Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość grepfruit
no moze na wozku to nie , bo to góral jest :-P ale fakt niezbyt byl przygotowany do walki :-( i trzeba pamietac tez o tym ze przeciwnicy sa coraz lepsi i bardziej wymagajacy :classic_cool:

Trudno nazwać Haye'a lub Kliczków "bardziej wymagającymi". To inna liga jest i Góral do niej jeszcze nie awansował.

Gość grepfruit
zgadza sie

Wierzę tylko w Boga a Adamkowi z całego serca dobrze życzę. Po prostu uważam że w tym przypadku ambicja jest większa niż umiejętności i warunki fizyczne.

Gość grepfruit
ja to nawet w Boga nie wierze , a Adamkowi wszystkiego dobrego życze

Mamy piękny dzień! U Was też jest tak cieplutko? jak ja to lubię :) Macie jakieś plany na niedzielę ?

czescnia: ja nei mam zadnych planow:) ogladam "samych swoich" pozniej musz zrobic obiad i bede wyczekiwala siostry ze szwagrem, torych od wrzesnia nei widzialam:) na prezent szwagrowi zamowilam te koszulke i bilety do teatru:) wlasnie dostalam zaroszenie na komunie wraz z os tow:D

Gość grepfruit
na rowerku byłem :-D ale mi się spodobało i jeszcze idę zaraz :-P

Gość grepfruit
Hahaha :-D a co Ty seti tak o moje krocze się martwisz? :-P jeśli można wiedzieć :classic_cool: Niemniej dziękuje za troskę :-D , ale wszystko jest ok :-P

Ale pojechany film oglądałem właśnie. "Czwarty poziom" z Millą Jovovich.

Gość grepfruit
no ona specjalizuje się w filmach Sci-Fi jedynie chyba film Joanna d'Arc był w historycznej scenerii kręcony , a urodę na specyficzna ta aktorka

Co sądzicie o takich projektach jak Adopcja Serca? Ciekaw jestem Waszej opinii na ten temat.

Gość telegrosik 123
:) Witam Ja się już skończyłam edukować :) A co do Adopcji Serca - hm, niewiele mogę się na ten temat wypowiedzieć, ale myślę, że każda inicjatywa na rzecz kogoś biedniejszego od nas jest dobrem, które powinno być kontynuowane. Tak samo jak akcje Pajacyk, pomoc dzieciom z domów dziecka czy Pomoc dla Zwierząt.....

A kiedyś śmiałaś pisać że jesteś niemądra, a tu widzę wciąż w wirze nauki. Zazdroszczę Ci zapału.

Gość telegrosik 123
Hihi zapał to ja mam, ale nie akurat do nauki ... Choć przyznaje, że do szkoły lubię chodzić .... A to że się kształcę nie znaczy wcale ze jestem mądra ... ;)

Gość telegrosik 123
I fakt faktem, będzie mi brakowało tej szkoły.... Tych ludzi , bo nawet - pomijając pewne wyjątki, ale całkiem jesteśmy zgraną grupą :)

Gość telegrosik 123
I się wam pochwalę, to był całkiem miły dzień ;)

Właśnie telegrosik, jak się potoczyły dzisiejsze sprawy nie związane z nauką? Zdradzisz Nam rąbka tajemnicy?

Gość telegrosik 123
Wiem, że kto co ? Bo nie do końca rozumeim ostatnie pytanie ;) No tak, podziałało :) Po wczorajszym speszeniu, dziś było OK. Najpierw podziałałam na oczy - ładna choć niezbyt odważna spódniczka, bluzka :) następnie w 4 os łącznie z kolegą wybraliśmy się na mały spacer w przerwie ;) Tzn. moja koleżanka wymyśliła że idzie, do niej się dwaj koledzy dołączyli w tym właśnie ten kolega ;) , a że my zwykle z koleżanką tą w ramach szkolnych wszędzie razem chodzimy o czym wszyscy wiedza, bo znamy się też ok 10 lat - to i ja się zabrałam :) W sumie miły spacer :) Rozmawiało się miło - słuchał, co mówię, itp. choć nic z prywaty i żadnego wspominania o prywatnych rozmowach :) Choć niedługo bo ok 15 minutowy to był spacer :P Następnie poczęstowałam wszystkich domowymi wypiekami ... I widziałam, że smakowało :P Podziałałam na żołądek ;) Tak że wszystkie możliwości wyczerpałam

Teraz to ja nie rozumiem czego Ty nie rozumiesz i zrobiła się kołomyja pełna. ;)

Gość telegrosik 123
nie zajęta nie jestem w ten sposób o którym myślicie ;) Po prostu pisałam mój elaborat do Was :) Grubyyo - masz rację, wczorajszym postem - po co siać plotki wród ludzi, wśród których trzeba będze jeszcze kilka razy się spotkać .... Tym bardziej, że zaloty jeśli tak to mogę nazwać tej jednej dziewczyny sa na tyle bezczelne ze brak słów - czytaj : wpraszanie się do łózka.... I to na oczach wszystkich ....

Gość telegrosik 123
Ok, zatrybiłam zdanie : A jak , wiesz kto.... Sorki za zamieszanie :P