Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obierka cukierka

czy budowa mojej pochwy jest normalna?

Polecane posty

Gość obierka cukierka

bardzo się niepokoję, włożyłam tam palce aby poznać jej budowę i myślałam że będzie w miarę gładka i symetryczna, a wyczuwam w niej bardziej po lewej stronie w środku taką tkankę... nie wiem jak to określić... jakby kawałek ciała, wokół którego mogę okręcić palec - to znaczy taką grudkę czy kulkę - wyobraziłam to sobie jako jajnik. przez to moja pochwa ma jakby dwa dna... kurcze byłam u ginekologa kilka razy i mnie normalnie badal i nie mówił że coś jest nie tak. ale myślałam że pochwa to zwykła dziura bez jakichś niespodzianek w środku. już sama nie wiem co mam o tym myśleć...

Gość 22356798
To nie jajnik, jajniki są gdzie indziej. Moja partnerka też tak ma, i tu dołączę się do pytania, bo u niej wyczułem kilka takich miejsc?... Jednak skoro ginekolog nic jej nie mówił, to jednak wszystko ok. Jednak wolę zapytać

Gość 22356798
Zastanawiałem się czy to nie mięśniaki, oświecicie mnie trochę? obierka cukierka, nie przejmuj się tym co pisze, u niej jest trochę inaczej:D.

Gość mialinowapasja
pochwa jest pomarszczona i posiada taka kuleczkę czyli nie masz sie o co martwic;)

Gość 22356798
Egg77, no co dopiero uczy się swojej anatomii, jednak chyba nie mówi o tym o czym myślę?:D:D

Gość 22356798
mialinowapasja, a co jeśli u swojej wyczułem kilka takich "grudek"?

Gość 22356798
Ok, dzięks. Pytam bo tylko u niej to wyczułem

Gość hihyhyut
Przeciez pochwa na takie 'fale'!! boze!! To w dupie jest gladka scianka!!!

Gość 22356798
ehehe, ścianka w dupie:D. Ja akurat nie mówiłem o tym co ona jak się później zorientowałem:D. Moja ma kilka wyraźnych "gródków", wcześniej nie spotkałem się z tym (lub nie wyczułem), dlatego ponownie zapytam bo nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany. To zgrubienia, bardziej "szorstkie" niż reszta pochwy (skojarzyło mi się z mięśniakiem- ale nie wiem jakie "to" jest). Ona w ogóle ma jakoś niestandardowo w pochwie, czasem ją bolało podczas seksu, czasem nie- gdy ją bolało, czułem w niej jak by szyjka macicy jej "odchylała się". Rzadko chodzi do ginekologa, ostatnio była bo ją pogoniłem, ale chyba badał ją byle jak. Pogonić ją trochę z tym?

Gość 22356798
I ostatnio, podczas walenia konia, wsadziłem sobie 2 palce w odbyt i też wuczułem kilka "gródków" w swoim odbycie. Czy większy wibrator je rozwali ?

Gość 22356798
22356798 - do 22356798 jak już gdzieś pisałem, ja mam kabaczki. Grudki jak grochy nie wydają się dla mnie normalne, szczególnie że ją czasem boli. Odpowie mi ktoś kto nie podnieca się grzebaniem w dupach?

Gość 22356798
Sam sobie odpowiedziałem- mięśniaki są w macicy, nie pochwie:D. Widocznie taka jej uroda:)

Gość obierka cukierka
czy to mozliwe że to jest szyjka macicy? myslałam że ona jest na dnie pochwy i raczej to dalej dziurka, a nie że wystaje jak jakiś za przeproszeniem kawał mięsa. przez to wydaje się że pochwa ma jakieś przegródki. w sumie niepokoję się tym trochę

Gość 22356798
No więc sama widzisz, że twoja cipa jednak nie jest normalna. Masz po prostu dwie pochwy i tyle w temacie.

Gość abc i reszta
oj dzieciaki to szyjka macicy,jedne mają je małe i nie wystające ,drugie mocno wystają,taka uroda pochwy to tak jak z twarzami ,każda jest inna

Gość kalimaczki
nie ma takiej samej pochwy jak i kobiety identycznej, niż druga! nawet bliźniaczki mają inne osobowości!

Gość 22356798
22356798 do 22356798, nie jesteś godzien tego numerka, poszukaj innego idola :D

Gość obierka cukierka
witam właśnie czytałam na forum że gdzieś jest ten punkt g 5 cm ode wejścia, ale ja nic tam nie mam. nie mam żeadnej chropowatej powierzchni o średnicy monety w śrdoku są dziwne kształty które trudno zidentyfikować ale nie zlokalizowałam żadnych miejsc erogennych

Gość wrzuć na luz_
obierka cukierka --->>> poćwicz z chłopakiem :) powinno być lepiej punkt G leży ''na "brzussznej" ściance pochwy i powieksza się, tzn jest wyczuwalny w stanie podniecenia :)

Gość paliczynka
a ja jak kocham sie z chłopakiem to jak on tak delikatnie się rusza to nic nie czuję... tylko jak kilka razy z w czasie stosunku tak mocniej dopchnie do samego konca, to cos czuje i jest to nawet przyjemne, ale nie dostałabym z tego orgazmu... chyba też nie mam punktu g

Gość 22356798
wrzuć na luz_ Ja u swojej znalazłem wybrzuszenie w miejscu gdzie teoretycznie znajduje się punkt "g", ale ona jakoś nie jest specjalnie tam wrażliwa:D. paliczynka Moją panne z reguły to boli, czasem jej coś przeskakuje, szczególnie wtedy (ma coś nie tak z szyjką po porodzie chyba, nie pamiętam jak to się nazywa), więc muszę być ostrożny czasami OBOZE Ja akurat nie mówiłem o wejściu do macicy, wiem jak dziewczynki są zbudowane:D. Ma w pochwie takie wystające "szorstkie guzki", nie wiem jak to nazwać. Jeden niedaleko wejścia wielkości grochu, i jeszcze kilka mniejszych. Czasem czuję to i przy stosunku, z reguły wtedy obojgu nas boli jak wchodzę. Czasem jest ok, a czasem nie, oboje nie wiemy czemu (nieliczący tej macicy).

Gość 22356798
I ostatnio jak pocierałem ten "szorstki guzik" to normalnie sobie palce do krwi rozwaliłem. Sam juz nie wiem co tam macie ? Żyletki czy jakieś zęby ?

Gość hm hm hnmhmhm
ta kulka to początek szyjki macicy, tam jest wejście właśnie. nie ma co się denerwować, wszystko jest w porządku

Gość 10na10
,,po lewej stronie w środku taką tkankę... nie wiem jak to określić... jakby kawałek ciała, wokół którego mogę okręcić palec - to znaczy taką grudkę czy kulkę - wyobraziłam to sobie jako jajnik.'':)

Gość tez to mam
to samo,i wszystko ok

Gość obierka cukierka
to nie prowo, wiem że to nie jajnik, tylko tak to sobie wyobraziłam, bo nie wiedziałam, jak przekazać tego kształt... dziękuję za odpowiedzi, cieszę się ze wszystko w porządku i to normalne. może nawet kiedyś uda mi się odnaleźc punkt G :)

Gość gość
wiecej seksu ostrego mniej

Gość gość
Autorki już nie ma lecz dla innych. Każda pochwa jest troszkę inna. Mąż jest zawsze przy badaniu i dokładnie widzi wnętrze. Ja mam dość głęboką bo jestem szczupła i wysoka.