Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem czy nie jestem ?????

czy ta kreska świadczy o ciąży ???

Polecane posty

8 kwietnia powinnam była dostać okres. Zwykle miewam regularne. Zawsze przed mam plamienie. Teraz natomiast bolą mnie tylko piersi. 11 kwietnia zrobiłam test. Pierwsza kreska była bardzo wyrazna, druga pojawiła się po ok 4 min. ale nie aż taka widoczna, trzeba było się przyjrzeć żeby zobaczyć. Dziś po południu wykonałam drugi test, pierwsza krecha wyrazna, druga znowu taka jaśniutka. czy ta jasna krecha świadczy o ciąży ??? Czy powinna być bardziej wyrazna ?

a czy jak zrobię test z porannego moczu , gdy stężenie hormonu jest największe, kreska bedzie bardziej widoczna ?? No nic, zobaczymy rano. Dzięki za gratulacje :P

Jak robiłam pierwszy test,a robiłam go przed terminem @, wyszła mi bladziutka różowa kreseczka. Test powtórzyłam po 2ch dniach i było już 'ciemniej'. Teraz jestem w 9tc :)

Mi wychodziła taka jasna kreska przez 3 dni, ale widziałam że stopniowo z dnia na dzień była ciemniejsza. Gratulacje!

Gość gryczka
U mnie przed terminem miesiączki była bardzo, bardzo blada, nawet nie byłam pewna, czy ją widzę. W dniu spodziewanej miesiączki wyszła znacznie wyraźniejsza, kilka dni później już prawie identyczna jak kontrolna. Według ostatniej miesiączki zaczęłam dziś 7tc, jutro idę do lekarza:-)

No własnie jak zrobiłam test, ta kreska na początku była blada. w ciągu dnia zaczęła się robić bardziej wyraźna. Kurcze, no to pięknie. Pobolewa mnie trochę brzuch, myślicie że to coś złego ?? jestem przerażona !

Gość gryczka
PS. Gratuluję. Sądzę, że jesteś w ciąży:-)

Gość gryczka
Lekkie kłucie czy ciągnięcie w dole brzucha w początkowych tygodniach ciąży to raczej nic złego, o ile nie pojawia się plamienie lub krwawienie.

Gość gryczka
Ja tez mam kłucia, jak długo stoję ciągnie mnie podobnie jak na okres. 2 tygodnie temu pojawiło się minimalne beżowe plamienie, więc pojechałam do lekarza, ale po badaniu USG powiedział, że nic niepokojącego się nie dzieje, a kłucia są normalne. Tylko kazał mi dużo odpoczywać. Przede wszystkim nie martw się na zapas :-) A testu nie odczytuj po upływie pół dnia:-p Zrób jutro nowy z porannego moczu i zobaczysz, że kreska będzie wyraźniejsza:-)

Gość jesteś w ciąży na 100%
mi dwie kreski wyszly blade jak cień cienia. Asia ma pół roczku :)

Plamienia nie mam, bo co godzine sprawdzam czy przypadkiem nie dostałam okresu :p Miałam delikatne kłucie, raz po lewej, raz po prawej str brzucha na dole. ale to trwało chwilkę. Teraz mnie boli brzuch już chyba z nerwów ;p Muszę się szybko zapisać do lekarza. To ciąża nie planowana. Powinnam już łykać kwas foliowy ?? Czy poczekać na wizytę u gina ?? dzięki za odpowiedzi :)

Spokojnie możesz łykać kwas foliowy a na wizytę najlepiej umówić sie za jakieś 2 tyg żeby zobaczyć bijące serduszko.

Dziękuje maramaj za odpowiedz :)

Moja kreska była tak słaba, że chyba tylko ja ja widziałam, a jednak byla :-) Teraz niunia kopie w brzuszku, GRATULUJĘ :-) Mnie brzuch pobolewal dlugo, co noc sie budzilam, bo myślałam, że to @, podobno te bóle sa calkowicie normalne, pozdrawiam

Zrobiłam dziś rano, wyszła trochę wyraźniejsza. nie pozostaje mi nic, jak teraz wybrać się do ginekologa. Pozdrawiam.

Gość Kafeterianka252
ehhh... ile ja bym dała, żeby mi chociaż taka jaśniutka wyszła;(

Gość Beaga
Mam podobny problem przeczytałam całe forum i z tego co tu pisze też powinnam się cieszyć bo mam 2 krechę taka słabą prawie niewidoczną U mnie było to tak wczoraj zrobiłam test popołudniu i wyszedł negatywny wyrzuciłam go do kosza dziś rano wstałam i coś mnie ckneło poszukałam ten wyżucony test i zobaczyłam tę słabą krechę drugą co wczoraj nie widziałam i się zastanawiam czy to jest ciąża czy mam się cieszyć??? A stramy się o dziecko już od sierpnia zeszłego roku i zrobiłam już tysiące testów i na żadnym nie było nawet bladej jasnej kreski a okres też mi się spóznia i miałam w 23 dniu cyklu takie trzydniowe dziwne dla mnie plamienie teraz myslę że to może było zagniarzżenie bo na okres to nie wyglądało. A nigdy szybciej nie miałam okresu jak 29 dzień cyklu. Zrobię dla pewności jeszcze test ale się boję że się za szybko cieszę.

Zrób jeszcze raz test. Ja się jeszcze tak zastanawiam. Bo okres ostatni miałam 11 marca. Który to może być tydzień ?? W zeszłą środę zrobiłam Beta HCG, wyszedł mi 180,01. Jutro mam wizytę u ginekologa. Czy to aby nie za wcześnie ? jak myślicie ?