Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

U mnie wlaśnie burza okropna ale ja mam neta z tel.i myśle ze to nic złego się nie stanie wszystko w ziemi :D

Roberto nie otwieraj neta i nie czytaj głupot,ja jak sie naczytałam o raku guzie tarczycy jak wygląda na usg to wiesz co wszystko pasowało to był u mnie rak i to złosliwy tym żyłam,wygladał u mnie strzepiasty no wszystkpo mi pasowało a co okazało sie,ze zmian łagodna tak więc nie czytaj w NECIE i czekaj na wynik.Jestem jutro z Tobą,coprawda nie będe na forum pewnie po południu bo z synem jade do lna do lekarza do kontroli.Wróce pewnie w piątek albo w nocy. Terterku trzymam trzymam nie puszczam kciuków a o firanki sie nie martw, moge szyć Tokino tak jak piszesz mądra to jest bestia,zjadł cały pasztecik od weterynarza a teraz spi ,wcale nawet nie zamiałaczał podczas jedzenia.Oby to tak juz zostało.Teraz musze wysłac małza by gdzieś kupił w miescie cos takiego bo 40 km nie bardzo mam ochotę jechac ,moze w jakims sklepie dla zwierząt kupi.Aż wiecie miło a teraz spi w piwnicy na swojej podusi.Tokino mogę sie poświęcić aby cos z tego wyszło. Bondi ja tez dzisiaj domowa,nigdzie już nie wybywam,dzieci maja mi formatowac kompa bo jednak wolę na moim starym pisac choć syn chce mi znieśc juz swój komputer stary ale tak myśle jeśli formatowanie nic nie da to wtedy wezmę jego komputer.

Niestety Dziewczynki nie mam dobrych wieści 😭 Ordynator posłał polipa jeszcze raz do patologa :O Jutro w południe mam do niego dzwonić - będe z nim rozmawiać osobiście :O Nie jest to dobra wiadomość choć też i nie jest zła... najgorsze jest czekanie Roberto - tak jest :D dzisiaj jedną rączką a jutro oba kciuki bo nie pracuje :D Ide zjeść coś i postaram sie nie myśleć ❤️Was prosze o wytrwałośc w zaklinaniu rzeczywistości ❤️

Bondusiu - nie wahajcie się z Małżykiem - prywatnie za to badanie buli sie 800 zł - zaproszenie jest dobrą motywacją ❤️

Terterek👄❤️👄❤️ Bardzo ale to bardzo mi przykro,kolejny dzień czekania w takiej sytuacji niepewność i strach jeszcze większy:(.Kochana przyjaciółko będę trzymała kciuki jeszcze mocniej,pomodlę się również w Twojej intencji.A tobie życzę dużo tej dobrej energii którą nam tu promieniujesz i samych dobrych myśli. No smutne to życie:( Dziewczynki u mnie dzisiaj ładny ciepły nawet bardzo,hi,hi dzień.Kiedyś upał mi nie szkodził w tym roku słoneczko mnie zabija.Czuję się podobnie jak Tokina totalny bezwład,najlepiej położyć się na łóżeczku z nogami do góry i niech się dzieje co chce.

Wpis poszedł ale na stronie go nie ma no nic może pojawi się później,jak cafe okaże łaskawość. Na razie dziewczynki Terterek👄❤️

jestem wreszcie , chciałam dokończyć pisanie a tu nagły wyjazd mnie zaskoczył i dopiero wróciłam. U mnie jest jak w piekle, dobrze że w samochodzie klima i w sklepach szukałam stoisk z chłodniami by się choć trochę ostudzić ale wyjście ze sklepu okupione było jeszcze większym szokiem termicznym:O po powrocie nie mam zamiaru nic robić bo normalnie mózg się lasuje od tej temperatury a waga ciała wzrasta wprost proporcjonalnie do temperatury otoczenia, teraz już na prawdę ważę jak dobry słoń :O😭 Tereterku, tak mi przykro, czekałam i spodziewałam się tylko dobrych wieści a tu nadal trzeba czekać, czyli wynik nie jest jednoznaczny dlatego powtórka badania, a kiedy kolejny wynik? Trzymam kciuki, musi być dobrze 👄 Bechemootku, podziwiam Cię że przetrzymałaś to wszystko, Ty niby taka krucha istotka a jak trzeba to i pazurki też potrafisz pokazać i to jest super i tak ma być 👄 Małgorzatko, spróbujcie formatowania ale lepiej od razu przyzwyczajaj się do nowego, bo jak coś w nim się psuje to i formatowanie może nie pomóc. Kotuś spryciarz, mięsko lubi, opiekę i troskliwość lubi, 100% zainteresowanie swoją osobą lubi więc co się będzie starał zdrowieć :D nie no żartuję, mam nadzieję że jednak wyjdzie z tego i znów będzie hasał jak dawniej. Wesołku, takie temperatury zbijają każdego z nóg a co dopiero kogoś kto bierze leki na serduszko, trzeba koniecznie się oszczędzać, dużo leżeć jak piszesz, z nóżkami w górze :p koniecznie w najchłodniejszym pomieszczeniu, i trudno, trzeba przetrwać te cholerne upały i niech się wreszcie skończą te wakacje !!! Roberto, badania się nie bój, nawet nie poczujesz nic , zupełnie nic i po zabiegu będziesz myślała że to dopiero się zacznie a to juz po wszystkim. Na prawdę wszystkim polecam takie badanie, fakt że drogie ale za to bez stresu i bólu :) Bondi, brawo za skorzystanie z badania, jak najbardziej popieram, też chętnie skorzystałabym z takiego zaproszenia ale u nas nie ma takiej akcji, chyba muszę jeszcze poczekać.

jestem :D moje wyniki sa w normie :) FT3-3.0 pg\ml norma 2.3-4.2 FT41.24 ng\dl norma 0.89-1.76 TSH-1,583ulU\ml norma dorośli 0.550-4,780 terterek ..najgorsze czekanie to prawda :( ale musi być dobrze ❤️ tokino...starym zwyczajem zawsze mam wiatr w oczach dzisiaj zadzwoniła pani ze pan prof.odwołał jutrzejsze wizyty więc jadę tylko na gasto .a w piątek z wynikami na wizytę :(

bondi ...z moją paniką ja bym na pewno nie skorzystała ,ale rozsądnie było by skorzystać :)więc skorzystaj proszę 👄

Dokładnie Bondusiu jak wysłali zaproszenia głupotą byłoby nie skorzystać,nawet ja hi,hi nie odrzuciłam żadnego z zaproszeń.Wiadomo jak u nas trudno wyprosić skierowania na jakieś droższe badanie,ja nawet kiedyś zaproponowałam nieśmiało mojemu rodzinnemu żeby mnie skierował na kolonoskopię było to tak pod koniec września.Powiedział mi żeby przyjść w przyszłym roku bo już mu się środki na ten cel skończyły.Oczywiście już więcej się nie upominałam ale chyba zacznę,mając na uwadze perypetie Terterka. Ach to zdrowie!!!!!!!!!! Roberta No toż nasza służba zdrowia,hi,hi i nasze szczęście.Chcemy przejść już przez to szybko a tu jakieś utrudnienia na naszej drodze. Tokina A co fajnego kupiłaś,sądząc po klimatach w jakich się obracałaś,jakieś same mrożonki:p:).Oj zimne piwko na taki upał byłoby fajne ale nie mogę:(😭 no i ja mimo wszystko nie mam dosyć wakacji,oj niech trwają,niech trwają ja nie chcę jesieni,zimy.

🖐️Jestem z Wami Terterek i Roberta, nie matrwcie sie dziewczynki na zapas. Wszystko bedzie dobrze. U mnie goraco. Na pocieszenie dzisiaj jest o jeden stopien mniej. Tylko 34 stopni:( Siedze rozebrana jak do rosolu, wentylator wlaczony i czuje ze pobolewa mnie juz gardlo:( Moze wieczorem zmusze sie i usiade przy komputerku. Czuje sie zle, jestem jakas "wypluta" Na razie.

Witam🖐️ Terterku będzie dobrze❤️ Nie rozumiem jak mógł nie wyjść wynik, na siłę czegoś szukają i badanie trwało tydzień a teraz w jeden dzień zgadną co jest W ogóle nie liczą się z człowiekiem Dziewczynki jeszcze nie podjęłam decyzji, mam opory:O Tokina, no właśnie co kupiłaś:D Mnie w taki upał nikt i nic nie wypędzi z domu. Właśnie przeszła burza i nadal jest duszno:( Roberta nie stresuj się ❤️ Terterku ściskamy kciuki do jutra❤️ Miłego popołudnia🖐️

też jestem wypluta :O normalnie na nic nie mam siły,też zaczyna mnie boleć gardło, koniecznie na noc muszę wziąć propolis. Jeszcze kiedy zobaczyłam, że jutro ma być cieplej a po jutrze jeszcze cieplej niż jutro to już ręce z szelestem opadają :O podobno od soboty ma być wreszcie chłodniej a ja już nie mogę się doczekać. Dziewczynki ja nic nie kupiłam ciekawego , jakieś takie głupotki, coś dla Marty, jakieś małe pojemniczki do lodówki i takie tam ale nic konkretnego. Straciłam tylko czas, bo po to po co naprawdę pojechałam to nie załatwiłam. Teraz leżakuję, gapię się w TV bo na nic więcej nie mam siły :O chciałabym napisać optymistycznie, że jutro będzie lepiej ale nic z tego , jutro będzie niestety jeszcze gorzej:O Wczoraj wieczorem przeszły u mnie burze, błyskało strasznie, gruchało i gruchało ale nie spadła kropla deszczu, ani nie schłodziło się powietrze:( Wesołku, mamy konflikt interesów :D:P Ty chcesz lata a ja jesieni a najbardziej chcę pięknego września, no i październik był piękny kolorowy a potem to już może być zima :D no dobra niech jeszcze na chwilę będzie to lato:D

A u mnie rozpetala sie burza.. Istne pieklo, jeden blysk za drugim. Czegos takiego nie widziaam, ale nie pada:( Wylacze lepiej komputerek:o 🖐️

Hej🖐️pozdrawiam u mnie chwilkę 10minut to było oberwanie chmury,a potem upał,pocę się strasznie,nogi też mi puchna w domu krzyczą bym szła do lekarza.a ja mówię,ze tak mam na zmianę pogody. Roberta ,Terterku❤️❤️ a takie znalazłam Pewnego dnia w rajskim ogrodzie, Ewa zwróciła się do Boga: - Mam problem. - O co chodzi Ewo? - Ja wiem że dzięki Tobie istnieję i mam ten przepiękny ogród, wszystkie zwierzęta, tego zabawnego węża, ale ja po prostu nie jestem szczęśliwa. - Dlaczego Ewo? - Jestem samotna i po prostu rzygać mi się chce jabłkami. - Aha Ewo, w takim wypadku stworzę ci mężczyznę. - Co to jest "mężczyzna"? - Mężczyzna będzie wadliwym stworzeniem, mającym wiele złych cech; niezdolny do słuchania i empatii, za to z przerośniętym ego. Agresywny i próżny, będzie kłamał, oszukiwał, tak czy inaczej będziesz miała z nim ciężkie życie. Ale... będzie większy, szybszy i silniejszy, dobry do walki i polowania. Będzie wyglądał głupio, kiedy się pobudzi, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go w taki sposób aby dostarczał Ci fizycznej satysfakcji. Trochę jak dziecko: będzie zabawiał się kopaniem piłki. Będzie nierozsądny i niezbyt sprytny, więc będzie również potrzebował twojej rady aby nie wyjść na głupka. - Brzmi wspaniale - powiedziała Ewa z ironicznym uśmiechem - ale w czym tkwi pułapka? - Hm... możesz go mieć pod pewnym warunkiem. - Jakim? - Będzie on dumny, arogancki, egocentryczny, więc musisz wmówić mu, że został stworzony pierwszy. Pamiętaj, to nasz sekret... Tak między Wami kobietami ;) Nowy ksiądz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii więcpoprosił kościelnego, żeby mu do świętej wody dolał kilka kropelekwódki, co go rozluźni. I tak się stało. Na drugiej mszy zrobił tak samo iczuł się nawet lepiej niż na pierwszej mszy. Po mszach, wrócił dopokoju i znalazł list:"Drogi bracie, następnym razem dolej kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki, bo:- Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T"- Nie wolno na Judasza mowić "ten skurwysyn"- Na krzyżu jest Jezus, a nie Czegewara- Jest 10 przykazań, a nie 12- Jest 12 apostołów, a nie 10- Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu- Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić "pociąg" to przesada.- Opłatki są dla wiernych, a nie na deser do wina.- Pamiętaj, że msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut.- Ten obok w "czerwonej sukni" to nie był transwestyta - to byłem ja, biskup."W domu spokojnej starości młoda pielęgniarka konwersuje z jednym z pensjonariuszy:- A ileż to pan ma lat, panie Zygmuncie?- O, siostrzyczko, już osiemdziesiąty drugi rok mi idzie!- Aż tyle? - dziwi się siostra.- Nie dałabym panu!- A mi już i nie trzeba - odpowiada skromnie pacjent

Dziewczynki❤️ Mi też upały nie służą Strasznie dziś było gorąco :Oi nadal zresztą jest...:(((( Słabo się dziś czujęi fizycznie i psychicznie...węszę w pobliżu mojej osoby ,,straszny dół,,😭...Już dawno mnie tak nie wzięło!!!:(((( Staram się drapać do góry,ale z bardzo marnym skutkiem...wiem jedno na pewno-moja praca mnie przytłacza:((((ale wiem też,że zdrowie jest najważniejsze... To się wyżaliłam... Idę na podusię i na kołderkę...rano mus iść do pracory:(((( terterku❤️❤️ Roberto❤️❤️ Trzymajcie się!!!! Trzymajcie się Dziewczynki❤️❤️ DOBRANOC p.s.To mówiłam ja spuchnięta od gorąca kluska:P...i nie tylko od gorąca:O

wieczornie Terterku powarczę z Tobą na to czekanie:( i nieustająco trzymam kciukaski:)👄 Roberto wyniki super, a jutro pójdzie jak z płatka, zobaczysz:) Tokina gorąco - zimno, zimno - gorąco i... angina gotowa:( nie daj się, niech propolis zadziała:) Małgosiu kotusiowi można podać lek w strzykawce (ja tabletkę rozkruszam, wrzucam do strzykawki i wlewam do niej trochę wody, by się rozpuścił - jest z tym trochę zamieszania - ciężko włożyć tłoczek, ale warto, bo koty mają nosa i nawet w mięsku zwęszą tabsa zwłaszcza rozkrojonego, możesz jeszcze spróbować przed zawinięciem w mięsko wysmarować tabletkę masłem), ale pamiętaj podając kotu lek w płynie, strzykawkę trzeba włożyć z boku pyszczka!!! i wstrzykiwać po trochę, podawanie z przodu lub od razu dużej dawki może okazać się zabójcze - kot może się udławić:( Banderasku współczuję tego weekendowego pracowania, a nie można się podzielić ze współpracownikami, żeby chociaż troszkę tych sobót i niedziel uszczknąć dla siebie i rodzinki? Bondi mój małż taki tak Tokiny, na knedle, pierogi i inne mączne dania ma długaśne zęby:o dziś byłam u endokrynolożki, która zadowolona z przebiegu leczenia kazała odstawić metizol, za 6 tygodni ponownie zrobić tsh, jeśli wynik się utrzyma to przyjść za pół roku, jeśli spadnie niestety przylecieć natychmiast:P

Banderasku chciałabym powiedzieć, że już z górki, bo jutro czwartek, ale nie mogę, bo Ciebie gnębią w weekendy :( drap się drap do góry, już niedługo będzie chłodniej i chociaż natura będzie nam sprzyjać:)

Ale u mnie lunelo! I leje dalej. Ale troszlke sie ochlodzilo i dobrze bo odchodzilam juz od zmyslow!!!. Wesolek a ja mysle ze nie trzeba Tobie robic zadnych badan. Ty nie masz jeszcze skonczonych 50 lat. Przed 50-tka rzadko zdarza sie cos w jelicie grubym. Chyba ze sa do tego jakies wskazania. Mam na mysli ciagle bole z lewej strony brzucha czy obciazenia genetyczne. Dobrze ze sa takie badania, ale az takie przyjemne to nie jest. Terterku jutro tez kcikasy beda trzymane mocno Robercika za Ciebie naturalnie tez. Wszystko bedzie dobrze! A teraz poogladam szkody na tarasie. Usuwac dzisiaj i tak ich nie bede. Dobranoc dziewczynki. Spijcie dobrze.

Dziewczynki kawka,herbatka a dla Roberty pewnie woda zapraszam Roberto mysle cały czas o Tobie Terterku wszystkiego nie przewidzi sie jednak oby dzisiajwszystko się wyjasniło na dobre i byś wreszcie odetchnęła od nerwów. Bonitko ,Tokino u mnie jakoś wczoraj był na dworze normalnie tzn siedziałam w domu i nie czułam goraca Banderasku czyli nic się w pracy nie zmieniło po urlopie,dalej orka,nie denerwuj się Wesołku czy z serduszkiem lepiej? Pszczólko pomachaj skrzydełkami do nas. Zuziczku właśnie tak jak piszesz dajemu mu strzykawka zawiesinę ale on jest pioruńsko sprytny.Ale napiszę dzisiaj od wczoraj az jesteśmy zdziwieni je bardzo ładnie i bardzo duzo nawet sucha karmę.Moze zaczynają dizałać leki.Spi i je nic więcej nie robi Zuziczku cieszę sie ze u endo wszystko ok a wyniki musisz robić co jakiś czas,wiesz jak byłam u swojego endo,była w kolejce kobieta która była po jodzie (3 dni dostawała po 1 tabletce) i naprawdę po tym jodzie bardzo dobrze sie czuła i polepszyły sie jej wyniki,Ona to chwaliła. Bondi warto skorzystac z takiego czegoś ,nie trzeba skierowania a po przejściach terterkowych zastanów sie nad tym ,badanie tak jak pisza dziewczynki da sie przęzyc i będizecie z małzem spokojniejsci na wiele nastepnych lat.Bo tak jak wiesz licho nie spi.

Bonitko i jak sa jakies szkody na tarsie?A kiedy Ty zaczynasz odpoczywać? Miłego dnia dla wszystkich,dnia bez nerwów i stresów.

🖐️Małgosiu ..ja już nić nie mogę pić nawet post :( do zobaczenia 👄trzymajcie kciuki za mnie prosze

Dzień Dobry ❤️ popijam kawusie zaparzoną przez Małgorzate ❤️ W dni które nie pracuje śpie troche dłużej - ciężko mi sie dzisiaj wstawało Trzymam kciuki za Roberte w obu rękach :D bo śniadanko juz jest: musli (____)? bułeczki grachamki z masełkiem http://www.zjedzto.pl/pliki/przepisy/przepisy/polmisek_wedlin_2.jpg troszke sera http://www.mag-dan.pl/files/3%5B2%5D.jpg troszke warzyw: http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2009/dip_d.jpg napoje różniste Zajadajcie a ja sobie pobuszuje po necie Małgosiu masz racje z tym schładzaniem - może być zdradliwe POZDrawiam Was pięknie i ściskam na dobry dzień ❤️ ❤️ ❤️

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Małgosiu dzięki za kawę👄 Dobrze że z Plotusiem już lepiej, może leki zadziałały. Terterku za śniadanie👄 Trzymamy kciuki❤️ Roberta będzie dobrze❤️ U mnie pochmurno i duszno. Miłego dnia wszystkim życzę🖐️

Dzień dobry dziewczynki , jak zawsze niezawodne, kawusia, śniadanko podane a ja poproszę tylko o kawę, bo przez te upały to nawet nie chce się buzią ruszać :( Małgorzatko, cieszę się że Plotuś jednak dochodzi do siebie, bardzo bym chciała by już wyzdrowiał, bo widzę jak bardzo się nim przejmujesz👄 Teretereku, trzymam kciuki za Twoje wyniki, będzie dobrze, musi być dobrze👄 Roberto, startuj bez obaw, powtórzę to co Tereterkowi, będzie dobrze , musi być dobrze innej opcji nie ma👄 U mnie raz słońce parzy, raz schowa się gdzieś na moment po to by za chwilę lampić ze zdwojoną siłą :( Dziś też nic nie robię, siedzę w domu, nie pojechałam z młodymi na targ, choć chcieli mnie zabrać, Małży też nie pozwoliłam wyjść z domu i zakazałam wszelkiej pracy, musi się szanować, bo za kilka dni powrót do pracy:) Z moim gardłem nie jest źle , w zasadzie to wyskoczył mi wczoraj bolący węzeł chłonny na szyi, ale propolis pomógł bo dziś wszystko wróciło do normy. Ponieważ jak wyżej :P,czyli gardełko w pełni sprawne to do kawy zapodam lody, to można jeść o każdej porze dnia a czasem nocy:P:D @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ dziś lody twist, takie skręcane, zielono żółte, kwaskowate, wyborne :D w sam raz na ten upał. Miłego dnia 🌼🌼👄

Wrzuciłam do gara foty słonecznika ozdobnego, nasiona wysiała synowa, ja nawet nie wiedziałam że to wyrośnie takie wysokie:D Poza tym zapraszam na malinki, świeżutko zerwane :D Doczytałam że Banderasek wpada w dół, nu nu nu absolutnie się nie zgadzam na żaden dół, prędziutko podaję łopatę by zakopać ten malutki dołek a o dole proszę nawet nie myśleć. Poza tym wiesz że jak coś to zawsze możesz wypłakać się w moją słuchawkę👄