Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość einene

Znacie jakieś bardzo smutne filmy?????

Polecane posty

Gość kamysiak
1. plac zbawiciela 2. życie ukryte w słowach 3. moje życie beze mnie Zalezy o jakie filmy Ci chodzi - miłosne? życiowe? troche ambitniejsze? typowo amerykanskie kino?

Gość besczelnie tzytzata marianna
a the wire t ojakies serial?

Gość
Życie na marginesie, pradziwy obraz życia Anglików, młoda dziewczyna z córeczką mieszka bez prądu, bo nie ma pracy, na rodzinę nie może liczyć, pomagają jej chłopcy , ona boi się ,że opieka społeczna zabierze jej dziecko, robi wszystko ,żeby tak nie było, myśli,że jej sąsiad Turek donosi na nią , dochodzi do tragedii..., która rujnuje jej życie.

Gość Kasiulek15Xx
"Podryw na głupka". Świetny film :**** a aktor Josh Henderson jest boski:* ;-)

Siedem dusz - wszyscy znajomi, którzy oglądali to płakali - niezależnie czy facet, czy babeczka

Przypomniał mi się jeszcze jeden smutny film z Nicolasem Cagem - zostawić Las Vegas. Bardzo przejmujący jest :(

"Droga" (The Road) z Viggo Mortensenem. Zeszłoroczny.

Gość agness4
kwiat pustyni plopiec w pasiastej pizamie p.s. kocham Cie nowa wersja trystiana i izoldy( fajny polecam..) plakalam jak glupia

Gość innatakajednaaa
"Haichi" czy cos takiego płakałam przez dwa dni po tym filmie a niby pies o psie :/ ale serio - polecam

Gość blaaa blaaaa blaaaaa
Miedzy swiatami (Rabbit hole) z Nikole Kidman, plakalam po zakonczeniu filmu razem z moim chlopakiem (ktory nie placze na filmach) Film opowiada o rodzicach ktorzy stracili male dziecko w wypadku samochowym i jak sobie z tym 'radza'. Okrutnie smutna historia, ktora czasem sie komus przytrafia..

Gość mala Mii
a ja polecam dosc juz stary film chyba z lat 80 ale ogladajac go zawsze placze -Kwiaty na poddaszu

Gość sex dopiero po slubie
Kwiaty na poddaszu oglądałem potem stwierdziłem ze nie bedne ogladac melodramatów takim samym terz filmem jest gdyby nie było jutra to terz wyciskacz łez

Gość isieel
'wciąż ją kocham'. film przepiękny w tematyce kultowej 'szkoły uczuć' ... można go obejrzeć na kinomaniaku , czy jakoś tak .

Gość B.E.A.
Braveheart, Za młoda,by umrzeć, Ptasiek, Leon Zawodowiec, Edward Nożycoręki, A.I, E.T., Nie czas na łzy, Into the wild.

Gość gość
Chcecie popłakać polecam Pożegnalne przyjęcie z Ericem Robertsem.

Gość dzasta 69
Niemożliwe,Szczesciarz , Safe haven ,Pamiętnik , keith , woda dla słoni ,zielona mila ,Twój na zawsze , one day , big love , NOW IS GOOD ,Ósmoklasisci nie płaczą.

Gość dzasta69
Niemożliwe,Szczesciarz , Safe haven ,Pamiętnik , keith , woda dla słoni ,zielona mila ,Twój na zawsze , one day , big love , NOW IS GOOD ,Ósmoklasisci nie płaczą.

Gość gość
Trzy metry nad niebem Obejrzysz i będziesz chodziła przytłoczona pół dnia tak jak ja...

Gość zbychu41
Mistrz ''the champ'' z 1979 roku, moim zdaniem nie nakręcono lepszego melodramatu. rewelacja za każdym razem jak oglądam to nie mogę powstrzymać łez...polecam

Gość gość
"Gwiazd naszych wina", "Now is good", "moj przyjaciel Hatchiko" ! :D

Gość gość
Ma ma - piękny film warto obejrzeć Last song Czarny łabędź - może nie płakałam Ale Daje do myślenia I jest piękny

Gość gość
serbski film-przepłakałam po nim całą noc