Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna mala m

Czy ktoś stosuje rytuały tybetańskie ?

Polecane posty

Gość jedna mala m

Gość jedna mala m
Jaki mają na Was wpływ. Kiedyś stosowałam i myślę nad powrotem do nich.

Gość Livre_
Ja stosuję.Świetna sprawa.

Gość Livre_
Robiłaś je systenatycznie i doszłaś do 21 powtórzeń?

Gość jedna mala m
Tak, do 21 powtórzeń. Przeszłam wszystkie łącznie z 6. Gdzieś zagubiłam książkę kurcze noo

Gość jedna mala m
Miałam ją skserowaną od kogoś i utłukło.

Gość Livre_
poszukaj w necie

Gość hndmgf
a na czym to polega?? To są jakieś tybetańskie zabobony czy co?? co sie dzieje po nich?? :)

Gość ja również
ale brakuje mi systematyczności i motywacji.Zaobserwoalisście jakieś efekty?

Gość hndmgf
można po nich schudnąć?? :D

Gość Livre_
ale 6 wykonuje się tylko w przypadku,kiedy nie jest się aktywnym seksualnie

hndmgf a na czym to polega?? To są jakieś tybetańskie zabobony czy co?? co sie dzieje po nich?? Rytuały tybetańskie są to pradawne ćwiczenia, rozpowszechnione przez Petera Kelder'a, autora książki "Źródło wiecznej młodości". Peter opisał historię pułkownika Bradforda, który zaintrygowany tajemniczymi opowieściami o starych, schorowanych ludziach odzyskujących zdrowie i witalność w tajemniczym klasztorze tybetańskim zorganizował wyprawę w celu odnalezienia tego eliksiru młodości. Po długich poszukiwaniach dotarł do klasztoru w odległych partiach Himalajów i pod okiem lamów nauczył się dokładnego wykonywania rytuałów. Po tych ćwiczeniach człowiek pięknieje...zdrowieje.. zegar biologiczny zaczyna się cudownie cofać :)

Gość ja również
znam faceta,który je stosuje i jest łysy,siwy,ma problemy z reumatyzmem.Poza tym jeszcze systematycznie praktykuje jogę. Dlatego nie do końca w to wierzę.

Gość hndmgf
no to napiszcie choć jedno ćwiczenie :D :D :D Może zmarszczka sie mi wygładzi :)

Livre_ ale 6 wykonuje się tylko w przypadku,kiedy nie jest się aktywnym seksualnie Zgadza się i wtedy właśnie go stosowałam. Później stosowałam 5 ( tak dla ścisłości ).

znam faceta,który je stosuje i jest łysy,siwy,ma problemy z reumatyzmem.Poza tym jeszcze systematycznie praktykuje jogę. Dlatego nie do końca w to wierzę. Może zaczął za późno stosować :)

Gość pipeciak
porąbało was ? albo jest się europejczykiem albo zawszonym dzikusem śmierdzącym łojem jak cholera !

Gość ja również
No nie,niestety. To jego styl życia od zawsze,ale może byłoby gorzej:)Jakie efekty zauwazyliscie u siebie?

ja również No nie,niestety. To jego styl życia od zawsze,ale może byłoby gorzej Jakie efekty zauwazyliscie u siebie? napisałam o nich wyżej :)

Gość ja również
jedna mała m Byłam bardziej wyciszona, poukładana, generalnie miałam dużo więcej energii, bardziej poukładana wewnętrznie. Ja taka jestem,trochę jogi i geny.Bardziej mi zależy na fizycznych rezultatach-chcę być wciąż młodsza, ładniejsza...Próżność niestety:)

Stosowałam to zamiast jogi. Od jogi wolę tai chi. To wszystko razem się łączy. Podobno najbardziej odmładza rytuał 6, no ale wymagana jest wstrzemięźliwość seksualna, więc póki co mogę sobie na niego pozwolić :) Nie wiem czy mnie odmłodziło, bo miałam wtedy dwadzieścia kilka lat, więc nie musiałam się odmładzać na siłę.

Gość ja również
Ja też zacznę od poniedzialku,od razu od 11 powtórzeń,mam trochę wprawy. Mnie ,co prawda mówiono,że należy powtarzać rano i wieczorem.