Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwa?

sąsiadka i mój mąż?

Polecane posty

Gość dociekliwa?
zufałam... i się już raz zawiodłam....

Gość hmhm
jak tam na placu boju? Flądra pogoniona? Moim skromnym zdaniem.. tak jak dziewczyny piszą.. nie grzebać w tel, ale słodkopierdząco rzucić "żarcik" w towarzystwie cale 4rki tzn. Ty + mąż, ona + jej mąż. Niech się opamiętają.

Gość dociekliwa?
jeszcze nie pogoniona... cały topik dałam do poczytania małżonkowi... to nie jest tak, że mu nie ufam... niech widzi, że nikt nie próbował wyprowadzić mnie z "błędu", a ja opisałam tylko JEDNĄ sytuację (jemu "otworzyłam oczy" na jeszcze parę innych), wiec już na 100% nie uważam, że przesadzam- a to DZIĘKI Wam!!! Spotkanie w wiekszym gronie zaplanowane było na dzisiaj na 18.00, ale PO TYM CO SIĘ STAŁO postanowiłam je przełożyć :(

Gość współczuje
sąsiadki. mnie właśnie zaczyna denerwować moja!

Gość dociekliwa?
wczoraj widziałam się z jej mężem /sąsiad X/... a może zacznę od tego: -spotkanie w sobotę odwołałam ze wzg na tą tragedię... -w niedziele sąsiad Y dzwoni wieczorem do mojego męża i mówi coś o popcornie, że dziewczynki chcą (a w tle słychać córki X i Y, więc obydwie rodzinki się spotkały- wiem bo mój mąż wziął tel na głosnik) (popcorn robie z mikrofali, oni nie mają...), ale było strasznie głośno, coś przerywało i nie można było się dogadać. Okazało się, że mąż go "zrzucił", ja myślłam, że przerwało... -wczotaj spotkałam sąsiada X i spytałam czy byli u Y, a on, że NIE. Więc spytałam się czy jego zona była, a on: aa... tak ona poszła. Mam dziwne wrażenie, że zaangażowała sąsiada Y, aby wyciągnął mojego małżonka z domu...co lepsze mój mąż też to zauważa... Bo nie rozumiem, do niedawna dziewczyny dzwoniły do mnie jak spotykały się na kawe itp.... Albo wszystko wyolbrzymiam albonie wiem już co....

Gość Władcamorza
Powiem ci tak zabij tą babe i ch.. xD i kopa w morde karate i leży! pie... szkołe zostań ninja xD

Gość gość
Witam byłam u sąsiadów na grilu trochę wypiliśmy sąsiadka poszła zrobić kawkę sąsiad w tedy pierwszy raz mnie pocałował byłam w szoku nastepnego dnia gdy jego żona była w pracy on przyszedł do mnie z piwem wypiłam i stało się oddałam mu się od 5 lat spotykamy się on ma 2 tel o jednym żona nie wie kurcze zakochałam się w nim wcześniej tego nie czułam ale nie rozbije mu rodziny bo ma dziecko żona jego nic nie podejrzewa i jest nam z tym dobrze

Gość gość
Mnie także obraca sąsiad a jaką minetkę robi jestem w 7 niebie mój men tego nie potrafi

Gość gość
do gość weszłaś w czyjś związek z butami, jak byś się czuła gdyby twój partner ciebie zdradzał i to inna dałaby mu lepiej niż ty- czułabyś się jak zwykły pokój hotelowy lub puchar przechodni? Krzywdzisz wiele osób- zwykła socjopatka z ciebie i mam nadzieję, że ktoś kiedyś ci za to dobitnie zapłaci.

Gość gość
Witam! Chcialem tylko powiedziec ze jest modlitwa która nazywa sie N.O.W.E.N.N.A P.O.M.P.E.J.A.Ń.S.K.A - M.o.d.l.i.t.w.a n.i.e d.o o.d.p.a.r.c.i.a. wiecej tutaj: p.o.m.p.e.j.a.n.s.k.a(kropka)r.o.s.e.m.a.r.i.a(kropka)pl - nie dało się innaczej napisać Zachecam do wysluchania konferencji Maryjnych - "Z Maryja NIGDY nie przegrasz Zycia" - Forum Charyzmatyczne Ks.Egzorcysta Dominik Chmielewski https://www.youtube.com/watch?v=GaSdwVOqNgs