Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona.czyzby.zakochana?

jak zdobyc mezczyzne w bardzo skomplikowanej sytuacji

Polecane posty

witam! mam dosc nietypowa sytuacje. chcialabym sprobowac zwiazac sie z pewnym mezczyzna- moze sie wydawac ze to nic trudnego... ale w moim przypadku sytacja jest bardzo skomplikowana, poniewaz jest on przyjacielem mojego ex, ma dziecko i w tej chwili jest z matka tego dziecka (ale tylko ze wzgledu na corke- w rzeczywistosci ta kobieta poza dzieckiem nic dla niego nie znaczy, niejednokrotnie sie rozstawali). Bardzo chcialabym sprobowac jakos powiedziec temu facetowi ze bardzo mie sie podoba- glownie ze wzgledu na jego podejscie do zycia. dodam ze ostatnio powiedzial mi ze bardzo mu sie podobam i jestem wspaniala kobieta. ale co dalej?? wszystko utknelo w martwym punkcie... prosze o pomoc

Gość jak to przeczytałam to mi
szczęka opadła. Skąd sie biorą osoby tak hm... inteligentne inaczej? Moja rada? Na początek kup sobie kalosze, bo włazisz w gówno. A potem spadaj. Żyjemy wprawdzie w XXI wieku ale i tak faceci kobiety, które się im narzucają traktują jak byle co. Zdobywaj go więc sobie i patrz jak cię nie szanuje. Ja też nie mam do ciebie szacunku po tym wpisie.

Gość SUPER MEN MAJN FURER
Dokladnie, kobieta ktora chcialaby mnie zdobyc bylaby ostro wykorzystywana. I tyle, to ja mam byc zdobywca!

Gość chrzanicie
aaaa to już wiem dlczego mój facet mega przystojny za którym laski szaleją, ma je w dupie. Kiedyś pytałam dlaczego tak długo był sam to powiedział że owszem laski fajne, ładne ale nie dla niego. Czyli jednak facet to zdobywca

ja nie chce mus ie w zaden spsob narzucac! poprostu chce mu dac do zrozumienia ze jest dla mnie kims wazniejszym niz tylko kolega... niestety jak mialam okazje to zrobic to poprostu strach mnie oblecial i nic z tego nie wyszlo....

Martwe punkty już dość wyraźnie zostały określone. :O :( Co do Twojej sytuacji. Cóż masz ciśnienie i starasz się wypróbować wszystkie możliwe warianty za nim ochłoniesz i popłyniesz z prądem. :)

Nowy w miescie- wiesz to moje "cisnienie" trwa juz ponad rok. ale dopiero po moim rozstaniu z chlopakiem zdecydowalam sie podjac jakies dzialnie...

Gość i nie zastanawia cię nic a nic
co z niego za tym? Jest w związku i zachowuje się dwuznacznie wobec ciebie. jak to o nim swiadczy? A te twoje tłumaczenia są żenująco dziecinne. Ile ty masz lat? 13? Wiesz co to moralność? Nie twoja sprawa jak im się układa i nie tobie to oceniać. Masz na faceta ochotę i jesteś podle tendencyjna. Tyle ci powiem.

Gość inny facet
Witam ja jestem w podobnej acz kolwiek innej sytuacji, jestem z zona, z ktora czesto sie klucimy. poznalem kolezanke (wspaniala i piekna dziewczyne, ktora jest samotna mama dziewczynki kolezanki mojej corki z przedszkola) chcialbym abysmy zostali przyjaciolmi napoczatku moglem liczyc na rozmowy a teraz jakos mnie unika. Co mam robic aby zdobyc jej przyjazn...

Gość Kocham Mocno
inny facet.. unika cie bo masz żonę.. jakbys ją kochał..nie byłbys z żoną

Gość inny facet
podobno przyjazn miedzy mezczyzna i kobieta nieistnieje ale ja bym chcial aby zostala moim przyjacielem

Gość kiedys,dawno temu
inny-a może ona coś poczuła?coś więcej? pamiętaj ,że my kobiety inaczej myślimy niż wy...Emocje to jest często coś nie do przeskoczenia ,o uczuciach już nie wspomnę

Gość inny facet
moze, ale chcialbym z nia porozmawiac na ten temat dowiedziec sie wiecej, tylko jakos niemoge jej zlapac (moge tylko wyslac SMSa i czekac moze odpisze) co napisac podpowiedzcie

inny daj se spokój bo to może jechać zdradą skoro już teraz tak Cię intryguje

Gość inny facet
nie mam takich zamiarow, mam nadzieje, ze dziewczyna ulozy sobie zycie, ja chce tylko miec i byc przyjacielem, wiem ze ma jak kazdy klopoty i niema z kim porozmawiac chce jej pomoc zarowno ona pomoze mi.