Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość telegrosik 123
Ojojoj, dramatyczny obraz przedstawiasz z tym psem za oknem.... Brrr...

telegrosik 123 Hej, nie pękamy tutaj. Jesteśmy tu z Tobą więc nie masz się czego bać, napisz.

Gruby jak przeczytalam Animalsi, to pierwsze moje skojarzenie to zespol :"P ja mam podworko, wiec pies sobie lata bez smuyczy:) z drugim psem:) mam tez 4ry koty Animalsi nie mieliby co tu robic:) :D Telegrosik wiem jak to juest, jak sie ta druga strona nie odzywa, skoro uwazasz ze naprawde zbyt czesto sie pierwsza odzywalas, to powiem Ci z doswidczenia, ze nei warto sie odzywac juz

Gość telegrosik 123
No dobra, ale od czego zacząć - cześć co słychać ? Przecież to banalne ;P Poza tym po ostatnim moim ku niemu miłym słowie, że będzie mi bardzo miło jeżeli się odezwie, miałąm nadzieję, że weżmie to sobie do serca na stałe a nie tylko jednorazowo ...

Gość telegrosik 123
Ja uważam tylko, że on się powinien wysilić troszkę. Poza tym późna pora już na odzywanie się....

Coś mało kumaty naprawdę jest. Pisz nawet banalnie skoro czegoś głębszego nie przyswoił.

Gość telegrosik 123
3 dni temu ostatnio. Średnio rozmawiamy 1 - 2 razy w tyg, i czas mija jak szalony wtedy ;)

moze nalezy brac rzeczy takimi jakie sa i nie szukac wykretow ani tez nie robic wkretow

Gość telegrosik 123
Myślisz ? :( To neidobrze... Z drugiej strony to jest racjonalne podejście do sprawy no ....

o nal!!!!!!!!!!! kto wiedzial ze ostatnio czesto slucham muzyki z arizony dream?????????

polecam tym samym kazdemu te muzyke no i film:) jesli ktos tylko lubi filmy z serii "dziwne i glebokie":P ;)

Gość telegrosik 123
no muzyka całkiem całkiem A filmu nie omieszkam zobaczyć, akurat lubię gatunek dziwne i głębokie ;P

cos nie ma Ani , pewnie poswieca czas swojemu adoratorowi taka mma nadzieje:)

chyba pora spac:> Gruby pewnie zasna; juz bo cala noc nie spal dobranoc Kochani🖐️:)

setunia Nie zasnął. Siedzi i knuje. ;) Spokojnych snów i dobrego wypoczynku. Dobranoc. :)

Gość telegrosik 123
Ok, moi drodzy, jest 22.05 więc już na pewno się nie odezwę, zostawię to sobie na kiedyś...... Wiem wiem jestem cykor ;P Za dużo chyba analizuję, przemyśliwuję, zastanawiam się - a po co mi to. Pojąć jednak pewnych rzeczy nei potrafię. Niby jest otwarty dla mnie jak dla nikogo ze wspólnych znajomych, gdy o coś poprosze bez słowa gadania jest :jasne, wezmę ,podjadę, przyjadę itp. Gdy rozmawiamy - czuję jakąś więź - miły, dobry kontakt - szczerość w wypowiedziach ?! Gdy na siebie spoglądamy,.... ehhhhh , po naszych rozmowach na komunikatorze, w momencie, gdy się spotykamy "na forum" - podchodzi do mojego stolika, rozpoczyna rozmowę - na przerwach również - widzę, że szuka kontaktu, dosiada się .... Pamięta kolory w jakie się ubieram, i że w związku z tym pewnie lubię neibieski, gdzie zajmowałam miejsce 3 m-ce temu (ja też pamiętam, gdzie on zajmował, ale szczegół ;P ) , daje delikatnie, ale jasno do zrozumienia, że mieszka sam - kilkakrotnie nawet ( ja też mieszkam sama i niech wie, a co ;P) ale kurczę to , że się pierwszy nie odezwie, trochę mnei martwi. Szkoda byłoby takiej miłej znajomości, nawet gdyby nic z tego nei wyszlo poza koleżeństwem. Może mu przeszkadza to, że byłam już w życiu w jednym dość poważnym związku albo różnica wieku ? (jestem starsza kilka lat... ale tego w ogóle nei widać - chyba że na dowodzie :P ) Wrrrrrrr.... Szkoda nerwów Życzę wszystkim miłej i spokojnej nocki - niech jutrzejszy dzień przyniesie słońce w wersji 100 Wat-owej wszystkim :) Pomimo dalszego ciagu smutnych ceremonii jakie jutro czekają nasz naród. Oby wszelkie pielęgnowane kontakty odwdzięczyły się bezawaryjnością i brakiem napięć - chyba że tych pozytywnych ;) Dobranoc

Faktycznie ledwo przytomny już jestem więc także idę spać. Dziękuję za dzisiejszą nieco zwariowaną konwersację. Spokojnej nocy. Dobranoc :)

Gość telegrosik 123
Dzięki. Spokojnej nocy :)

Witam🖐️:) i jak sie spalo?? bo mi super:D tzn wyspalam sie Telegrosik widze ze jest w lepszej sytuacji ode mnie , za Anie sie nei wypowiadam;) chociaz ja juz sie z tym pogodzilam, nie znalam go w realu;) wiec az tak sie nei przywiazalam;) a znajac go to jest wysoceprawdopodobne, ze predzej czy pozniej sie odezwie, no chbya ze spotkal juz te jedna jedyna na cale zycie, to sie wowczas nie odezwie;)

Hello :) Nie rozumiem tego faceta od Telegrosika. Zachowuje się jak młoda panienka tzn. chciałabym ale się boję. Chyba że to w jego rozumieniu ma być tak teraz popularny flirt biurowy i nic więcej.

Gość telegrosik 123
Miłego dzionka zatem - mi się równiez dobrze spało - do samej 10 ;) Ale co tam :) Wiesz, czy jest to bycie w lepszej sytuacji ? .... Nie wiem, ale wydaje mi się że chyba nie mogłabym się zauroczyć kimś, kogo choćby troche nie znam. :) Z drugiej zaś strony - obracamy sie we wspólnym środowisku i na chwilę obecna nie bardzo zalezy mi na tym, ażeby się w tym właśnie środowisku afiszowac stopniem rozbudowania (jeśli można to tak nazwać) znajomości naszej - gdyż wśród dobrych dusz nas otaczających sa i te nie do końca dobre - czyt. konkurencja, której on co prawda uporczywie odmawia ;) Ale gdyby fakt naszych rozmów wyszedł na jaw nie obyłoby się to bez kąśliwych uwag czy też robienia na złość i przykrości podejrzewam - bo ja przeciez jestem zwykła a one światowe (on też jest zwykły - natomiast w ich przekonaniu posiada coś, za czym warto się uganiać - uregulowana pozycję życiowo zawodową) ... A tak jest spokój.

Gość telegrosik 123
Miłego dzionka życzę :) Biurowy flirt raczej nie, jeśli już to zaoczno - studencki :) A co do tego geja... Ja się sama nad tym zastanawiałam..... Ale jako , że to nie była korzystna dla mnei alternatywa - odrzuciłam ten pomysł. :) Mi się też wydaje to takie troche chciałbym ale się boję. On trochę w życiu przeszedł więc może nie jest pewny również swojej atrakcyjności etc. Może myśli, że ktoś go będzie próbował wykorzystać... Smacznego śniadanka wszystkim :)

juz pojadlam dziekuje:) Telegrosik w takim razie musisz byc chbya cierpliwa nie badz nachalna by go nie sploszyc nie wiem co Ci doradzic fajnie masz ze sie znacie z realnego swiata:) i w nim tez sie spotykacie;)