Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Bonita nie gniewam się, tylko znam siebie i czasami mądrze się. Może to starość i zrobiłam się zrzędliwa. Beti ja nie mówiłam dosłownie że cię kupił (handel ludźmi jest zabroniony) tylko trafił w czuły punkt, ujął cię dobrocią, spokojem, czułymi słówkami. Wszystko jest miłe ale na wszystko trzeba czasu. Życzę ci dużo spokoju i jak najmniej upierdliwych klientów. Dobrej nocki 🖐️

🖐️ oczywiście kawunia podana :Djest w termosie i stoi na płytce expresu . Zuuzik masz rację ktoś nam to ciepło podpiernicza i to już druga zimę :( bonitko ...co ci leży na żołądku że masz nerwa wyrzuć z siebie będzie lepiej 👄 beti ... jest tak jak pisałam tylko tyle ci napiszę bo się i tak boję twojej reakcji bo tobie radzić dobrze czy żle to i tak będzie żle :D zuuzik daje ci dobrą radę na złość trzeba reagować spokojem czasami pożartuj choć w kieszeni ci scyzoryk otwiera ,ludzie są upierdliwi i nić tego nie zmieni . A co tam napiszę bondi ma rację i zgadzam się z nią ale nasza beti tego nie widzi bo jest zaślepiona 👄 bondi ...ja bardzo lubię twoje rady i nie tylko twoje 👄 Nadal jest 15 st. byłam z Or..m i mi wszystkie włosy stanęły dęba zaznaczam wszystkie :D Miłego dnia dla wszystkich 👄 IDZIE WIOSNA :D:D:D

Witaj Roberto! :D - jaka niespodzianka! :D i jak pięknie pachnie kawą ❤️ ❤️ ❤️ z przyjemnością wypijam Też zgadzam sie z Bondusią i martwie sie o Beti - choć Beti zapewnia, że ma wszystko pod kontrolą to jednak sie martwie. Bondi - to nasza encyklopedia i ostoja - ma duże doświadczenie i dzięki niej wróciłam do oleju z Wiesiołka łykam Oeparol i witamine C (Cetebe) regularnie a nie od przypadku do przypadku. Dziewczynki wstałam dzisiaj wcześniej bo zaraz jade do Ligoty. Mam dzisiaj konsultacje u neurochirurga. Trzymajcie za mnie kciuki. Ale nie boje sie diagnozy :D nie. Boje sie że mnie spławi byle czym albo, że spotkam sie z jakimś niezrozumieniem czy niekompetencją :O Choć ide do pana Profesora - to jakoś tego sie obawiam . Trzymajcie kciuki ❤️ U mnie Roberto minus 9 więc nie jest źle :D

Witam i ja,cześć buźka,buźka👄👄 Roberto👄 Oj Orsi nie ma sumienia tak rano paniuńcię ciągnąć na taki mróz,mam nadzieję że i jemu zadek zmarzł(aby było sprawiedliwie.:p:) Terterek👄 Oczywiście trzymamy kciuki i rozumiem Twój niepokój właśnie z takim traktowaniem spotykamy się u większości lekarzy.Kiedyś jak się poszło prywatnie to przynajmniej tam udawali zainteresowanie teraz nawet w prywatnym gabinecie totalna olewka. No u mnie jakoś wiosny nie widać ale pragnę Wam wierzyć że już idzie,idzie,idzie,..............kurtka powiedzcie jej niech się pośpieszy:p:)

Dzień dobry 🖐️ tylko nie wiem czy aż taki dobry :( ?????? Już z samego rana mnie w kurzyła baba, że tak się brzydko wyrażę :P z eka naliczyła mi podwójną cenę za dwa produkty w sklepie nie sprawdziłam a w domu to już dubcia zbita po "ptokach" chociaż bym chciała się upomnieć :( to i tak mi może nie uwierzyć, bo odeszłam od kasy :( I tak mi się zaczął dzień z nerwami :( :( Beti - jesteś dorosła wiesz co robisz, wiesz też co jest dobre a co złe chociaż czasami warto posłuchać starszej osoby ( mamy) bo ona troszeczkę doświadczenia życiowego ma także Beti decyduj TY ale dobrych rad warto posłuchać i za akceptować :) 👄 A babsztylami to się nie przejmuj, bo tak jak piszą dziewczynki zawsze znajdzie się taka której coś nie pasuje ;) Tertereczku - kochana trzymam kciukaski aż łapki bolą :) będzie dobrze zobaczysz 👄 Wesołku - wiosna już się zbliża duuuużymiiiiiii krokami ;) tylko wolnymi :P :D no ale musimy być cierpliwe i w końcu dotrze do nas👄 Pozdrawiam WAS MOJE KOCHANE 👄 i życzę pogodnego dzionka🖐️👄

Witam z zimnego śnieznego wschodu Na poczatku Zuziczku nie spodziewałam sie tak dobrej wiadomości dla mnie od Ciebie dzisiaj,odpisałam na NK,dziewczynki nie wiem jak to jest ,nie widziałysmy się wcale tyle co ze sobą rozmawiamy a mozna otrzymac tyle pomocy.Jednak widze,że cos nas połaczyło i oby zostało to na długi czas.Jeszcze raz Zuziczku dzięki.Jak ja kiedys będe w czyms mogła pomoc jestem zawsze dla wszystkich nie tylko dla Zuziczka. ❤️ Terterku napisz co powiedział lekarz bo juz palce bola od trzymania kciuków.A swoja drogą w dzisiejszych czasach naprawe trudno na dobrego lekarza niezaleznie czy prywatnego czy z funduszu. ❤️ Bondi słuz zawsze rada i lekarską i nigdy tego nie jest za duzo dla nas. ❤️ Pszczóleczko ja tez od wczoraj wiem,ze paragony nalezy sprawdzać w sklepie choć nie m na to czasu,wczoraj robiłam zakupy z małzem w markecie,jako,ze u nas kukurydzy idzie moc na sałatki róznego rodzaju kupilismy 12 sztuk całe opakowanie wpisane mialam 24 (tyle,ze zobaczyłam to od razu w sklepie i oddano mi róznicę) Choc pani w informacji marketu mówiła,ze takie cos można i zgłosic potem jak sie zobaczy w domu (średnia przyjemnośc 12a 24 ).Ponoc na kasach sa zainstalowane kamerki i można to sprawdzic. Bonitko czy u Ciebie nie widać juz wiosny.? Bo u mnie dizsiaj prawdziwa zima ze śniegiem,mrozem ,nic nie brakuje. Tokino to miła niespodzianka Cie spotkała podwyzka a moze maja w planie Cie zatrudnić dalej

Hurrra!!!! Nareszcie piatek i mamy weekend:) Choc ja piszac uczciwie mam zawsze. Ale ciesze sie ze pracujace kolezanki maja wolne:) Terterek, kciukasy byly trzymane. Mam nadzieje ze wszystko jest ok. Macie racje dziewczynki, wiekszosc lekarzy nie interesuja specjalnie nieedomagania pacjenta. Moze dlatego ze znaja bardzo ciezkie przypadki i nie zawracaja sobie glowy jakimis mniej groznymi chorobami. Robercika ja jestem niespokojna z powodu zaprzestania palenia. Czegos mi brakuje, cos szukam. Musze sobie znalezc cos zastepczego:O Na razie🖐️

Witam🖐️ Dopiero wróciłam, zmarzłam okrutnie. Postanowiłam- do wiosny nie wychodzę z domu. Syn remontuje mieszkanie, generalnie, totalna rozpierdziucha, wczoraj zapruszył oko i zatarł, dzisiaj musiał pojechać do lekarza, a ja go reprezentowałam na pierwszym zebraniu wspólnoty. Później musiałam mu zdać relacje i tak nam zeszło. Najbardziej zadowolony był wnusio, bo nie widzieliśmy się od zakończenia ferii. Terterku nie wiedziałam że miałaś dzisiaj tak ważną wizytę, pewnie znowu coś przegapiłam. Powiedz jak cię potraktował, co powiedział, dziewczynki trzymał kciuki, to na pewno poszło dobrze.

Jestem po konsultacjach - wróciłam po 15.00 zaimprowizowałam obiad i małża podrzucił mnie do pracy. Miałam dość trudne wykłady, wróciłam koło 19.00 zmarznięta i zmęczona. Ale wizyta poszła dobrze - kolejka długa do pana autoryteta :P ale nawet sprawnie szło więc sie nie denerwowałam. Koniec konsultacji!!!!! pan dochtór powiedział, że operować mnie nie będą wobec tego badanie tomografią komputerową jest zbędne. A do mojej laryngolog napisał liścik, że nie musze już być diagnozowana - teraz już tylko leczenie zachowawcze - czyli: dbamy o organizm, robimy badanka laboratoryjne, dbamy o uszko :D i raz na jakiś czas audiometria i wizyta u laryngologa. Juhuuu! kamień z serca :D:D:D jestem przekonana Dziewczynki że to Wasze Kciukaski pomogły sprawnie załatwić sprawy :D:D:D DZIĘKUJE! ❤️ ❤️ ❤️ Bondusiu - nie wiedziałaś bo ja nic nie mówiłam - dopiero w dniu wyjazdu. ❤️ No! ten punkt z mojej listy spraw do załatwienia skreślony. Teraz został: fryzjer, kosmetyczka i 8 marca dentysta aaa i przydałoby sie zbadać dno oka - czy przypadkiem cosik sie tam nie kluje. :D Reszta to już sama radość a radość sie zbliża bo w połowie marca parapetówa :D hi hi hi Bechemotku - dziękuje za piękna poczte! ❤️ Personalna - dziękuje za piękna poczte! ❤️ :D:D Małgorzato - też myśle tak jak Ty ❤️ ❤️ ❤️ Bonito - rozumiem Ciebie doskonale - i nawet sie nie obraże jak od czasu do czasu fukniesz na mnie albo opierni... :D:D:D

O czyli nasze kciuki pomogły,mamy zdrowego Terterka cieszę się.Oby takich wiadomości było więcej.👄

Małgorzatko :-) Terterku:-) - pewnie dlatego miałaś minorowy nastrój, denerwowałaś się wizytą u profa :-p. ale teraz jest :classic_cool:!!!

Jutro mamy imieninki mężusia i tak się rozochociliśmy, że idziemy na rodzinny obiadek do resauracji :-D!

Terterku cieszę się, że wszystko w porządku. Teraz tylko cholesterol i trójglicerydy utrzymaj w normie i możesz na razie nie oglądać lekarzy. Bechemootku co dobre warto powtarzać, a chyba było dobrze skoro oboje macie ochotę na powtórkę:D Wszystkiego najlepszego dla M🌻 Bonita czyżbyś znowu wybyła na spacerek? przeziębisz się :(

Bondusiu Było dobre, bo swietowaliśmy :-), nikt nie musiał siedzieć w garach:-o. A jutro idzie nas 8 osób, czyli o 10 mniej :-p, i do innego lokalu :-D. Dziekuję za życzenia 👄

Sobotnie powitanko Zuuzik🌼 Normalnie pytanko zaskakujące,czy umiem dziergać?!.Powiedzmy tak teoretycznie tak ale nie aż tak aby to robić:p:).Znaczy umiem zasupłać parę oczek,czy to szydełkiem czy na drutach ale tyle,rękodzieła z tego nie będzie. Dziewczynki,miłego wypoczynku nawet Bonita wczoraj wykrzyczała hura:):).Mam masę roboty dlatego na razie zmykam,całuski👄

No nie mogę,nikogo nie ma? Dobra zatem serwuję obiad,na śniadanie już za późno,zaspałyście i jesteście same sobie winne:p:) Zatem dziewczynki zapraszam na ryż zapiekany z jabłkami,polany bita śmietaną U mnie pochmurno ale na szczęście jeszcze nic nie pada a temperatura o cudo równe 0.Troszeczkę pobolewa mnie głowizna ale się nie daję bo mam masę roboty,buziaczki👄👄 Więcej się plączę jak robię ale nic to godzina jeszcze nie tak późna:p:)

🖐️Alez u mnie jest ladnie na dworze. Moze nie tak cieplo ale jest tak jasno, czuje sie wiosne. W zwiazku z tym wybywamy i my z domu. Jedziemy jak tradycyjnie w sobote do sklepu meblowego na obiad:P Pieknego popoludnia zycze Wam wsiem🖐️

Wesolkowy ryz z jablkami zostawiam sobie na deser. Bo ja ostatnio jestem taka nienajedzona. Zajadlabym konia z kopytami.

Ja melduje sie dopiero teraz. Wczoraj byłam tak przemarznięta i padnięta, że wypiłam fervex i położyłam sie do łóżka. Dzisiaj do 10.0 :P Chate mam pełną, tzn jesteśmy całą czwórką w komplecie. Pogaduszki i radość, ze możemy tak jeszcze bo nie wiadomo jak długo. A może sie tak ułoży szczęśliwie że kontakty będą regularne? zobaczymy. A z kuli tego, ze jest rodzinnie mam zamówienie na domowy sernik i zabieram sie do pracy. Na obiad do Wesołkowego ryżu dokładam zupke - zrobiłam krupnik na żeberkach (_________)? Zapraszam. Pozdrawiam wszyściutkie Dziewczynki!!!! ❤️ ❤️ ❤️

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Pustawo dzisiaj, pewnie latacie na miotłach albo z miotłami, ja już skończyłam. Zaraz będę robiła galaretkę drobiową (już wszystko ugotowane) i przygotowane mam już ciasto czekoladowe. Na obiad dzisiaj wątróbka drobiowa z cebulką. Bonita przepchnij trochę ciepełka do nas, u mnie wprawdzie tylko -1 ale czuć ziąb nieprzyjemny, wzrasta wilgotność. Miłego popołudnia🖐️

Ja tez pomacham sobotnio,tylko ja dzis jakoś jestem obrobiona albo nie wyszukuje zajecia,nawet na jutro troche obiad podgotowany.Sprzątać czyli latac na miotle dzis nie musze bo jakos nie widze o dziwo brudu,mysle o dalszym zmienianiu firanek ale jakoś za to nie chce mi sise dzis brac. Terterku masz racje jak jesteście wszyscy to zmykaj do rodzinki ale tego serniczka przynies i nam. Wesołku ja dziś mogłabym Ci pomóc sie obrobić. Bondusiu lec do galaretki.

Małgorzatko👄 zatem zapraszam do pomocy bo ja jakoś dzisiaj nie mam powera.Nie pomyślcie sobie że nic nie robię,robię, robię ale po za obiadem i ciachem jakoś nie widać namacalnych postępów. Mojego dziecka nie ma nie widzę jej już drugi tydzień,wyjechała więc u mnie nie jest rodzinnie. Bonita👄 U nas w pogodzie mówili że macie już wiosnę,zatem mogę tylko pozazdrościć tego słoneczka u mnie posępna pogoda no i już idzie temperatura w dół.Nie za długo pocieszyłam się tym zerem Terterkowego serniczka bardzo chętnie skosztuję jeśli oczywiście nas poczęstuje,może być tak że zabraknie dla nas:( Bondi galaretę chyba także przyniesie ja uwielbiam wszelkie galaretki,zawsze szamam je z dużą ilością octu,aż język kołkowacieje:p:)

Dziewczynki trochę przysnęłam dlatego dopiero teraz przynoszę ciasto czekoladowe // // // // // // // // // // i galaretkę drobiową (_) (_) (_) (_) (_) . Smacznego i na zdrowie. Wesołku mam nadzieję że używasz octu winnego

Hej🖐️🖐️ No widzę, że Bondusia pyszności przyniosła mmmmmm galaretka pyszna mniam, mniam ale ciasta nie spróbuję:( bo czekoladowe a ja nie mogę :( buuuuu a tak uwielbiam czekoladę . Ja dostawiam swoją szarlotkę wyszła rewelacyjnie :) mmmmmm ( ########################)> i rybkę smażoną ($$$$$$$$$$)> SMACZNEGO ;) :) Życzę spokojnej i dobrej nocki :) 👄

Bondusiu - a mnie nijak inaczej galaretka nie smakuje tylko z octem spirytusowym :P choć czasami zmieniam na sok z cytryny ;) Dziewczynki - obrobiłam sie ze wszystkim: upiekłam sernik, zrobiłam nawet makowiec na kruchym cieście :D Zwijany boczek czeka na upieczenie. A Wy same smakołyki podajecie mniam...mniam...:P:P:P Pszczółko, Wesołku, Bondi, dołączam do Was i serwuje na nasz magiczny stół serniczek: I__#############__I i makowiec I__@@@@@@@@@@__I nie mam winka ale mam piwko z mojego miasta: I__I? I__I? I__I? I__I? zapraszam:D moje młodsze dziecko dzisiaj ma popis artystyczny :D - napisze Wam mejlem jak już będzie po wszystkim ;) Życze miłego wieczoru ❤️ ❤️ ❤️ ciekawe...jak tam spacer i obiadek u Bonity....❤️