Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Zieloną to lubię ale jaśminowa to paskudztwo perfumowane. Co do pizzy to patrz w talerz albo weź super ostrą to będziesz się skupiać na tym jak przeżyć a nie kto po drugiej stronie stołu.

Gruby ale chodzi o to ze to nawet nie czuc ze jasminowa:P wiec raczej jej nei poperfumowali;) do pizzy podejde czysto konsumpcyjnie;) w sumie to wyjasnilam temu komus zeby sie za wiele po tym wpolnym posilku nie spodziewal;)

No to pojechałaś z gościem, żeby mu nawet złudzeń nie pozostawić. Oj zła dziewczynka z Ciebie.

oki oki. Ciekawe czy dowiedział się przed czy już po zaproszeniu. Kurcze piszę z telefonu i nie ma jak zrobić emotikony. Lipa.

Gruby on tom wie jzu od dawna, ze nic z tego nei bedzie zaraz spada, wiec napisze wieczorem

Ale Wy macie fajnie, że macie czas pisać w ciągu dnia roboczego ;-) aż zazdroszcze :-)

He he dlatego że Setunia jest milionerką i nie pracuje a ja jestem Jej dobrze opłacanym bankierem i też nic nie robie. No jeszcze dwie godzinki i do domu.

Gość telegrosik 123
Witam :) udanego popołudnia, smacznej pizzy i końcówki dnia w pracy ;) Ja się zabieram do działań edukacyjnych . Przy zielonej herbacie - z malinami podobno .... Setunia --- > fajnie, że się odezwał, tylko szkoda, że tak bezceremonialnie ... W zasadzie to może towarzystwo po drugiej stronie stolika okaże się bardziej interesujące ? Zmykam pracować ;)

Gość nie peniaj gruby
"grubyyo (grubyyo@o2.pl) Wiem, wiem. A właśnie coś nie widać Twojego cytrusowego fanklubu. Zaraz pewnie się pojawi i troszkę pocukruje. " spoczko cytrusy som i siem czajom :-P :classic_cool:

hej wrocilam nidawno; moj towarzysz to moj niezmordowany adorator, ze tak powiem;) Ajnia nie zasze moge sobie na to pozwlic zasami t nawe nie mam czas isc do wc o co dopiero na kafepisac:D

Gość nie peniaj gruby
a co nie lubisz adorowania a myslałem ze kazda kobieta to lubi :-(

Gość nie peniaj gruby
a tam wrociły som tu cały czas :-P ;)

Gość MACIEK_WACEK_PLACEK
DZIS NIE MOZE ZADZWONIC MA WIZYTE W DOMU SWEJ DZIEWCZYNY; .:-P

Gość nie peniaj gruby
ok no to sie nie zagłebiajmy ;)

Gość nie peniaj gruby
jesli sie chce to mozna napisac a jak nie to nie trzeba , w obu przypadkach jest dobrze :-)

A ja go rozumiem, to jest nawet całkiem prawdopodobne hehe :) Wiecie dlaczego dziś tak wcześnie tak bardzo chce mi się spać?

Gość no mowisz tak ...
a pewnie nawijka była nocna :-)

Gość telegrosik 123
Nie wiem , przynajmniej ja... ALe każdego ranka obiecuję sobie sumiennie, że po południu zrobię sobie drzemkę . I każdego popołudnia mój plan bierze w łeb ;)

Gość nie peniaj gruby
ale jak to tak w dzien spac :o to dzieci tylko tak robia :-P choc to podobno zdrowe jest :-)

ja juz umya i gotowa na "nawijke":classic_cool: ja sobie przewaznie robie popoludnoiowa drzemke regeneracyjna tak maksymalnie 0min , nie spie ale odpoczywam z zamknietymi oczami polecam Ania! to napisz dlaczego chce Ci si spac?:)

Gość nie peniaj gruby
"ja sobie przewaznie robie popoludnoiowa drzemke regeneracyjna tak maksymalnie 0min , nie spie ale odpoczywam z zamknietymi oczami " to najpewniej dlatego tak pieknie wygladasz :-D i na 5 lat mlodziej niz w rzwczywistosci masz :-P

setunia>>>> 0 min??? :) ja dziś właśnie taką miałam ok. 20 min, ale średnio pomogła może dlatego, że ostatnią noc miałam średnio dobrze przespaną no i ciśnienie spada u mnie już pada

setunia>>>> 0 min??? :) ja dziś właśnie taką miałam ok. 20 min, ale średnio pomogła może dlatego, że ostatnią noc miałam średnio dobrze przespaną no i ciśnienie spada u mnie już pada

Orange Ty to mnei musisz troche "znac":P albo mnei tu sledzisz na form:D Ania oczywiscie mialo byc 30 min:D