Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna mala m

Czy ktoś stosuje rytuały tybetańskie ?

Polecane posty

Gość jedna mala m
z tym "człowiekiem" to żartowałam przecież jestem kobietą a człowiek to rodzaj męski ;)

Gość jedna mala m
najbardziej nurtują mnie pytania typy "być czy mieć" i dumam nad nimi godzinami :)

Gość jedna mala m
mając nieśmiertelna duszę mam tylko jedno życie bo kiedyś ona umrze :P

Generalnie wierzę w inkarnacje, więc wierzę w to, że mam nad czym pracować i dlatego chciałabym żyć coraz lepiej dla siebie i innych.

Gość jedna mala m
to była ironia muszę przeczytać jeszcze raz tamto zdanie bo nie można mieć nieśmiertelnej duszy która umrze :P

Gość jedna mala m
teraz muszę zmykać po cichu przenieść się do magicznego świata snów dobranoc i sorki ze topik jest "wymalowany ":)

Dzięki za towarzystwo. Spokojnej nocy. A topikiem się nie przejmuj, podbiliśmy, może dzięki temu trochę kobietek się odmłodzi, więc to może wyjść na dobre :)

Gość gość
Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona do pewnej pani która wykonuje rytualy. Moge podac namiar na priv jesli ktos bedzie zainteresowany. Mój email: anna.olejniczak167@wp .pl

Gość gość
Przekonałam się na własnej skórze że prawdziwa magia istnieje. Dzięki niej odzyskałam chłopaka ale osoba która wykonywała urok chce pozostać anonimowa dlatego nie mogę o tym pisać publicznie. Mogę Wam opisać jak to dokładnie wyglądało na meila, jakby co piszcie na paulina87 małpa interia.pl

co to za kolejne satanistyczne g****o:O przecież oni mają symbole demoniczne we fladze, mnisi mordowali w makabryczny sposób tygrysy i ich małe dzieci, a dalajlama zachęcał, żeby się dać zamordować.