Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ayman001

S.o.s czy jestem w ciąży?!

Polecane posty

Hej może wyda wam się to głupie ale czy to możliwe ze zaszłam w ciąże mimo długotrwałego brania tabletek antykoncepcyjnych ? Kochałam się z chłopakiem do końca dzień przed okresem i teraz strasznie sie boję... teoretycznie biorąc tabletki mam prawie 100% pewności, że w ciąży nie jestem no i dzień przed okresem to dzień niepłodny ale okres był mniej obfity niż zazwyczaj a po ropoczęciu nowego opakowania przez dwa dni plamiłam...

Gość a wiec
plamenia są normalne przy tabletkach ! przez cały cykl brałaś tabletki? :)

biorę tabletki od 17 roku życia i tylko raz miałam 3 miesięczna przerwe w zeszłym roku sierpien-wrzesien- pazdziernik....od listopada po dzis biore je regularnie...

Gość a wiec
nie masz sie o co bac! nie denerwuj się bo niestety układ hormonalny jest mocno związany z układem nerwowym :) pamiętaj że przy tabletkach nie masz owulacji czyli zajście w ciąże jest nie możliwe :) !

Rany ale ze mnie panikara już chyba powoli sobie zaczęłam urajac objawy ciąży...no ale strach ma wielkie oczy dziekuje za uspokojenie !

Gość zdenerwowana.
ehhhh a okresu dalej nie mam...w poniedziałek mam wziac pierwsza tabletkę nie wiem co robić...zrobiłam test ciążowy wynik negatywny jednak go nie wyrzuciłam i po 4 dniach zrknelam kiedy chcialam to zrobic i pokazal sie drugi cieniutki rozowy paseczek...wiem ze wynik juz nie wazy po kilku dniach ale spanikowałam po raz kolejny...