Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość jadźka:)
kurcze nie mam już tych wiadomości,które do niego pisałam. Ale, żeby nie było to nie zawierałam tam żadnych erotycznych treści ani propozycji, które mógłby przemilczeć i lepiej nie odpowiadać.:)

No mam nadzieję. ;) Chodzi mi bardziej o formę wiadomości, można napisać coś w sposób oznajmujący i adresat w życiu się nie domyśli że oczekujesz na odpowiedź. Można i tak że wymusza jakąś odpowiedź. Skoro ma urodziny to raczej gości bawi niż czyta Twoje wiadomości. :)

Przyszła mi do głowy taka myśl...Bo np zadałam mu żartobliwie pytanie czy używa nóg, czy tylko wszędzie porusza się autem.:) On odpowiedział,że musi rozwiać moją wątpliwości iż posiada nogi i takie tam. I czy np mogłabym jutro lub za kilka dni zaproponować mu jako odmianę mały ciągłej jazdy autem spacer?:) Czy to jednak będzie zbyt szybko i zbyt dużo?

No właśnie nie jestem taka pewna czy się bawi,skoro godzinę temu odpowiedział mi na maila.:) Nawet zadałam mu pytanie czemu nie świętuje urodzin.:P I tak-muszę się przyznać,zadaje mu takie pytania i stwierdzenia,które wymuszają odpowiedź.hehe

Przeczytaj sobie spokojnie co napisałaś. Proponujesz mu spacer a nie małżeństwo więc gdzie tu za szybko czy za dużo? Moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Zazdroszczę jemu. :)

bo jeszcze kilka dni temu ktoś mi tu doradził, że za wcześnie na spacer.:) Obawiam się tylko, że skoro nie zrobił do tej pory użytku z numeru mojego telefonu, to propozycję spaceru też odrzuci. Ale wtedy przynajmniej będę mieć 100% pewność, że nie mam na co liczyć. Chociaż z drugiej strony przecież spacer to żadne zobowiązanie i można na niego pójść z najzwyklejszą znajomą.:)

Nie przesadzaj też tymi pytaniami, czasem lepiej napisać jeden długi, wyczerpujący meil niż zasypać kogoś dziesiątkami krótkich wiadomości. Nie każdy to lubi. Nie każdy ma taką anielską cierpliwość jak ja. ;) No ale mój status jest zgoła odmienny od jego, ja znam Twoją mentalność a On tylko fizycznie.

Dokładnie. Ja tak na pewno nie doradzałem w sprawie spaceru. Chyba. ;)

staram się cały czas zawierać wszystko co mam do przekazania w jednym mailu, chociaż przez moje ADHD i natłok informacji ciężko z tym.:) Mimo to do tej pory jedynie dzisiaj zdarzyło mi się wysłać mu trzy maile pod rząd,ale to tylko dlatego,że zapomniałam ciągle że miałam jeszcze to albo to napisać.:) Ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że on też wysłał dwa maile jednego po drugim. Obydwoje doszliśmy do wniosku,że mamy problemy z pamięcią.;)

Ale jeżeli oleje moją propozycję spaceru to raczej będzie ignorantem, bo w końcu do niczego by go to nie zobowiązywało. Nie zdziwię się,jeżeli mi napisze że zapomniał jak się chodzi.hehe A gdzie sie podziały nasze dziewczyny? Telegrosik na wyjeździe, a reszta?

To w porządku bo z Twoich wypowiedzi wyłaniał się obraz wysłanych dziesiątków wiadomości zawierających dziesiątki pytań. ;)

Reszta popadła w ogniste romanse. :) Czego im z całego serca życzę.

Nie,nie,nie-tak to wygląda bo ja przedstawiam wam miliony pomysłów co chciałabym napisać, ale nie piszę tego wszystkiego.:) A te dziesiątki pytań zawieram w jednym mailu.:P

Ja to chyba popadnę niebawem w objęcia morfeusza, taka jestem zmęczona po dzisiejszej wycieczce.:) Od godziny 11 do 17 non stop chodzenie.:D

Zamiast Morfeusza byś sobie lepiej wzięła jakiegoś Mateusza. ;)

A znasz może jakiegoś?:P

Jakoś nie ale z innymi imionami to bym Ci paru znalazł. :)

Ja właśnie też nie znam żadnego.:) A już myślałam,że może Ty masz na imię Mateusz i się oferujesz.:P Takie kółko wzajemnej odoracji.;)

Nie mam. Zresztą nie mógłbym się zaoferować bo co z resztą dziewcząt. Jestem dla Was wszystkich. ;)

ja czuwam ;) jadźka, ale się uparłaś z tym telefonem muszę Ci chyba napisać z jakim typem (człowieka) ja się spotkałam. W minione wakacje poznałam chłopaka w realu, wymieniliśmy się nr telefonów, ale on od tego czasu jeszcze nigdy nie zadzwonił tylko pisze sms-y lub puszcza sygnały dla mnie to było dziwne na początku, ale teraz już się przyzwyczaiłam do tego :) Nawet raz do niego na początku znajomości zadzwoniłam, a on zapytał, co się stało, że do niego zadzwoniłam :) więc wiedz, że i takie typy się zdarzają Pisze, że nie chce żebyśmy stracili kontakt, wspomina o spotkaniu się, ale zero konkretów więc też i tak od pewnego czasu zaczęłam go traktować - mało konkretnie ;) a Ty czekasz jak na zbawienie od tel od niego, ciesz się, że macie kontakt przez wiadomości w mailach, ważne, że je pisze. Co do tego filmiku to naprawdę fajnie się go ogląda i wiem z doświadczenia, że jak facet ma problem to się zamyka i nie chce mieć kontaktu z osobą, która nie może mu pomóc, chyba nie lubią o tym mówić Ma zły dzień, problem to się nie odzywa - to wiem ;)

Widzisz jadźka:) jak byś mnie na minę wbiła. Już bym podpadł u Naczelnej. ;)

Tak, tak kierowniku miej się na baczności ;) Zdecydowanie za dużo masz tu adoratorek :)

Anka-ale pisze smsy,a "mój" nic.:) Ale tak jak wcześniej napisałam-jak w koncu poprawi się pogoda i ja się zmobilizuje to za kilka dni zapropozuje mu spacer,jako odmiana ciągłej jazdy autem.:) Grubyyo-przecież wiesz,że ja bym Cię nie wystawiła na minę.:) Toż to ja jestem dobro chodzące.:)

grubyyo może nie cale tabuny, ale ciągle dochodzą i wkrótce dorobisz się swojego własnego funclubu ;) jadźka pisze sms-y bo nie pisze maili :)

Taa. Cały harem powstanie a ja przy moim szczęściu skończę jak ci co pilnowali haremów. Auuć. ;)

Jakbym nie znała się na żartach to uznałabym, że pesymizm przez Ciebie przemawia :) a jak oni skończyli? :)

Nie czytałaś o eunuchach? ;) Pesymizm w moim wykonaniu? No gdzie tam. Niemożliwe.

grubyyo przecież Ty jesteś tu jedynym mężczyzną,więc w żadnym wyoadku nie skończysz jako eunuch.:) Jesteś naszym guru.:D