Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlaaa mamuskaaa

imię Klaudia - co sądzicie?znacie jakieś Klaudie?jakie są te dziewczyny/kobiety?

Polecane posty

:)

Gość mamaklauduchy
ładne imię, moja córka je nosi, jest mądra, ładna, towarzyska i wesoła:)

Gość Ptaszki ćwierkają
Te, które znam to lalunie.

Mojego synka chrzestna tak ma na imię, świetna dziewczyna, śliczna i laureatka wielu olimpiad, od szkoły podstawowej stypendystka gminy i najlepszy uczeń w klasie, przy tym lubiana bardzo (co często się wyklucza), imprezowa rozrabiara :)

Gość znam jedna Klaudię
typowa niunia z borsukiem na głowie, zreszta zawsze to imię kojarzylo misie wlasnie z takimi "blond-laleczkami"

Gość ta, ktora znam nie bjest blond
ynka ani lalunia, nie generalizujcie...klaudia to ladne imie wg mnie

w mojej okolicy to imię jest bardzo popularne.u mojej siostry w szkole nosi je około 10 dziewczyn jak nie więcej. znam kilka z nich i każda jest inna:)

Gość pogratulować inteligencji
jaka będzie córka to tylko i wyłącznie jej charakter, to jak ją wychowasz i to jaka Ty sama jesteś, może być zarówno zdzirą jak i świętą czy jej dasz na imię Klaudia, Józefina, Zdenka, Anna czy jakkolwiek:O

Gość to może ja też coś napiszę
serduszko puka w rytmie hh :) - hehe moja córka ma na imię Klaudia i wyobraź sobie jest czyścioszkiem:) wygonić ją z łazienki graniczy z cudem:p...ale rozumiem, pierwsze skojarzenie, imię kojarzy się z jakąś osobą, która zapadła nam w pamięci mogę wtrącić słówko, moja córka jest zaradna i pomocna, tego jej nauczyłam, sądzę, że nie jest z tych osób, które leżą do góry brzuchami i mówią przynieś,podaj,pozamiataj :) pogratulować inteligencji- wiadomo, że dziecko jest takie jak się je wychowa itd...ale nie sądzisz, że imię oddaje w pewien sposób charakter dziecka? czasami dopasowujemy imiona do wyglądu i osobowości dziecka, to nie jest tylko zlepek liter moim zdaniem, pod imieniem też się coś kryje...sądzę, że autorce raczej o to chodziło...czyż nie?:) klaudka - no jasne, że ładne imię:D

Moja córeczka ma na imię Klaudia :-) . Ma 4 latka, jest bardzo mądra, bystra, sprytna :-)

Ja znalam jedna Klaudie- porabana byla ze hej, kiblowala w 3klasie liceum, pila, brala prochy, wczesnie wyszla za maz i urdzila 2 dzieci ,palila i wszyscy uwazali ja za stuknieta. Ale imie ladne . Podoba mi sie . :)

Gość malwina1982
ja znam klaudie, nie nie jest zbyt bystra, stałaby tylko przed lustrem i się poprawiała;-) zapatrzona w siebie i trochę leniwa. ogólnie jest moją szwagierką;-) ale imie ładne.

Gość to prawda imię ładne, ale ile
jest osób o tym imieniu, tyle jest różnych charakterów

Gość do autorki................
nie pytaj kto co sądzi :P kto będzie wołał częściej do dziecka Ty czy my :P Najważniejsze żeby Tobie się podobało, a to czy komuś się podoba czy nie to już bez znaczenia, ja tam się na tym forum nie pytam o opinie imion bo nie chce żeby bardziej mnie zrazili do jakiegoś imienia :) :p bo do każdego imienia ktoś coś dopowie a to mi nie potrzebne

Gość mjhnujfhdcfvbhnjhgfmagda
Ja nie znam żadnej Klaudii dlatego dałam tak na imię swojej córeczce tzn Claudia, bo mieszkam za granica. Zawsze mi się kojarzyło z taka śliczną laleczka. Mała ma dopiero 3 miesiące wiec zobaczymy co z niej wyrośnie;)

dzieki wszystkim za odpowiedzi:) do ostatniej wypowiedzi...popieram w 100%, na szczescie sie nie zrazilam, imie mi sie b. podoba:) pozdrawiam

poprzednio pisałam do "do autorki.................. :)

Gość Mam na imię KLAUDIA
Ja mam na imię Klaudia i mi się imie moje podoba . Nie jest za bardzo popularne i z tego się ciesze bo jest wtedy bardziej originalne ale zawsze chciałam mieć na imię tak jak moja siostra Agnieszka :)))

Znam dwie Klaudie dorosłe i mnóstwo dzieci o tym imieniu. O dzieciach sie nie wypowiadam bo to tylko dzieci, natomiast te dorosłe obie wybitne pustaki, nieuki i do tego przemądrzałe krowy myślące że ułowienie faceta ustawi im cale życie na wysokim poziomie :p

Gość gość
znam 2. Jedną jest na studiach- położnictwo. No a druga to typ przemadrżałej laluni. Co sobota na imprezie z drinkiem w ręku na utrzymaniu mamusi no i starszym osobom dzień dobry nie powie. Chociaż jej strasza siostra i młodszy brat mówią więc to różnie bywa z tymi imionami i nie koniecznie zależy od wychowania bo mnieman że skoro z jednego domu to chowali ich jednakowo

Gość gość
ja znam dziewczyne o imieniu Klaudyna, wszyscy mówia na nia Klaudia. Fajna, bardzo ładna, po dwójce dzieci wygląda jak modelka, powiem szczerze że jest to chyba najładniejsza koleżanka jaką miałam:P Głupia też nie jest, zna kilka j. obcych, bardzo towarzyska i koleżeńska.

Gość razpodwa
znam dwie Klaudie pierwsza obrażalska mądrala dobrze sie uczyła ale nikt jej nie lubi bo rozpowiada wszystkie plotki, druga: blondynka co ciągle chodziła na zakupy a mówiła że nie ma się w co ubrać bardzo wredna

Gość nieznasz
Znam 1 Klaudie madra piekna dziewczynka nie leniwa z checia wypelnia swoje obowiazki, jescze jedno idioci, imie nie zalezy od czlowieka :-) tylko jak jest wychowane. Osobiscie imie Klaudia jest 100 RAZY ladniejsze niz jakas amelka patrycja magda. Itd

Gość nieznasz
I jescze jedno. Tak puszecie jaka to Klaudia to lalunia itp. Napiszcie jak wy macie na imie to sb opisze co mysle :) piszecie takie rzeczy a sami macie 0 w glowie szacunku

Gość gość
Klaudia po łacinie znaczy połamana.

Gość gość
23:02 - temat jest o KLAUDII tępa locho 🖐️ Wszystkie Klaudie, które znam, są wypacykowane, strojnisie, takie damulki, ale z charakteru dość miłe.