Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Bechemotku? jak tam? żyjesz jeszcze? Roberto trzymaj trzymaj ❤️ jestem ciekawa jak żakiecik :) Ja też u nich kupiłam 2 żakiety, bluzki, majtki i nasze kołdry całkiem udane służyły nam dlugo. Ja kupowałam jeszcze jak nazywali sie Quelle Nawet buty kiedyś u nich kupiłam i mam do dziś :D Bonitko - nóżki puchną jak mamy mało ruchu, krążenie sie kłania :O a najgorzej w podróży no i w czasie upałów też Jak już wymoczysz nózie i usiądziesz to rób sobie krążenia stópek, albo masaż - jeeeee uwielbiam masowanie nóżek! :D Mogłabym nawet płacić za te przyjemność :D Dziewczyny macie coś słodkiego? :O bo u mnie tylko suszona żurawina i rodzynki a tak mi sie chceeeee!!!! :O:O Zrobie za to herbatke ze świeżą miętą (_)? (_)? (_)? (_)? (_)? śni mi sie chałwa.... waniliowa....:P

Witam Minęło!!!!!!!!!! Teraz schodzi ze mnie powietrze, ufffff! Na szczęście bez ekscesów z drugiej strony :-p Dzięki za wsparcie👄, jesteście kochane❤️ - tak się bałam dzisiejszego dnia.

Teraz muszę trzymać kciukasy za moje kochane dziewczyny :-D! Za zdrówko Terterka, Wesołka......i wszystkich. I za Plotusia :-)

wtorkowo Terterku wrrrrrr że też to malowanie wypadło, a paluchów nie puszczam:) Małgoś tak sobie pomyślałam, że może Plotuś ma kłopot z przyzębiem stąd problemy z jedzeniem? koteczka mojej siorki tak miała i wcale nie była wiekową kotusią. zatem nie myśl o usypianiu, wszak Plotek jak go karmisz wsuwa mięsko;) - to też da się wyleczyć i bądź troszkę stanowcza u weta, przecież usypianie co i rusz kota do badań to nie jest zdrowe dla niego, a i Twoja kieszeń ucierpi:( Banderasku jak główkowanie;) mam pytanko, u nas (odpukać) w niedzielę nie pracujemy, ale za sobotę jest do odebrania dzień wolny byle w tym samym miesiącu, w którym pracowało się w sobotę, a jak jest w Twojej firmie? oddają 1 za 1 a za niedzielę? Kosmi to ciekawe jak u Ciebie będzie z normami Bechemotku dobrze, że krzyczałaś i fukałaś nie ma to jak upust emocji i tych dobrych i tych złych, szybciej wraca się do formy:) zgodnie z obietnicą;) byłam dziś u rodzinnego (szyja już ok, lewy bok nadal boli) i... niepotrzebnie się fatygowałam sama mogłam sobie zaordynować te leki, które mi wypisał czyli mydocalm i jeszcze jakieś dwa, których nie mogę rozszyfrować, a diagnoza to nerwoból międzyżebrowy cokolwiek to znaczy:o

odebrałam dziś wynik ob i jest jak na mnie (zawsze, nawet przed i po operce miałam w normie) jest dość wysoki bo 24 (a norma jest 2-15), a mój dorktorek na to, że wynik jest świetny - ręce opadają normalnie wrrrrrrrr Wesołku a nie znalazłaś dłuższego turnusu rehabilitacyjnego;)? niemiej przez te najbliższe dwa tygodnie masz złapać formę, nikt nie powinien Ci w tym przeszkadzać:)

Bonita na pociechę (chociaż marna to pociecha;) ) mnie podczas upałów też puchną kostki i przez to zakładam wtedy portki, żeby nie było widać słoniowatych nóg:o

Kochane dziewczynki Zakratowalam okna:p Powiesilam siatki i teraz przygladam sie lubieznie jak komary probuje sie do nas dostac do pokoju:P a tu sie nie da:):) za to my siedzimy sobie za kratkami i nic nas nie podgryza:) Terterku dobrze ze zdecydowalas sie na przejazdzke rowerkiem i wyszlas z domu. Jurto zerwe sie o 10 i bede mocno prosic wszystkie potezne silytego swiata zeby wynik byl dobry. I bedzie Terterku! Zobaczysz! Zuzik moge Ci odpowiedziec jak jest u nas sprawa regulowana z nadgodzinami. Jesli placa to z jest troche wiecej chyba 25 %. Jesli wybierasz dzien wolny to jest w stosunku 1:1 Czyli za 1 przepracowany dzien 1 dzien wolny. Bechemootku byles dzielny. Teraz musisz sie pomalu odprezyc. Teraz koncze bo pisze bez swiatla i nie widze klawiatury:O poza tym musze smarowac oko. Dobrej nocki. Do jutra🖐️ Dziewczynki prosze zdrowiejcie szybko.

Dziewczynki Ależ dziś u mnie był upał Łazanki prawie nie ruszone:O Tylko bondi👄podjadła👄 Nu!Nu!:P terterku👄jeśli nie było wcześniej info o wyniku-znaczy się będzie git:D...Trzymać jednak zaciśnięte piąstki będę:)))) Małgosiu👄,,powalczcie,,jeszcze o Plotusia👄 Wesołku👄cieszę się :))że jest Ci❤️lepiej!!! zuuziku👄mam zawsze tyle dni wolnych w miesiącu ile jest sobót i niedziel...i co z tego:Ojeśli prawie wszystkie weekendy pracuję Roberto👄za wynik trzymam bechemootku👄teraz musicie odzyskać spokój...dobrze,że już po!!! Bonitko👄uśmiałam się jak zawsze:)))))))kiedy czytam Twoje❤️wesołe wpisy:)))):))))):))))) DobranocDziewczynki❤️ tokino👄Personalna👄rowerzystko👄haaaaaalo!!!!!! Jutro miłego🌼dnia...mój będzie miły bo mam wolne:)))):D ....ale ja nudzę:P

Dziewczynki kawa ,herbata .Zapraszam Będę pisała w częściach bo na dodatek mi komp sie chyba do konca psuje.Muszę jednak chyba wziąc od syna stary

Dziewczynki nie wiem czy uda mi sie to wysłac jeszcze ale spróbuje.Nie pisze do każdej z osobna bo juz chyba mi sie nie uda,Napisze tylko co z kotem,wczoraj była juz zła na niego nic nie chciał jeść,nawet małz z córką dali mu augmentin (antybiotyk) trzymał w mordce i szybko pod garaż wypluł,taki jest mądry a do tego tak czysty,ze w domu nie nabrudzi.Dostał jakis zastrzyk steryd który ma działac tydzien,nie robiła przeswietlenia bo twierdiz tak jak 2 weterynarzy poprzedniach ,ze to stan zapalny przyzębia tak jak pisze Zuzik.Zobaczymy do poniedizałku,wieczorem córka z kolega wdusiła mu połowe dawki zaleconej antyb,rano ma przyjsc kolega i spróboac jeszcze raz dac antyb bo chyba jeszcze jego sie boi i słucha.Ale teraz jestem zaskoczona bo zjadł mi 2 porcje jakiegos wysokokalorycznego paszteciku od wet rozcienczonego woda a teraz spi Moze coś będize a mi wróciła nadizeja bo wczoraj juz miałam serdecznie dosć jeszcze martwic sie o niego ,ze głodny.No teraz spróbuje czy mi uda sie wysłać

Udało mi sie widze wysłac Bechemotku dobrze,ze już po wszystkim,teraz ochłoniesz i nerwy spłyna bo jednak na pewno w głebi duszy tę sytuację przezywałaś. Tererku jak będe trzymała kciuki cały dzień az napiszesz co i jak. Roberto jak wyniki daj znac Zuziczku dobrze,ze poszłas do lekarza ,samemu czasem naprawde nie wiadomo co brac z leków,co pomoże Pszczólko gdzie nam odfrunęłaś?wszystko OK? Bonitko wymocz porządnie nogi,pomasuj to nie będą puchły Tokino czy jesteś tak zajęta wnusią?Czy dalej przetwory?

Wesołku zycze Ci zdrowia,widzisz nerwy wpływaja na twoje serce.A odnośnie pobytu w szpitalu jestem Twojego pokroju też unikałam szpitala wiele razy a potem musiała latac i sama robic na własna reke badania i czekać.Idę do szpitala jak nie mam juz wyjścia niestety.takze rozumiem Ciebie doskanale,wiem w domuz zawsze sobie poradza bo przeciez już wiele razy była taka sytacja ale co zrobić szpital to ostaecznosć dla mnie tak jak dla Ciebie. A ja wyszukałam sobie zajęcie,dokupiłam troszkę firanek i teraz musze podoszywac taśmy ,nareperowałam maszynę i wreszcie mogę sie tym zając.

Banderasku odnosnie dni wolnych ,moj małża ma pracujące soboty a potem za to dostaje dzień wolny,nie płaca za dodatkowe godziny tylko odbierają dniami wolnymi,juz sie do tego przyzwyczailiśmy

Małogosiu ..a czy ten augmetin nie dajesz strzykawką prosto w gardziołko ja zawsze tak robiłam siadałam na kocię i tak samo z Orsimi prosto do gardła wpuszczałam potem za pysiol trzymałam do góry by byc pewnym że połknięte ,a najlepiej poproś by dawali zastrzyki nauczą cię jak dawać i po problemie tez tak ostatnio robiłam z kotką a Orsi wcinał z mięskiem to co najbardziej lubi tylko tableki pokrój na cztery części i włóż do środka mięska .Będzie dobrze tylko wet.żądaj a nie to co oni chcą w końcu ty płacisz i tak ma być jak ty chcesz .👄 Dam znać jak moja tarczyca pewnie w normie ja robiłam bo jadę na tą gastro w narkozie więc musiałam :( Bandaresku ..dziekuję za życzonka dla siostry ,wczoraj długo pogaduliłam bo autobus miał awarie w ZG więc pojechaliśmy do niej :d stał ponad dwie godziny :( dostała prezent w mieście gdzie się urodziła :):) dwie godziny postoju :)))szok bechemoot..uf jak dobrze że ten dzien w końcu masz za sobą 👄

Małgosiu a ja zakupiłam firanki gotowe na allegro ,moja maszyna tez coś szwankuje jak pojadę do siostry to ją zabiorę tm jej przyjaciel mi są wycacka on to się na tym zna jego zona ś.p była dobra krawcową :D

Roberto ten augmentin dajemy strzykawka ale on jest za sprytny na to jak połknie to zwymiotuje niestety.chciała zastrzyki ale powiedizała ,ze to pomoże OBy pomogło.dzis wrocila mi nadzieja.że moze coz z niego jeszcze bedzie. Roberto czy ta gastro jutro ma byc czy kiedy? Napisz Roberto moja maszyna stara ale od wczoraj zaczęła mi łądnie szyć,siostra mi ja wyregulowała.potem małz cos popoprawiał i jak na razie szyje.To dobrze bo musze sie czymś zająć.

Małogosiu..już jestem sparaliżowana ze strachu co będzie :( naczytałam się o raku żołądka że mi włosy stoją jak jeżowi :(

Dzień dobry 🌻 Dziękuje za kawusie Małgosiu ❤️ Witaj Roberto ❤️ Małgosiu - natchnęłaś mnie otuchą, że kotuś jeszcze nie jest stracony - może sie uda. Przyzębie - to pewnie go bardzo boli i stąd te kłopoty z jedzeniem. Może być kłopot ze schowaniem tabletki w mięsku. Mojemu kotu też zawijam lekarstwo w mięsko i pochłania natychmiast - ale tu jest problem bo on nie za bardzo twardsze rzeczy :O Ale Roberta dobrze radzi - łeb na siłe przytrzymać aż połknie. Trzymam kciuki za powodzenie kuracji ❤️ Roberto - żakiecik śliczny - już Cie w nim widze - bardzo elegancko w nim będziesz wyglądać. ❤️ Małgosiu - to przy okazji uszyj i dla mnie firanki - musze wymienić w dużym pokoju bo mi sie zestarzały :D ❤️ Śniadanko Moje Panie: musli z jogurcikiem (___)? ciemny chlebuś masło dżem truskawkowy miód gryczany pieczeń kanapkowa: http://www.m-w.com.pl/pliki/produkty/duze/-924242368.jpg lub pasztet z indyka: http://lepszysmak.files.wordpress.com/2010/05/dsc_0381.jpg Pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki i życze miłego dnia ❤️ ❤️ ❤️ i śmigam do pracy 🖐️

terterek....dzisiaj spokojnie ale jutro to bardzo proszę :) ja dalej trzymam za twoje wyniki ❤️👄

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Małgosiu za kawę👄 Mam nadzieję że Plotuś wyzdrowieje. Terterku za śniadanie👄 Terterku trzymam kciuki za wynik❤️ Roberta jutro za badanie❤️ Wesołku ja skorzystałabym ze szpitala, mając z głowy wszelkie badania. Ale już postanowiłaś, trzymam kciuki żeby leki zadziałały prawidłowo❤️ Dziewczynki dostałam wczoraj zaproszenie, w ramach profilaktyki, na kolonoskopię z Centrum Onkologii (M też), zastanawiamy się czy skorzystać. Na dzisiaj nic nie planuję bo zapowiadają upały i gwałtowne burze, nie wychodzę z domu. Sprzątam, piorę, prasuję. Ale najpierw zrobię knedle ze śliwkami na obiad:D Miłego dnia🖐️

Dzień dobry dziewczynki wpadłam na kawusię i na śniadanko bo straszny leń mnie ostatnio opanował i nawet tego nie chce mi się zrobić, dziękuję Wam więc że zadbałyście o mój żołądek👄 Roberto, chyba muszę na Ciebie nakrzyczeć, nu, nu, nu !!! absolutnie niech Ci do głowy nie przychodzą jakieś myśli o raku, dziewczyno, przestań czytać takie teksty i się nakręcać. Najwyżej zastanawiaj się, czy może nie masz bakterii Holibacter a nie jakieś takie czarne myśli, absolutnie zakazuję. Oczywiście kciuki i wszystkie dobre fluidy polecą jutro w Twoją stronę a proszę napisz jeszcze o której masz to badanie? Małgorzatko, nie wiem nawet co napisać, takie poświęcenie dla kota, naprawdę Cię podziwiam, mam nadzieję że w końcu te leki pomogą, bo widać że to sprytna bestia i naprawdę szkoda go byłoby. Bondi, pomyślałam że Ci zazdroszczę że Twój Małż lubi takie rzeczy. O ileż moja kuchnia jest przez to "uboższa" że nie mogę robić knedli, kopytek, klusek śląskich:( Mój Małż to stworzenie w pełni mięsożerne i z mącznych rzeczy je tylko pierogi:( Dziewczynki, chciałam Wam przekazać pozdrowienia od naszej Beti, która jest tam szczęśliwa, odpoczywa, relaksuje się i używa życia. przepraszam mam telefon...

tokino..bondi ,Dziękuje :( tokino mam o13wizytę u dokt.a na 13 .50gasto.ty tak samo jak moja siostra krzyczysz ale jak ta moja znachorka mi nagadała a wiesz że ja wszystko do siebie łapie :(kochane jesteście .Juto będzie ze mną M .Jutro ma mój tato urodziny i jego siostra nie sa bliżniakami tak się ułożyło może to dobry znak :)