Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrzący na wygląd

Kobieta może być nawet słaba w łóżku, ważne żeby ładna była

Polecane posty

Gość Patrzący na wygląd

Może nawet leżeć jak kłoda, a i tak będzie lepsza niż aktywna w łóżku brzydula

Gość ulkaaaa
ciekawa teoria, wezmę ją sobie do serca

Gość Kalejdoskop123
Nieprawda, uroda zależy też od tego czy masz na kogoś ochotę; ja jak nie mam ochoty na seks to mi się dziewczyny mniej podobają. A jak dziewczyna jest słaba w łóżku to przestaje się podobać, a jak jest dobra to się podoba bardziej.

Gość widocznie nie kocha
jak leży jak kłoda.

Gość to logiczne
jak poznajemy kogos to nie wiemy czy jest dobry czy slaby w lozku, wazne zeby ta osoba nam sie podobala

Coś w tym jest, ja w poprzednim związku miałem kobietę która imponowała mi bardziej osobowością aniżeli urodą, i musiało dojść do tego że ją zacząłem zdradzać, choć w łóżku była wulkanem seksu, byliśmy razem 4 lata. Jak poznałem kobietę która mi odpowiada urodą w 100% zakochałem się nie mal że od 1 wejrzenia, jesteśmy ze sobą już 6 lat, a ja za ten czas ani raz się nie obejrzałem za inną, nie fantazjowałem o innej, nawet jak się o coś sprzeczamy idę na ugodę, .... Uroda u kobiety to jej lekarstwo na wszystko.

Gość poo;;;;;;;;
dziewczyny przecież on pisze o urodzie że to jest ważne dla niego

Coś w tym jest, ja w poprzednim związku miałem kobietę która imponowała mi bardziej osobowością aniżeli urodą, i musiało dojść do tego że ją zacząłem zdradzać, choć w łóżku była wulkanem seksu, byliśmy razem 4 lata. Jak poznałem kobietę która mi odpowiada urodą w 100% zakochałem się nie mal że od 1 wejrzenia, jesteśmy ze sobą już 6 lat, a ja za ten czas ani raz się nie obejrzałem za inną, nie fantazjowałem o innej, nawet jak się o coś sprzeczamy idę na ugodę, .... Uroda u kobiety to jej lekarstwo na wszystko. A teraz hipotetycznie, ona ma wypadek, traci urodę ... i co ? Oczywiście zostawiasz ją, albo zdradzasz, bo już nie jest taka piękna ? Współczuję jej.

Gość Patrzący na wygląd
Spadać pasztety. :classic_cool:

Gość Patrzący na wygląd
Won!!:D

ja też wolę być pasztetem niż leżeć jak kłoda i obawiać się, że któregoś dnia może szlag trafić moją urodę a wraz z nią partnera.

to nie działa na zasadzie że zbrzydnie i zestarzeje, bo rysy pozostaną nadal te same, i nie zamienię jej nigdy na żadną inną, chodzi o to by trafić na swój ideał, a jak wiadomo każdy ma inny. A nie daj boże gdyby coś jej się stało, to nie opuścił bym jej za żadne skarby. Dla mnie zawsze będzie tą delikatną długowłosą brunetką, o buzi laleczki, i nawet gdyby miała 80 lat, rysy zawsze będą te same...

Gość do wredotka
masz w stopce nie swoja fotke z neta. wstydz sie ;)

Gość do wredotka
jedna dziewucha ja miala wczesniej wiec zmien sobie klamczucho :D

Rusłan Teraz łatwo Ci o tym mówić. Jakby przyszło co do czego, to myślę, że tak chętnie nie wygłaszał byś takiej mowy.

ja też wolę być pasztetem niż leżeć jak kłoda i obawiać się, że któregoś dnia może szlag trafić moją urodę a wraz z nią partnera. ciekawe ... majac do wyboru bycie pasztetem,albo laska,ktora lezy jak kloda - wybralabys to pierwsze ? jakos w to nie wierze ;)