Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjholm

Wlosy niezbyt geste wycieniowac, czy lepiej proste przy koncach lekki schodek ?

Polecane posty

Gość januszek
Wycieniuj wtedy wydają sie gęsciejsze.

Gość kjholm
takie za lopatki now alsnie nie zawsze wydaja sie gesciejsze

Gość kjholm
ale sa obeciete w lekka strzalke , chce je jeszcze troche zapsucic

Poświęć te ok 100 zł i idź do naprawdę dobrego polecanego fryzjera. On Ci doradzi i powinnaś wyjść z salonu zadowolona. Moja koleżanka ma cienkie włosy, przez wiele lat cieniowała, poszła do bardzo dobrego fryzjera i ten powiedział jej, że absolutnie nie wolno jej cieniować, teraz już od dwóch lat ma proste włosy i chyba wyszło jej to na dobre.

Gość majecyka 12
A znacie sposobz na to zebz wlosz bzlz gestssze ?

Gość kjholm
w moim meiscie niestey nie ma takich fryzjerow ;/ keidys mialam gesciejsze wlosy , ale wiecie, suszarki, prostownice lokowki i je oslabilam , a teraz jeszcze wypadaja orzez to przejscie ;/ podcielam sobie ej dzis delikatnie i zrobilam mala grzywke na bok, ale mi sie nie podba neistey, ale nie ejst taka bardzo krotka wiec niedlugo powinna odrosnac , kiedys nei cieniwoalam wlosow, byly ladne geste proste , lsniace, potem zaczlema kombinowac i sa takie neiwiadomo jakie , w krotkich tez bylo mi ok jak byly lekko wycienowoane, ale wole dlugie wlosy bo zawsze monza je fajnie ulozyc uczesac na okazje . Wiec nie wiem co robic, czy je jakos deilkatnie z tylu tylko wycienowac tak od polowy , albo tam gdzie sie glowa konczy , czy zostawic lepiej takie jakie sa

Gość kjholm
ja nie znam ;/ u mnie w meiscie chyba nie ma takich dobrych fryzjerow ;/ niestety a dzis za samo podciecie zaplacilam ponad 30 zl