Go艣膰 Moniciak Napisano Czerwiec 3, 2016 No nie wiem, ja statystowa艂am w filmie i nie jestem 偶adn膮 znajom膮 ani podstawion膮 osob膮 :/ co艣 kr臋cicie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 28, 2016 Pewnie s膮 z konkurencji :) Ja te偶 nie mam z艂ych do艣wiadcze艅 z atv, wprost przeciwnie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 4, 2016 A jakie inne banki twarzy polecacie? Wkr臋ci艂am si臋 w temat i chcia艂abym spr贸bowa膰 swoich sil. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Klaudia____ Napisano Listopad 12, 2016 ale brednie ludzie piszecie... je艣li ktokolwiek uwa偶a, 偶e cokolwiek wam albo waszym dzieciom z nieba spadnie,to chyba wciaz zyjecie marzeniami :) jako 2letnia ju偶 "u偶ytkowniczka" mo偶e przedstawi臋 fakty: firma pobiera 60z艂 op艂at rocznych za wszelkie sprawy administracyjne. zdjecia nie s膮 przymusowe, chcecie, to sobie robicie sesje w studio na w艂asn膮 r臋k臋 z wyznaczonymi kryteriami i dosy艂acie. oni, w firmie licz膮 sobie 200z艂, a NIGDZIE nie zrobi膮 wam portfolio za mniejsz膮 op艂at臋- no, chyba 偶e "po znajomo艣ci". a bez portfolio mo偶ecie sie w ty艂ek poca艂owa膰, bo ka偶dy profesjonalny re偶yser czy osoba z bran偶y b臋dzie chcia艂a widzie膰 czarno na bia艂ym kogo zaprasza na plan lub casting. w Polsce tak si臋 utar艂o, 偶e szkoda ka偶dej z艂ot贸wki, ale chc膮 偶eby si臋 kasa z nieba sypa艂a. firma daje szans臋, z kt贸rej sama wiele razy nie skorzysta艂am, bo nie mia艂am takiego przymusu. kilka fajnych zlece艅 mam za sob膮, jedno zagraniczne. otw贸rzcie troch臋 umys艂y, bo za艣ciankowo艣膰 i chytro艣膰 NIGDY nie zaowocuj膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Klaudia____ Napisano Listopad 12, 2016 + to jest FIRMA,a nie AGENCJA. oni pobieraj膮 op艂at臋 na pocz膮tku 偶eby p贸藕niej nie zabiera膰 prowizji od zlece艅. taka jest r贸偶nica i dlatego p艂acicie przy umowie, w koncu tez musz膮 zarobic... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 a mo偶e p贸藕niej nie ma zlece艅 wiec nie ma z czego zabiera膰 :-) no bardzo sprytnie podpisac z 200 osobami za 60 z艂 a wys艂a膰 dwie osoby Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2016 A powiedzcie mi czy zdjecia wykinane u nich mog臋 przes艂a膰 do innej agencji ??? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 24, 2016 Na pewno tak tylko zabierzcie od fotografa zrzeczenie si臋 praw autorskich Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 16, 2016 Wydaje mi si臋, 偶e wypowiadaj膮cy si臋 negatywnie nie widz膮 zasadniczej r贸偶nicy mi臋dzy bankiem twarzy dla statyst贸w a profesjonaln膮 agencj膮 aktorsk膮. W wielu agencjach nie pobiera si臋 op艂at wst臋pnych, ale kandydaci przechodz膮 mocn膮 selekcj臋 i wybiera si臋 tylko takich, kt贸rzy ZDANIEM pracownika agencji maj膮 szans臋 zagra膰 np. g艂贸wn膮 posta膰 w reklamie. Bank twarzy jest dla statyst贸w - os贸b, kt贸re chc膮 wyst膮pi膰 w filmie ale jako T艁O. Ja np. 'gra艂am' jak kilka wypowiadaj膮cych si臋 tu os贸b w Komisarzu Alexie, ale moja rola polega艂a na...siedzeniu przy stoliku w restauracji. Przy s膮siednim siedzieli aktorzy filmowi. Nie musia艂am nic m贸wi膰, moja twarz nie musia艂a mie膰 super regularnych rys贸w itp. Za taki epizod ATV wyp艂aca pieni膮dze. Nie s膮 to wielkie kwoty o jakich pewnie marzycie, ale potrafi膮 zasili膰 bud偶et studencki czy os贸b na macierzy艅skim. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 21, 2017 Nie wiem jak w innych miastach, ale w 艁odzi ATV jest znane w艣r贸d wielu os贸b, szczeg贸lnie m艂odych. Do bardzo wielu film贸w i serialu potrzebni s膮 staty艣ci (nie aktorzy ani epizody艣ci tylko staty艣ci - warto zna膰 t臋 r贸偶nic臋 zanim wypowie si臋 kto艣 negatywnie o atv) a tych producenci bior膮 w艂a艣nie z takich bank贸w jak ATV. Dla mnie 60z艂 nie jest problemem bo pami膮tka, jak膮 jest wyst臋p w serialu, wra偶enia i frajda s膮 bezcenne. Dodam jeszcze, 偶e za ka偶dy dzie艅 statystowania otrzymuje si臋 wynagrodzenie. Tak偶e ja nie widz臋 w tym nic z艂ego. Zdj臋cia do ATV przekaza艂am swoje, nie korzysta艂am z ich fotografa cho膰 wiem, 偶e jest taka mo偶liwo艣膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 22, 2017 Dla mnie ATV to rewelacyjna przygoda i mo偶liwo艣膰 dorobienia do studenckiego bud偶etu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 23, 2017 To prawda, mo偶liwo艣膰 zobaczenia produkcji od podszewki i poznania aktor贸w, a nawet rozmawiania z nimi jest czym艣 fantastycznym, szczeg贸lnie dla os贸b kt贸re interesuj膮 si臋 kinem. Ja nie jestem w atv, ale moja kuzynka owszem i bardzo sobie chwali. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 30, 2017 Po przeczytaniu wielu opinii postanowi艂am do艂膮czy膰 do galerii twarzy. Jak na razie wszystko wygl膮da ok - pracownicy s膮 bardzo mili i pomocni. Zdj臋cia dostarczy艂am swoje. Teraz zamierzam ruszy膰 na castingi :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 13, 2017 do pana w butelke nabitego chcia艂em si臋 dowiedzie膰 kiedy pan musia艂 zap艂aci膰 190 za zdj臋cia ja wys艂aem do 艂odzi w艂asn膮 sesj臋 i wcale nie musia艂em im p艂aci膰 190 chyba cos 藕le pan zrozumia艂 fakt czeka艂em do艣膰 d艂ugo zanim zdj臋cia dotar艂y i zosta艂y sprawdzone wraz zrzeczeniem praw ale ju偶 jutro jad臋 na casting do warszawy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 14, 2017 O widz臋 bardzo fajne wyliczenia i 偶e chcia艂by pan tyle zarabia膰 to zg艂o艣 si臋 pan do atv jako fotograf i zjed藕 pan z ceny za zdj臋cia naprzyk艂ad na 50 z艂 wtedy b臋dzie taniej ja robi艂em zdj臋cia w w艂asnym zakresie bo mam znajomego fotografa ale bez znajomo艣ci jest to cena o wiele wy偶sza ni偶 proponuje w studio fotograf bo we藕 pan poduwage 偶e atv a fotograf to dwie oddzilne firmy i z zdjecazrobine przez fotografa atv nie odpowiada tak wi臋c nie zapomnijcie o zrzeczeniu si臋 praw od fotografa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 24, 2017 prawda Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 26, 2017 widz臋 偶e albo osoby nigdy nie by艂y na castingu i tylko gdzie艣 co艣 s艂ysza艂y i nie mia艂y odwagi to teraz g艂upoty wypisuj膮 castingi s膮 codziennie i wiadomo o nich nie 2 h wcze艣niej tylko d艂ugo wcze艣niej wystarczy si臋 tym interesowa膰 a nie czeka膰 a偶 kto艣 przyjdzie do domu i na kolanach poprosi Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 28, 2017 Ja podpisa艂em umow臋 z ATV, mo偶liwe, 偶e wkr贸tce zapisz臋 te偶 moje dziecko - jak troch臋 podro艣nie. Ale nie b臋d臋 mu obiecywa膰, 偶e od razu zostanie gwiazd膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mary mary Napisano Maj 16, 2017 dzisiaj odebra艂am portfolio c贸reczki sesja w Be艂chatowie 艣wietne zd臋cia czekamy teraz na propozycje :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kaska 26262 Napisano Maj 17, 2017 SYnek od p贸艂 roku w agencji mielismy juz 2 propozycje zlecen , niestety z powodu choroby trzeba by艂o zrezygnowa膰 :(:(:(:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 19, 2017 niedawno podpisali艣my umowe m艂odszej c贸rki , starsza statystowa艂a i mia艂a r贸lke w reklamie , liczymy 偶e m艂odej tez sie poszcz臋s膰i :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 28, 2017 Ja nie rozumiem tych negatywnych komentarzy. Ja gram ju偶 kt贸ry艣 raz w aleksie. Ludzie mili, troch臋 zarobi臋 i jeszcze mam z tego zdj臋cia. :)) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 paulila Napisano Maj 30, 2017 Mam wra偶enie, 偶e negatywne opinie bior膮 si臋 po prostu z ludzkiej niewiedzy. Agencja przecie偶 pracuje na zlecenie innych firm i to nie ATV decyduje o tym, kto zostanie zakwalifikowany dalej. Trzeba spodoba膰 si臋 na castingu, mi uda艂o si臋 nawet 3 razy :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tatatata 79 Napisano Czerwiec 6, 2017 Nie wiem skad tyle negatywnych opinie , mnie Pani wszytsko wytlumaczy艂a na spotkaniu , zdj臋cia akurat dostarczalismy sie w艂asnym zakresie i nie by艂o problemu , czekamy na propozycje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 6, 2017 My zdecydowali艣my si臋 na zdj臋cia w Be艂chatowie , za t臋 cen臋 zszokowa艂a mnie dobra jako艣膰 zdj臋膰 , tu bardzo pozytywne zaskoczenie na stronei widze ze jest sporo zlece艅 licze ze nam sie tez trafi :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 7, 2017 Zrobili艣my sesje c贸rki w Szczecinie, z艂apali nas przypadkowo w centrum handlowym, dostali艣my bardzo 艂adne zdj臋cia. Teraz czekamy na jakie艣 propozycje. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 7, 2017 Zrobi艂am sesje zdj臋ciow膮 w 艁odzi, zdj臋cia super i patrz膮c p贸藕niej na ceny innych fotograf贸w jestem zadowolona 偶e to na prade tanio mnie wysz艂o. Czekam na anga偶e. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 7, 2017 Nie rozumiem tego gadania 偶e to oszu艣ci, robisz foty, jeste艣聽w bazie danych, i to nie od nich zale偶y czy cie wezm膮 do filmu czy nie, ja gra艂em ju偶 2 razy. Kasa wpad艂a i sie ciesze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 7, 2017 No nas w艂a艣nie te偶 z艂apali w Szczecinie i te偶 uwa偶am 偶e zdj臋cia super! Polecam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 7, 2017 My te偶 z be艂chatowa , totalnie przez przypadek trafili艣my na casting i foty rewelacja, czekamy na anga偶!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach