Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gruby no jak mozesz, takie slowa pod moim adresem:P neiu przywyklam do takich oskarzen:P przewaznie to oceniaja mnie calkiem odwrotnie do Ciebie:D:)

Wiem, wiem. A właśnie coś nie widać Twojego cytrusowego fanklubu. ;) Zaraz pewnie się pojawi i troszkę pocukruje. :)

Gość telegrosik 123
No ja się uczę a oni sobie o literaturze ... ;) Moja literatura obecnie to zarządzanie projektami oraz podręcznik z niemieckiego ;) Bardzo twórcze i ambitne ;)

Gość telegrosik 123
i trochę Wam zazdroszczę ... Ale wkrótce będę mieć równie dużo czasu na nadrobienie zaległości , co mnie cieszy niezmiernie.

Brrr. Podręcznik do niemieckiego - ohyda. Z niemieckiego to trzeba znać podstawowe zwroty, jak w "Czterech pancernych" ;) Nie zazdroszczę Ci.

Gość telegrosik 123
Spokojnie, "pomoce naukowe" sobie szykuję ;)

Gość telegrosik 123
na weekend się przydają ;) Co jak co ale języki średnio mnie fascynują :)

Gość telegrosik 123
Dosłownie, ani rusz :)

Mnie również, nie mam łepetyny do tego, a może jestem zbyt leniwy? Hmmm. Przyjmę że nie mam do tego talentu. :)

niemieckiego nie znosilam!!1 niemiecki byl dla mnie koszmarem kazdy dzien w ktory mialam niemiecki, byl najgorszym dniem tygodnia:D ale wystarczloby sie do tego przylozyc ale ja do niemieckiego jak do ognia:D dopiero tak naprawde zaczelam sie uczyc niemieckiego pare dni przed egzaminem:D i stwierdzilam, ze gdybym sie uczyla go systematycznie, to bylby calkiem przystepnym i przyjemnym jezykiem:DE ogolnei tesknie za studiami i nauka wiem , dziwna jestem:D

Gość telegrosik 123
Właśnie, nazwijmy, że nie ma się daru do języków - o i brzmi szlachetnie ... A ze się przy okazji nie chce ... Żegnam Was wszystkich życząc spokojnej nocy oraz udanego dnia jutrzejszego - nie wiem jak u Was ale u mnie słoneczko dziś grzało i pogoda była wzorowa - czego i Wam wszystkim na jutro życzę. Dobranoc :)

Gość telegrosik 123
P.S. Ja kończę zaoczne - ale tez się zastanawiam co będę robić dalej - z taka ilością wolnego czasu ... Więc nie tylko Ty jestes dziwna :)

Grosik kolorowych:) ja bylam na studiach dwustopniowych 3dziennie 2lata zaocznie

Gość telegrosik 123
Wzajemnie Wam życzę kolorowych :) A teraz idziemy spać ;)

Idziemy? Ja tam idę sam, nikt nie będzie mi się w łóżku przynajmniej rozpychał. ;)

Dziękuję za dzisiejszą pogawędkę i życzę wszystkim spokojnej nocy i dobrych snów. Dobranoc. :)

I słoneczko dla Ciebie zaświeciło. Jednak masze pozytywne myślenie czyni cuda. Byle tak dalej.

nie ejst tak pieknie jak Ci sie wydaje Gruby:) napisal smsa malo osobistego napisal cos m.in. ze za pol godziny "idziemy na herbate", wiec nie wiem z kim na te herbate poszedl i po co mi takie rzeczy pisze ja napisalam ze wlasnie pije herbate-zielona jasminowa z cytryna i zyczylam mu udanego dnia:P

Nie bójmy się użyc tego słowa-to palant. Pewnie pomyliły mu się panienki. Rany ale mnie takie coś wnerwia. Jaśminowa? Fuj.

Zielona jasminowa:P no chbya ma kilka o tym imieniu co ja;) bo zawsze sie do mnei po imieniu zwraca to palant ide dzis na pizze ale mam mieszane uczucia co do tej pizzy a raczej osoby z ktora bede ja jadla:P