Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Dziewczynki a macie posadzone już kwiaty na balkonach,wiem,że Terterek juz cos sadziła,ja kupiłam surfinie w nomi ale ograniczylam ,w tym roku tylko sadze na jednym balkonie i przy wejsciu na małym balkoniku 2 skrzynki.Chyba sie jednak starzeję bo pamietam czasy jak mialam 3 balkony w kwiatach i koło domu kilkanaście kielichow z kwiatami ,w tym roku ograniczam do minimum. Mam dosyc noszenia wiader z woda.Tym bardziej,ze mam 2 balkony od południa.

🖐️ kochane 👄 ja już wróciłam w nocy . Dziekuję za kawunie oj potrzebna dzisiaj bo oka nie mogę zmrużyć jestem pod wrażeniem tego co widziałam naoglądałam się tam :(.moja siostra jest już po zabiegu ,wszystko poszło dobrze zero usypiania zero bólu to coś w rodzaju naświetlenia a zarazem skalpela załatwiło problem oby na zawsze :D siostra jeszcze została teraz jest z bratem ,.zostanie jeszcze po to by sprawdzić jeszcze czy wszystko zostało zniszczone ,wystarczył jej jeden zabieg ale dla pewności trzeba zobaczyć .Wrócą w poniedziałek :D Beti ...coś dla ciebie to coś usuwa przepukliny kręgowe itp. tylko trzeba się dostać tam na konsultacje i wiadomo co dalej robić . Pszczółko ...i ja mam problem żołądkowo jelitowy ,boli mnie pod żebrem prawym i promieniuje do łopatki i gardła okropność dlatego też wróciłam szybciej co ty bierzesz ? bo ja mam Duspatalin Retard drogi ale skuteczny oraz Polprazol 🖐️ narka do potem 👄

Małgosiu ja mam juz kwiatki posadzone pelargonie moje stoją juz dawno na zewnątrz sa już zahartowane ,a czemu ty wiadrami nosisz wodę ? ja mam wąż do góry o podlewam z węża ,moja sąsiadka kiedyś mnie pytała czy podlewam odstaną wodą bo one takie piekne a jej nie ,powiedziałam że nie leje z węża i kobieta nie uwierzyła tak że się obraziła bo nie chciałam jej powiedzieć prawdy a to właśnie była prawda :D potem jej mąż ukradkiem zerkał jak podlewam i sąsiadce przeszło:D

Witam 🌻 za kawusie naszej Beti dziękuje ❤️ widze, że Małgosia pokazała sie i możemy być spokojne że nic złego sie nie dzieje ❤️ No i Roberta z dobrymi wieściami - trzymamy kciuki żeby było jak piszesz Roberto ❤️ ❤️ ❤️ Fajnie wyszło z tym wężem :D:D:D a moja małżowina jaj sobie ostatnio robił - bo podlewał roślinki na balkonie i latał z kuchni z pół litrowym kubeczkiem :D a żeby tak podlać to trzeba ze 20 takich kubeczków :D no i tak wkurzał mnie łażąc z tym kubkiem i to właśnie wtedy kiedy myłam okno i prosilam żeby sie nie szwendał :D:D:S Do podlewania mam dużą zieloną konewke ;) Śniadanko: dzisiaj tosty z tuńczykiem http://cocineros.blox.pl/resource/tosty.jpg musli spora ilość napojów no i końcówka świątecznego sernika :D http://aliner.blox.pl/resource/sernik_cytrynowy.JPG trzeba dojeść :P Pozdrawiam i życze miłego dnia - mam nadzieje Małgorzato, ze jednak wykłady będą normalne :O

Tererku obawiam się,że wykłady będą wieksze ,ludzie dalej potrzebują jeśc bo tyle wolnego Roberto ja na dolnym balkonie podlewam kwiaty z węza jak piszesz ale na górnym juz nie ,musialam nosić te wiadra dlatego dalam spokój sobie z góra Dobrze,że siostra juz po zabiegu.I wszystko ok Jestem trochę zła na siebie,chciałam sie zarejestrowac do rodzinnego i nie było juz numerkow ,dopiero w środe będzie a ja juz nie daje rady z alergia a moze z zatokami dalej,Leki nie pomagaja musze zmienici musze sie do srody męczyć pewnie.Proponowala mi innego lekarza z przychodni ale jakos nie mam zaufania,jeszcze sie zastanawiam czy jednak nie pojśc bo do środy daleko jednak. Na razie dziewczynki

Małgosiu ..ja mam astmę alergiczną biorę steryd Flixotide dysk a jak przestaje pylic to na stałe na rozszerzenie oskrzeli serevent dysk .tak że mam troszkę tych tabsów jak się naszprycuje nimi to i nie dziwo że żołądek i itd boli .

Roberto moja corka te dyski brała parę lat,jak brała i była odczulana było wszystko ok,teraz nic nie bierze i jest zle( a tabletek nie chce bo po nich tyła),wczoraj mowiła,ze dostała jakiegos na dodatek uczulenia na twarzy,ze jest cała czerwona sądzę ,ze tez z alergii,czekam az wieczorem przyjedzie i pewnie jutro bede gdzieś szukac jakiegos alergologa tylko nie mam pojecia gdzie,wczesniej chodziła do alergologa dziecięcego a od kilku lat nigdzie nie chodziłam,najwyzej zadzwonie prywatnie do tej alergolog co ja leczyła wiele lat i pojedziemy do niej.Sądzę,że i u mnie to tez alergia jednak bardziej niz zatoki albo jedno i drugie.Ja na razie mam tabletki i do nosa flixotide ale mało pomaga Zaczynam nie lubiec przez to wiosny choć na dworze piękna pogoda

Dziewczynki❤️ Przepraszam...jestem zapracowana:Oi baaardzo zmęczona:((( U mnie również wiosennie:)))Pod oknem moim kwitnie bez!Pachnie zabójczo:D beti👄dzięki za tak wczesną;))))kawusię:)))) Roerto👄 Małgosiu👄 terterku👄 Maturzystom pszczółki👄i Małgosi👄i ie tylko;))) życzę połamania długopisu;))))i daję kopniaka na szczęście:D Jeszcze chwilka i wychodzę do kieratu:O:O:O Miłego dnia🌼 Buziaki👄👄👄 bondi👄Personalna👄halllllo!!!!:))))

Witam Teraz pozdrowię króciutko a nóż uda mi się później strugnąć więcej?! :p:) Małgorzatko Oj ja z tymi lekami broń Boże nie przesadzam,jeden jak mam zaplanowaną robotę z wygibasami wcześniej muszę wziąć,siła wyższa.Inaczej jak się zgiąć,jak nawet i z lekiem boli?. Bandersku👄 Kanibalku Terterek👄 Roberto👄 Cieszę się że poszło dobrze,teraz trzymamy kciuki aby problem został usunięty bezpowrotnie. Beti👄 Zuuzik👄 Łoj ale to moje szczęście takie zezowate,w totolotka ni ma szans:p:).Ja mam szczęście do głupich spisów,rozwalonych płotów,podrzucanych kotów.Ostatnio nawet musiałam odprawić pochówek psa,zginął pod moim płotem a nikt się to trupa nie chciał przyznać,ot moje szczęście,można by wymieniać godzinami. Miało być krótko,pa zmykam🖐️

🖐️Hallo wszystkim przy piatku. A ja chyba sie starzeje. Dzisiaj cale przedpoludnie mialam wlaczony telewizor i jednym okiem ogladalam slub:P jak stara ciotkaO Nigdy wczesniej nie pasjonowaly mnie sluby w rodzinach krolewskich:P a tu nagle takie zainteresowania:P Mam nadzieje ze to tylko chwilowe. Acha dziewczynki donosze ze znalazlam garaz:):) Tylko z glupim wyjazdem na bardzo ruchliwa ulice:( no i nie tak szerokie miejsce:( ale jest bardzo niedaleko ze 40-50 metrow od domu. Zarezerwowalam miejsce w rogu przy scianie bo bylo akurat wolne. Teraz martwie sie ze zrobilam zle, bo bedzie mi ciezko wyjechac:( Ehhh...czlek szuka sobie sam problemow. Na razie🖐️ trzymajcie sie. Teraz musze jechac do kwiaciarni zamowic kwiatki na pogrzeb.

U mnie tez fruwa w powietrzu ten zolty pylek. Nigdy wczesniej nie mialam problemow a teraz drapie sie jak szaleniec:O

Hej🖐️ Wróciłam od fryzjera włoski są OK ;) Zuuziczku.. ja tez mam taką nadzieję, że to tylko przejściowe "no ale zobaczymy" już od tych tabletek żołądek mi wysiada :( przez całe święta brałam nifuropksazyd i lacidofil no ale to tylko mi tak załagodziło :( i po świętach znowu apiać od nowa :( więc sama zmieniłam sobie leki :P ;) na debridat juz go kiedyś miałam i mi pomogło. Roberta.. ja biorę na te jelita DEBRIDAT jak napisałam wyżej on też jest drogi :( a w ogóle to wszystkie leki do jelitowe są okropnie drobie:( Nadal trzymam kciukaski za siostrę i ciesze się że już jest po zabiegu i jest OK Małgosiu.. ja i tak muszę uważać z jedzeniem, bo jestem na wiele produktów uczulona :( a tu tak jak piszesz może to być spowodowane przez tą operacja :( mi gastrolog też powiedział, że mogą być problemy z jelitami po takich właśnie operacjach . Dobrze, że u Ciebie jest ok i że kontrola dopiero za pół roku, bo musisz teraz być pod obserwacją i kontrolą endokrynologa ważne, że nic się nie dzieje i na pewno tak zostanie innej opcji nie ma :) Banderasku ❤️ :) Bonitko nie martw się za w czasu zobaczysz dasz radę wyjechać ;) Pozdrawiam i mocno, mocno tulam każdą do ❤️

tylko machnę łapką nadal się smaram okrutnie, oj jaki to wysiłek tak dmuchać w chusteczkę - boli i głowa i szyja:o źle się czuję więc nie marudzę i idę w poduchy. Pozdrawiam wszystkie dziewczynki serdecznie już weekendowo, cieszę się, bo aż 4 dni się lenię:P:D:D:D:D

Bonita👄 Cóż to za żółte pyli,topola czy cóś?,ja jakoś na razie pod względem gluta jakoś się trzymam. Pszczółko👄 Ach te nasze jelita,tylko troszkę przesadzimy z jedzonkiem i zaraz się buntują Zuuzik👄 Ciepła herbatka,ciepłe skarpetki i ciepłe ramiona to najlepszy sposób na wiosenne przeziębienie:).Ja przytulam mocno i serdecznie. U mnie dzisiaj przeszła pierwsza wiosenna burza,jak się domyślacie byłam na dworze,przemokłam i zmarzłam.Pewnie to nie wpłynie korzystnie na moje lumbago ale co tam będę se deszczu żałować:p:) Po przejściu burzowej chmury takie zapachy się uwolniły że aż płuca zapiera z zachwytu a żabki to już koncertują jak szalone,szkoda że idzie ochłodzenie:( Moja córka dzisiaj pojechała z przyjaciółmi na majówkę,kilkudniowy wypad w ulubione tereny naszej Poetki,wcześniej mieli zagościć na Śląsku.Wyobraźcie sobie że w Radomiu zdechła lokomotywa i dwie godziny siedzieli uziemieni,tak już u nas jest.Coś się psuje i nie ma innego wyjścia jak czekać aż to naprawią bo w zastępstwie nie ma nic.No ale młodzi to se posiedzieli,hi,hi pewnie mieli przez to więcej zabawy,gorzej jak ktoś chciał gdzieś zdążyć,nie zdążył:p:) To chyba wszystko co chciałam Wam napisać,nie ma co przynudzać przed snem,zwłaszcza ze plecki i zadek nadal urwane,hi,hi ciężko wysiedzieć. Dobranoc zatem słodkie dziewczynki👄❤️ Jeszcze raz dobranoc I jeszcze raz dobranoc👄👄

Dzień dobry dziewczynki👄🖐️ A co tu takie pustki :( chyba wyruszyłyście na majówkę ;) Zuuziczku kuruj się kochana pij dużo ciepłych płynów i wygrzewaj się jak pisze Wesołek ;) 👄 Wesołku u Ciebie już po pierwszej burzy :) powietrze cudowne tylko wdychać pełnymi płucami ;) 👄 Tokina na pewno zajęta remontem ;) 👄 Podaję rosołek i udka pieczone z ziemniaczkami (OOOOOOOOO) (&&&&&&&&&&)> z surówką z kapusty (#############) Zuuziczek jest chora to może obiadku dziś nie robiła więc pałaszuj mój ;) smacznego wszystkim :) i do potem 🖐️

Pszczółko👄 Dzięki za obiadek,mniam,mniam pycha:);) Oj pustawo jakoś,mam nadzieję że udałyście się na przed majówkowe zakupy,tylko takie usprawiedliwienia będą przyjmowane:p:) Ja przed południem sadziłam ogórki,było cieplutko teraz wyszłam z pieskiem na spacerek zrobiło się chłodnawo.Miałam nadzieję że to zapowiadane ochłodzenie nie przyjdzie,widać jednak idzie,jedną noga już wlazło na moje podwórko Teraz się pożegnam bo mój M zaraz wróci i zastanie jedynie obiadek Pszczółki:p:) Narka

Jestem ija :D Wesołku.Pszczółko 🖐️ Wesołku i u mnie juz wlazło jedną nogą rano było zupełnie inaczej ,chociaż świeci słonko to wieje zimny wiatr . Rzeczywiście puchy dawno nie bylo bondi halo !!!!!!! co z tobą ? I cała reszta panienek co się z wami dzieje ???? Ja dzisiaj czynnie ujeżdżałam mój rowerek fota w garnku ugotowana :D Do potem 🖐️

Jestem ija :D Wesołku.Pszczółko 🖐️ Wesołku i u mnie juz wlazło jedną nogą rano było zupełnie inaczej ,chociaż świeci słonko to wieje zimny wiatr . Rzeczywiście puchy dawno nie bylo bondi halo !!!!!!! co z tobą ? I cała reszta panienek co się z wami dzieje ???? Ja dzisiaj czynnie ujeżdżałam mój rowerek fota w garnku ugotowana :D Do potem 🖐️

Jak się wam to coś podoba ,bo mam na nią ochotę już dzwoniłam bo ja muszę mieć 160 więc poprosiłam o zlewozmywak 60 i będzie pasiło . Nadszedł czas na wymianę kuchni antycznej :D:D mam już dość mojej drewnianej rustykalnej :D M trochę kręci nochem ale ja udaje że nie widzę .

cześć dziewczynki Pszczółko, Wesołku dziękuję Wam za troskę:D:D:D:D od razu lżej:) chociaż nadal niskim głosem nadaję;):P a że usiedzieć w domu nie mogę, ze starszą siostrzenicą dzisiaj poszłyśmydo teściowej do ogrodu, słonko ładnie świeciło, ani jednej chmurki na niebie nie było, ale wiatr trochę smagał. mała szalała, a ja posiedziałam tyłem do słońca i opaliłam sobie dekolt na plecach - byłam w takiej mocno wyciętej na plecorach bluzce:P nawet nie poczułam jak bierze:o niestety młodsza dzidzia złapała od cioci infekcję i nie wychodzi z domu:o dziewczynki, wzywam do apelu, haloooooooooooooooooooooooooooooooo

Roberto meble ładne, choć nie w moim stylu, ale najważniejsze, że Tobie się podobają:) i naprawdę kupisz je w necie????