Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Dzień dobry wszystkim 🌻 🌻 🌻 rozpaliłam już w kominku i zaparzyłam kawe (__)? (__)? (__)? (__)?(__)? (__)? (__)? (__)? herbate (__)? (__)? (__)? (__)? z cytrynką inusie (__)? (__)? (__)? (__)? U mnie minus ale świeci słońce więc w południe zejdzie do minus 5 Jest biało - sypnęło wczoraj śniegiem Wczorajszy wieczór dla mnie był jakiś taki du piaty, nic mi sie nie udawało i wszystko drażniło i jakiś smutny, beznadziejny był :O

Na śniadanko małe co-nieco dla każdego: http://zwegowani.pl/wp-content/uploads/szwedzki-stol-1.jpg http://zwegowani.pl/wp-content/uploads/szwedzki-stol-2.jpg i żeby jakoś dzień umilić - coś słodkiego na do kawy i herbaty, szczególnie dla tych co wstają o świcie i muszą skrobać autka: http://www.gotujmy.pl/ri/39527_babeczki-czekoladowe_0_2.jpg musli żurawinka kubusie marchewkowo jabłkowe Pozdrawiam i życze miłego spokojnego dnia ❤️ ❤️ ❤️

Dziewczynki terterkuza kawusię 👄 A ja jestem na banicji:O Wczoraj dłłługo siedziałam w zimnym autobusie:P...ale cieszę się,że szczęśliwie zajechałam:)))) Hotel nawet spoko tylko zimnoooo:O O 10 zaczynam meeting:P Życzę udanego dnia🌼 Buziak👄

Hej🖐️ U mnie dziś rano było -16 brrrrrr ziąb jak tu z domciu wyjść :P :( współczuje dzieciom chodzącym do szkół :( a moja córcia ma ze 3-4km do szkoły. Zuuziczku.. zgadzam się z Tobą nich ta zima już w końcu pójdzie sobie. Roberto.. szpital funkcjonuje jak zawsze a te pogłoski co słyszałaś to od dawien dawna krążą ale jakoś jeszcze jest, sama byłam teraz na USG i urologa :) tylko mój kardiolog który był ordynatorem już tam nie pracuje :( a szkoda, bo był dobrym specjalistą i zawsze mnie przyjmował nawet bez zapisów (bez kolejki) i robił echo serca i różne badania bez problemu . Terterku za herbatkę i sniadanko👄👄 Banderasku👄👄 Personalna hop, hop 👄🖐️ Pozdrawiam i życzę ciepłego dnia ❤️🖐️

Jestem i ja i u mnie zimno teraz już lepiej ale noce straszne :( Pszczółko ...to bardzo się ciesze :D a co nie ma tam innego dobrego kardiologa ? a gdzie się podział ordynator może w Z_G w Al...dzie :D Do potem dziewczynki 👄

Roberto może i są dobrzy ale ja chodziłam do ordynatora on mnie prowadził znał już moje serducho :) na tyle i wiedział jakie leki mi dawać i które są skuteczne chodziłam do niego chyba z 8 lat albo i dłużej :)

Witajcie dziewczynki U mnie za oknem prawie lato:):) tylko -3 na termometrze toż to przy niedawnych przymrozkach upał:p:).Nocą było -13,mamy mieć ponoć codziennie delikatnie cieplej,więc można mieć nadzieję że wiosna w natarciu. Dzisiaj z samego rana miałam okazję sobie popłakać ze wzruszenia a to za sprawą listu od naszej kochanej przyjaciółki Tokiny. Tokina👄 Pisałam już wiele ciepłych słów pod Twoim adresem,nie tylko ja zresztą bo i dziewczyny już zdążyły poznać Twoja dobroć i ogromne serduszko.Co by nie napisać zawsze będzie za mało i nie dość obrazowo,zatem napiszę tak DZIEKUJĘ👄👄 Zuuzik🌼 He,he,he ja myślę ze sprawiedliwość w naturze jakaś jest,teraz czas trochę wymrozić cieplejsze rejony naszego kraju,czyli i Twój zgrabny zadek nasza przyjaciółko. Poetko🌼 No z tym płaczem to masz ciut racji ale różne rodzaje beku,hi,hi występują.Wczoraj miałam bek przymusowy,nie wiem coś mi się z oczami porobiło,dzisiaj z rana miałam bek ze wzruszenia i takich beków życzę sobie i Wam jak najwięcej,mimo późniejszych worów pod oczami.Skóra jakoś łatwiej się deformuje niż wraca do poprzedniego stanu,hi,hi sprzedbekowego:p:) Terterek🌼 Miałaś nocna melancholię?,bywa czasem przychodzi dołek i psuje dobre nastawienie,nic nie można na to poradzić.Może i można ale ja tego nie potrafię.Dzisiaj chyba już lepiej,śniadanko jak zwykle pierwsza klasa,mniam,mniam a kawa i ogień w kominku,nie mam już słów. Banderasku🌼 Ja chętnie bym na taką banicję się udała,nawet jakby mi przy tym zmarzł mój zadek.Dzisiaj nawet mówię mojemu mężowi że wyskoczyli byśmy dzień niedaleko na weekend majowy.On do mnie spoko a gdzie chcesz pojechać?,może w Góry Świętokrzyskie albo Karpaty?,wybieraj.Ja mu na to żartujesz!?(pełna nadziei lecz nieco zaniepokojona jego optymistycznym podejściem do sprawy)a on mi na to,no pewnie że żartuję ale ty pierwsza zaczęłaś:p:) Pszczółko🌼 Moja córka do tej pory na studia miała ponad 19km,hi,hi codziennie w obie strony.No w tym roku w związku z drugim kierunkiem wykupiliśmy jej stancję,już nie musi mrozić zadka ani tłuc się autobusami,co najmniej dwoma by dotrzeć na zajęcia. Roberto🌼 Noce nadal mamy zimne,jednak jak w dzień wyjdzie słoneczko to robi się znacznie cieplej i co najważniejsze milej. O raju,raju ale się rozpisałam:p:) Zapraszam na bigos kapustolubne i nielubne,mój bigos pyszny więc każdy mam nadzieję spróbuje dla Pszczółki ma espumisan,dodatek na lepsze trawienie.

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Jakoś ostatnio nie mogę wyrobić aby wcześniej zajrzeć i właściwie to nic nie robię. Porządkuję trochę szuflady, szafy. Większość czasu spędzam na obserwacji ptaków. Dzisiaj był kos i para szpaków. Wesołku ale się rozpisałaś:D U mnie jeszcze wiosny nie czuć i nie widać. Dziewczynki może wiecie jak długo wschodzi gloxinia, posadziłam dwie cebule już chyba 10 dni i nic nie widać:( Miłego popołudnia🖐️

Bondi:):) Łoj i u mnie wiosny nie widać,zimno i teraz nawet pada śnieg.Jednym słowem wszędzie biało,można iść na saneczki lub lepić bałwana.Ale ponoć jest szansa na plusowe temperatury,hi,hi u nas może być w niedzielę aż +1 w dzień,więc idzie ku lepszemu a jak nie lepszemu to ciut cieplejszemu. Nie znam się na gloksyniach ale znalazłam coś takiego: www.floraforum.eu/floraforum/index.php?topic=4666.0

🖐️ Dziewczynki nie martwcie sie pogoda. Idzie na lepsze. To juz ostatnie podrygi zimy. Dzisiaj u mnie bylo juz 8 stopni. Teraz jest 5:) I sloneczko tak ladnie dzisiaj swiecilo. Ach!!! az chce sie zyc:) Bondi nie wiedzialam ze zmienilas specjalizacje. Z lekarza-chalupnika:) na ornitologa:) A tak na serio. Ja tez uwiebiam obserwowac ptaszki.

Bonita👄 To dawaj to ciepełko do nas,dawaj:):) I zaglądaj do nas częściej,bo nam Ciebie brak😭 No i ja także lubię ptaki i inne zwierzątka o ile nie czynią mi szkód,bo wtedy je znielubiam,hi,hi.Najwięcej u mnie wron i srok,wrony szamią orzechy których nie chciało mi się zbierać a sroki nie wiem co szamią ale fruwają jak głupie i muszą coś szamać,skoro nie popadały z głodu. Ostatnio fruwa koło mego domu jakiś mały ptaszek i wydaje dziwne dźwięki,nie wiem co zacz,bo wcześniej go nigdy nie słyszałam.Nawet opisać te odgłosy trudno,nie wiem czy uda mi się odgadnąć co to za ptaszyna.Przydały by się więc wasze ornitologiczne zdolności. Bechemootku👄 Dzięki za pocztę i wyjdźże wreszcie z tych papierów.

Chyba mam dzisiaj wyłączność na cafe i nawijam Wam niemiłosiernie to wina Tokiny bo wprawiła mnie w radosny nastrój:):)no i cała jestem w skowronkach:):):) Teraz już zmykam,na razie

witam wieczorkiem 🖐️ machal lapką miałam kiepski dzień dzxisaj tylko przyszłam do pracy to mnie opieprzyła klientka że jestem nie miłą itp.nie wiem o co jej chodziąło nie trwało długa następna na mnie naskoczyła że jej wydaje w drobnych pieniądzach reszte nie miałam innych i do 50 zł wydałam po 5 zł i znów wrzeszczy następana w domu też mam nie wesoło ale nie będe pisać o tym z rodzicami mam na pieńku i tyle dziewczynki macie link do piosenki prosze posłuchać http://www.youtube.com/watch?v=dJQLmhf46LU

Witajcie dziewczyny, witaj Beti :) Różne miewamy dni. Nieraz tak bywa, że zaczynają się i kończą kiepsko. Kurcze....nie wiem jak to napisać, ale w związku z tym, że sama mam podobną sytuację, to proszę zastanów się, czy przypadkiem za dużo nie myślisz o TYM PANU. Stąd rodzice stawiają oczy, że tak szybko się podniosłaś. No i pewnie się martwią, żebyś nie narobiła sobie nowych problemów. Wiem, że jesteś duża dziewczynka, ze sama jesteś od dawna matką i dlatego zrozum, proszę, rodziców. Jakby nie było, zawsze będą o nas myśleć i wtryniać się w nasze życie.;) Link misię zacina i nie mogę dobrze odsłuchac piosenki :O

Poetka nie mysle za duzo o nim robie wszystko tak jak kiedyś robiłam nic inaczej nie robie wiem ze są moimi rodzicami i się martwią ale nie do tego stopnia żeby zabrnic mi z domu wychodzić bez przesady

Wesołku ciesz się że masz kafe dla siebie:D Dzięki za linka, ale i tak nie dowiedziałam się po jakim czasie kiełkuje, ale dowiedziałam się że trzeba go strzec przed zagrzybieniem. Bonita to pewnie do nas niedługo zawita ciepełko, chociaż w prognozach straszą mrozem. Nie wiem dlaczego lekarz chałupnik- może za dużo wymądrzałam się na temat chorób, przepraszam, nie będę. Beti piosenka ładna, ale to tylko piosenka, a życie jest inne, może trochę za szybko zawrócił ci w głowie. Brakuje ci ciepła i uczucia, może usłyszałaś trochę więcej miłych słów i tym cię kupił. Poczekaj jeszcze trochę, wrzuć na luz, jak będzie miał być twój to będzie. A rodzice zawsze będą się martwić, już raz trafiłaś na diabła, to ich niepokoi, chcą ci oszczędzić przykrości. Ale to jest tylko moje zdanie, ty masz prawo postępować zgodnie z własnym sumieniem. Miłego wieczoru🖐️

Beti, rodzice wiedzą, że nie mogą ci zabronić z domu wychodzić, jesteś dorosła. Daj im troszkę czasu, niech przywykną do nowej sytuacji :) Pamietaj jednak kochana, że ideałów na tym świecie nie ma. Zwłaszcza facetów :) :P. Cieszę się, że masz wreszcie prawdziwe emocje, ze złapałas oddech, że wychodzisz z letargu. Rodzice będą sie musieli przyzwyczaić do tego, zobaczysz, szybko im przejdzie....:)

Bondi wiem ze to tylko piosenka ona nie ma nic wspolnego z tym tak wam posłałam cdo posłuchania prosiał mnie zanjomy ona nie ma nic to tego co robię a co do facetów to wiem ze nie ma idealnych wiem o tym

ja cały czas mówie że ja nie będe z nim co wy weszyscy przecież robie wszystko na luzie i rzaden mi w głowie nie zawrócił

I tak trzymaj Beti. jesteś bardzo fajną dziewczyną :) I madrą. :) Może jutro będziesz miała fajniejsze klientki i milszy dzień. Ja muszę sie pożegnać, oddać kompa synom, dobranoc :)

a jeszcze jedno żaden mnie nie kupił nie jestem na sprzedaż :)

hej hej Małgoś zajrzyj koniecznie na @, dotrzymałam słowa:) Terterku dziękuję Ci pięknie za słodkie co nieco, energii od rana łaknę jak kania dżdżu:) Wesołku czy Ty potrafisz dziergać? Banderasku co tam w pyrlandii słychać? szkolisz, czy sama jesteś szkolona? Bondi a ja lubię jak doradzasz, jak dzielisz się swoimi doświadczeniami w kwestii różniastych chorób, byśmy nie popełniały błędów i myślę, że źle zrozumiałaś Bonitę:P a co do ptaszków, dostałaś ostatnią ptaszkową prezentację od Małgosi? może tam znajdziesz nierozpoznanego jeszcze skrzydlatego? ja uwielbiam jak śpiewają kosy - ich trele są cuuuudne:) Bonita skradłą nam całe ciepełko 8 stopni na plucie, jak u nas o 16 mniej, to granda;):P Beti coś nerwa masz kobieto hehe, a wiesz jak można spróbować rozluźnić takiego złego klienta? otóż musisz pamiętać, żeby nie prosić by się uspokoił (czyli nie mówić: proszę się nie denerwować) - wtedy jeszcze bardziej się zeźli, najlepiejodnosząc się np. do dzisiejszej sytuacji, powiedzieć coś w tym stylu: widzę, że zdenerwowała się pani bardzo, ja na pani miejscu też bym się wściekła na te drobniaki, ale niech pani zobaczy nie mam w kasie ani jednego banknotu... - czyli musisz pokazać, że doskonale ją rozumiesz, wręcz współczuć, że tak się dzieje. spróbuj może się uda:)

no to się nawymądrzałam;):P Personalna nie pamiętam, żebyśmy podpisywały Ci jakiś urlopik;) machnił łapką, no:P

Beti nie zawracaj sobie glowy niezbyt uprzejma klijentka. Od czasu do czasu trafia sie wredny babsztyl i nie bierz tego zbyt osobiscie. Inna sprawa ze ja tez sie zloszcze jak dostane w sklepie garsc drobnych:P U Mame rozumie bardzo. Martwi sie o Ciebie. Nie chce zebys trafila z deszczu pod rynne. Uwazaj na siebie. Moze zostan przez jakis czas "singielka" Bondi jnie zlosc sie na mnie. Ty jestes leksykonik medyczny mna dwoch nogach. Slowem jak "dochtorka" A ze bez papierow to jak lekarz-chalupnik:)

Wrocilam i dalej jestem niespokojna:( Chyba dzisiaj pojde wczesniej spac. Dobranoc dziewczynki😴