Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Wiem Bonitko może masz rację ale trudno mówić o jakiejś wyrazistej przyszłości z kimś kto jest szczęśliwy tylko pod wpływem....:O

Soki jednodnioe z buraczkow.. Marzenie scietej glowy. U nas wszystko ma termin przydatnosci do spozycia 3 lata. Z wyjatkiem kielbasy!!!! Ta ma tylko 3 miesiace:P

Brałam ten Liphantyl dość długo i nie mogłam zrozumieć dlaczego nie mogę spać aż wreszcie przyszlam po rozum do głowy i stwierdziłam że to tylko po tym:O w dodatku, pomyliłam Liphantyl z Menoplanetm i brałam go dwa razy dziennie :O wtedy tak zatrułam organizm że o mało nie wykorkowałam :O😭

no to u nas są soki jednodniowe zaczęło się od marchewkowego, a teraz i z buraków i jabłkowy i grapefruitowy i mieszane np. marchwiowo selerowy

Liphantyl to lek na trójglicerydy. Ja mam trg 987 a norma jest do 130! Kiedyś powiedziała mi lekarka, że do końca życia muszę brać a ja zapomniałam :-o. Ale spać to nie mogę, gdy się martwię....

no dziewczyny, na mnie przyszła pora, padam na pychol i muszę iść już se;) całuję Was mocno👄 i papapa Tokina👄 Bonita👄 Bechemotku👄 do jutraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nie wiem Bechemootku ale po odstawieniu tego elku przeszłam na Vasilip i ten był dla mnie łaskawszy, teraz nie biorę już nic, dość dawno, choć powinnam i chciała mi zapisać ale powiedziałam że jakieś tam 280 cholesterolu to nie jest dużo bo miałam już 38 i też żyłam więc nie będę się truła :P:D

Ja tez nie moge spac jak sie martwie. A ze martwie sie na okraglo dlatego mam ciagle bezsenne noce:( U nas sa tylko w chlodziarkach jakies pomaranczowe soki bez konserwantow w takich grubych plastikowych "flaszkach"

Zuuziczku, dobrej nocy, odpoczywaj, miłych snów👄 Ja pewnie też pójdę na podusię bo dla mnie to już późno ostatnio wstaję w okolicach 6 rano :D Dziękuję Wam bardzo za miły wieczór👄 Dobrej nocy życzę 👄👄

Tokino, nie mam problemu z cholesterolem! Mam problem z trg!!! Gdy miałam wynik ok 300, to już lekarze łapali się za głowę...no a teraz prawie 1000! I jeszcze miałam surowicę krwi lipemiczną :-o

Niestety nie znam sie na tym Bechemootku:( Brzmi groznie i normy przekroczone. Dobrze ze masz Mame lekarza, ktora czuwa nad wszystkim. Pod warunkiem ze robisz systematycznie badania i Mama zna Twoje wyniki. Ale pewnie mamy nie chcesz tez martwic i obciazac dodatkowo:(

Bonitko! W dużych marketach u nas są takie soczki, w butelkach szklanych i takich o pojemnosci szklanki. A ja się zaopatruję w małym sklepiku osiedlowym, u moich znajomych :-). I wiem, co kupuję. A oni nie ubierają się teraz w takie soczki, bo nie mają na tyle lodówek :-). Ale przywożą mi zdrowe buraczki i wiejskie jajeczka :-D

Bonitko, trójglicerydy są groźne, szczególnie u osoby, która cholesterol ma ok! szczególnie ten dobry. Ten zły czasem przekracza troszkę normę, ale szybko wraca do normy. A trg szaleją 😭. A ja wcale nie robię badań regularnie i dlatego teraz mam taką katastrofę :-o

Ja tez nie robie systematycznie badan. Az strach sie bac co moze byc. Musze po urlopie wziac sie za siebie. Na razie nie chce sobie psuc nastroju:(

Dzień dobryDziewczynki❤️ Macham nadmorsko:-D:-D:-D:-D:-D:-D Pogoda tak jak pisała tokina👄...W pierwszy dzień bez deszczu,drugi prawie cały z deszczem:-Pale za to wczoraj tylko troszkę pokropiło i nawet słoneczko na chwilę się pokazało zza chmurek:-):-):-) Bez względu na wszystko ja jestem heppi!!! Woda zimna:-)ale i tak uwielbia:-Dsię w niej plumkać:-D:-D:-D Dzięki Bogu👄droga przebiegła super!!!! Zapodaję kawusię i herbatkę i inusię i żurawinkę (_)>(_)>(_)> > {_}>{_}>{_}> >> i lecę nad morze❤️ Dziś ma być więcej słoneczka:-D:-):-D:-) kosmi👄wszystkiego NAJLEPSZEGO 🌼🌼Sto lat🌼 beti👄dobrej zabawy i wspaniałego wypoczynku:-D Małgosiu ❤️❤️ terterku❤️❤️ Dziewczynki ❤️dzięki za dobre fluidy :-D:-D:-D:-D:-D:-D Pozdrawiam i ściskam i buziaki 🌼❤️👄

Dzień dobry widzę że kawusia serwowana z nad morza, smakuje wybornie. Banderasku, jesteś super, tak wcześnie na nogach i w dodatku przybiegłaś tu z kawusią 👄 Cieszę się że się nie zrażasz aurą, najważniejsze nie stracić dobrego humoru, myślę że dziś będzie pięknie i humor jeszcze bardziej będzie Ci dopisywał:) dobrze że masz towarzystwo, we dwie zawsze weselej i raźniej znosić kaprysy pogody. Pozdrowienia dla mamy 👄🌼👄

Dziewczynki❤️ Zapomniałam napisać;-)że spaceruje cały czas...już Nas bolą ,,zawiasy,,:-Dale i tak jest suuuuper!!!! Wczoraj byłyśmy zobaczyć ruiny kościółka w Trzęsaczu ...robi wrażenie!Kiedyś jak tam byłam(dawno)wszystko wyglądało inaczej:O Poza tym wcinamy lody i ryby i ...i jest fajnie:-):-):-) Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie🌼 Do zobaczenia Przytuptam poźniej z goframi ;-) Przytacham dla Was❤️całą stertę :-D:-D:-D p.s.Narazie chmury...ale nie pada:-)

Dziewczynki Wpadłamna chwilę bo przyniosłamdla Was świeżutkie uwędzone rybki:-D Flądrę i śledzika i węgorza FFFF ŚŚŚŚ WWW:-) Do tego świeże pieczywko i masełko :-D Smacznego i na zdrówko!!!👄 p.s.Reszta rybek też była świeżo wędzona,ale nie świeżo złowiona(mrożona) No to pa Słonka nie ma:Oale nie pada:-D