Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IntroWertyk...

Gdzie znajść dziewczynę?

Polecane posty

Gość IntroWertyk...

Witam, Chciałem znajść dziewczynę, lecz nie mam pojęcia gdzie zacząć... Od zawsze byłem zamknięty w sobie, dopiero pod koniec gimnazjum zacząłem poznawać ludzi... Później, czyt. w Technikum(0 dziewczyn na 32os.) poczułem jakąś dziwną ochotę poznać kogoś więcej niż najbliższe otoczenie... Moje próby/metody 1. Niestety, 'imprezki' z kumplami to zasadniczo GejParty... 2. Mam kumpla który jest członkiem zespołu ludowego, lecz jego koleżanki albo zajęte, albo zniechęcone że po 2 piwach jestem pijany, ot i tyle jeśli chodzi o swatanie przez kumpli, bo reszta to kibice i no-life 3. Dyskoteka: Nie lubię takich miejsc, dwa razy byłem, uszy mi wysiadają i dość nie bezpieczne miejsca. Za drugim razem opłaciłem 2 koleżanką wejściówki i browary oraz fajki(dodam iż jestem osobą palącą/nie pijącą za dużo). Skończyło się że wypiły co miałem, wypaliły co się dało i poszedły tańczyć z innymi(raz mi się udało, ale zaraz się zmyły). Tak więc nie jestem zainteresowany takimi miejscami. [b ]Nie szukam raczej seksu [/b] czy jakiejś łatwej 4. "Poczekaj, a sama się trafi" Pracowałem 4 sezony na ulotkach(aby nauczyć się być z ludzmi), niestety nie znalazłem za bardzo nikogo(po za umierającą na raka koleżankę[raczej nie chce się mieszać w takie tragedie, bardzo to przeżyłem, jestem raczej [b] wrażliwy [/b]). No i ostatnio koleżankę/przyjaciółkę (raczej testuję na czym polega "płeć piękna"[problem - uważa się powinna się odchudzać, jest raczej dobrze zbudowana, jak wkracza na ten temat za bardzo nie wiem czy iść w zaparte czy nie]) Dodam że mam 21 lat, ponad 190, szczypły/kościsty, raczej nie wygadany, bardzo lubie słuchać,prwiczek, wychowałem się w Matriarchacie(bez ojca ze siostrami) Po technikum, raczej nie zdecydowany co dalej(póki co w planach zagranica). Szukam raczej na stałe... Co możecie Moi Drodzy mi doradzić

nie zebym sie czepiala............ ale "znajść"?! :O -moze zapisz sie na aerobik? :P tam duzo dziewczyn chodzi :D -albo idz do biblioteki akademickiej :P i tam jakas posrod regalow z ksiazkami poznasz ;) -centrum handlowe :D -moze na kafeterii poznasz kogos? :P

"wypaliły co się dało i poszedły tańczyć z innymi" hahahahahhahahah nie no jak poszedły to koniecznie w złym stylu było :P jak je mama wychowała :O

Gość diablica27 jest wolna i chętna
:P

Fakt, raczej pisałem po kryjomu, bo siostra by się śmiała(typ 15emo) Powinno być *Poznać ... Jestem nie zdolny do sportu, kontuzja z przesłości ie jestem raczej studentem Eee, Galerianki Intrygujące, na sieci na czacie mnie wyśmiali, na sympatii jakiś fake zrobił se jaja, gumtree zablokowali tą funkcję, ale tu? Właśnie badam erodate, ale ma raczej przyjaźni to nie znajdę...

szkoda ze do sportu nie jestes zdolny bo to znacznie zweza szanse :( jak odpada taka rewelacyjna opcja jak fitness to i basen, kurs tanca etc :D no trudno. :P nie jestes typem studenta. nie ma problemu:) do czytelni wpuszczaja nie tylko studentow :D dlaczego od razu galerianki? mozesz celowac w te normalne ;) modny jest tez podryw przez portale jak nasza klasa i fb... :P jak to Cie wysmiali na czacie? :D

wiesz co ja miałam w sobote podczas meczu???nie pytaj...krde wczoraj tez słuchanie relacji mi zostało 😭 kablówka krcze mi przypadła zamiast canalu...ee tam szkoda gadac do doopy to wszystko...cream?byłes pewnie co?chyba poprosze,zebys mnie zaadoptował :P

Gość eNKejowe bydło
jesteś monogamiczny introwertyk i musisz sobie znaleźć podobną ksieżniczkę!

Dzięki Cu-Kru Pu'Dru za rady... 1.Fakt 2. Ciekawe, zabiorę się z kumple od tańców na UŚ 3. Tak bez pardonu podbić i co? Cześć, chcesz zostać moją dziewczyną? Mam niskie wymagania, jesteś zainteresowana? 4. Nie korzystam z epulsów itp, bo to raczej dosyć specyficzne miejsca... Off część 1 nie tylko obcokrajowcy mają takie problemy... http://demotywatory.pl/1338508/Ciekawe-co-czuja-obcokrajowcy Sama babka z polskiego poddała się i powiedziała mi że: 'Jezyk Polski jest nie logiczny'... Off cz.2 Przepraszam bardzo, ale co mi pomogą Kibole? Raczej nie trawie sportu, a w szczególności naśladowanie piesków ganiających za piłeczką

Kamecha (jarek_84@notowany.pl) "Gdzie znajść dziewczynę?" zacznij od księgarni i słownika poprawnej polszczyzny tępa łycho nie pomagasz mu ;) :D

eNKejowe bydło o właśnie, tylko gdzie? Kamecha (jarek_84@notowany.pl) Taa wieszaj na mnie psy na 1 literówkę... Szkoda nawet Cię mi było komentować, tyle wartości wniosłeś tym swoim ''postem''

Kiedyś znajdziesz. Ja tak samo mogę się zapytać: gdzie znaleźć chłopaka? Każdy chciał ode mnie tylko jednego, to wzbudza wściekłość ;). Są jeszcze dziewczyny, które nie lubią dyskotek, imprez, wolą książki, czy coś w tym typie. Na dyskotece czy w klubach nie znajdziesz, tam laski szukają nażelowanych kolesi, albo mięśniaków. Brr. Łepetynka do góry ;)

Gość Klaudia_111
"znajść" pewnie z Katowic lub okolic jesteś:P

Chloris Dzięki za miłe słowa, tylko wiesz 21 lat czekam :PP A chciałbym znaleźć przed 2012 :P Mnie też ro zastanawia, czemu wszyscy tylko o jednym, :/ Nawet kumple (szczególnie z ulotek) się pytali czy do, Ru cytuje "dupaki" ... Czy na tym świecie tylko o to chodzi??

Gość nie nie wszyscy
zalezy kogo szukasz i gdzie szukasz

literówka to jest gdy napisze się jaskułka albo wybrzerze "znajść" to dowód na poważne braki w oczytaniu

Gość kamiśka1wi7
a mi się osobiście podobasz:)

Szukam dziweczyny, ma mieć dwie rence, dwie noogi, twarz i czasem ubranie A tak serio, napisałem gdzie szukam, a czego szukam, to, hmmm... Bo ja wiem? Wygląd Podstawowa paleta barw i nie wyższa niż ja(chyba)... Zachowanie: Zawsze byłem wychowywany przez dwie siostry i matkę+czasem ciotka, więc może być władcza, albo i nie, umieć mnie zrozumieć(jak widać mam dość dziwną stylistykę)

Gość kameszka on ze slaska
tam inaczej mówia ,nie badz czepialski:)

pracowałem ze ślązakiem i oduczyłem go mówić "przyszłem" więc uważam, że na naukę nigdy nie jest za późno