Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange oryginał

Jesli facet dochodzi podczas minetki..

Polecane posty

Gość orange oryginał

czy to oznacza, ze tak mu sie podobało? Pytam, bo mój m nigdy tego specjalnie nie chcial robic a jaksie juz zdecydowal ( po dluzszym okresie czasu) to doszedl sam. Zastanawiam sie czy Jemu az tak sie to podobało ( twierdzi, ze tak) czy moze myslal podczas minetki o czyms innym

Gość tak...ja też to robię
facet zazwyczaj podnieca się robieniem minety więc robiąc ją tobie jemu ona sama też sprawiła przyjemność...i doszedł:)

Gość Belkantyr
podobało mu się bardzo i do tego pewnie jeszcze Tobie było dobrze co zapewne czuł, to i się strasznie podniecił i nie wytrzymał ... kiedyś też tak mi się przytrafiało :) szczególnie z nową partnerką jest to normalne:) niech robi tak więcej to z czasem mu to przejdzie tzn. podniecające będzie zawsze ale się przyzwyczai i nie będzie kończył (w głowie) bez stymulacji tylko podjarany wejdzie w Ciebie tak podniecony, że mało Ciebie nie rozerwie :)

Gość mi się coś podobnego zdarza
Mi się już wiele razy zdarzyło, że gdy robiłam mężowi loda, w czasie gdy on dochodził, ja miałam samoistny orgazm. Nie jest on tak długi jak przy normalnym stosunku ale też jest bardzo intensywny. No i mąż szczęśliwy gdy widzi, że razem dochodzimy i nie potrzebuje już mnie dopieszczać :D

tez tak mam... ja mężowi laskę robię z gg to on jest tak podniecony i ja tez że poprostu zawsze dochodzę przy nim... ale jemu się jeszcze nie zdarzyło dojść jak mnie liże... za to orgazmy na sucho przy pieszczeniu prostaty ma fantastyczne... byle nie laska i pieszczenie prostaty bo wybucha w 20 sekund....