyszło krzywo:o dopiero jakieś 7 lat temu przebiłam je jeszcze raz, wyżej:P

Pewnie na korek albo na kartofla przebito Twoje uszy Bechemootku:P Znam ta metode:P A ja musze sobie zrobic dziurki w nowym miejscu. Mam za nisko:O A ja lubie perly.

Bonitko właśnie, pamiętam jak miałam w uszach cięższe kolczyki, to koleżanki robiły minę i krzyczały ucho Ci się urywa:o a ono było tak nisko przebite i robiła się taka kreseczka, że faktycznie kiepsko to wyglądało:o w końcu poszłąm i przedziurkowałam je trochę wyżej:P ale jak zakładam kolczyka nie patrząc w lustro to... zawsze trafiam w tę starą dziurkę:P wciąż jest drożna;)

Na pudełku zapałek :-D, wszystkie wtedy paliłyśmy. Igłą do szycia, najgrubszą, opaloną nad świeczką i polaną spirytusem :-p. Nasza koleżanka - dziurkaczka po 3 uchu omdlała, ja po jednym uchu uciekłam :-D. Ale była łapanka, mnie złapały, Jolę ocuciły i nakazały dokończyć dzieło :-D

Czyli przebijałyście uszy już w dorosłym życiu:) a ja miałam 3 miesiące życia i nie mogłam zaprotestować, ani powiedzieć że chcę niżej czy wyżej :P, no ale mnie akurat przebito równo :D

Zawsze Tokinko byłam przerażona widząc niemowlaki z kolczykami. Ale tego się nie pamięta :-), ja pamiętam i nigdy już nie zgodziła bym się :-D. Te przebite uszy kojarzą mi się z obrzezaniem :-p

Bechemotku hihi okrutne te Twoje koleżanki;) Tokina w 3 miesiącu życia??? myślałam, że tylko u Cyganów taki zwyczaj:o ja uszy przebiłam w 7 lub 8 klasie podstawówki - sama chciałam:P

Ja przebilam uchom wwieku 34 lat:O Wczesniej nosilam tylko kolczyki na klipsy. Zreszta ja wszystko zaczynalam pozno, bardzo pozno. Zeby tez prostowalam w wieku 35 lat:P

No to Bechemootku miałaś traumatyczne przeżycia przy przekłuwaniu:) Ja nawet się cieszę że " obrzezano" mnie kiedy byłam mała, przynajmniej się nie bałam, nie wiem czy będąc dorosła zdecydowałabym się na przekłucie ...na ziemniaku:P czy pudełku zapałek:P

Bechemotku teraz przebijanie uszu to inna bajka, pistolecikiem załadowanym specjalnym kolczykiem, trach i po strachu, można się tylko trochę wystraszyć, bo drobny hałas jest:P cały proces trwa sekund pięć, a dzieciom przebijają dwie panie oba uszka na raz, żeby się nie wystraszyło za bardzo