Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blsooe

Razi mnie ze mowia o tej stewardessie co zginela bo była ladna, a inne pomijaja.

Polecane posty

konieczyna - to nie zazdroszczę że na tak długo wyjeżdża:O ale dobrze że sie trzymasz jakoś.....czasem (ale tylko czasem czasem czasem:p) cieszę sie z tego ze jestem sama bo o jedną osobę mniej do martwienia:D choć ptaki ćwierkały że coś się zmieni chyba niedługo:p

Gość no nie moge....
Bardzo mi ich zal, naprawde tylko nie zarzucajcie ze nikt o nich nic nie wie. Potrafie z pamieci wymienic ich nazwiska, wiem jak wyglada kazda z nich wiec nie wypisujcie bzdur ze sa pomijane itp.

no no to gratuluje tobie z calego serca:) juz wiem ze niedlugo bedziemy znowu razem chce wyjechac do niego za bardzo go kocham zeby ak zyc na odleglosc a co do kolezanki wyzej czasem lepiej jest nie wtracac sie tam gdzie nie trzeba bo teraz to walnelas jak lysy warkoczem o beton

na razie nie ma czego gratulować:p walnelas jak lysy warkoczem o beton :D:D:D jeny dzięki bo się ośmiałam strasznie:D

agggie nie ma za co w mojej rodzinie mowia ze jestem specjalistka od dobijania ludzi swoimi tekstami:):):)

Gość twoja stara to gitara
mi Justyna zapadła w pamięci nie dlatego, że była ładna tylko pochodziła z mojego miasta.

muszę zapamiętać ten tekst:D przebiło nawet mojej kumpeli gdy jest ktoś obleśny (sorry, ale śmiejemy się czasem z facetów:p) to mówi że gumiakiem na patyku by nie dotknęła

he he ja pamietam jak walnełam do kolezanki w kinie podczas oglądania jakiegosś dość erotycznego filmu jak widząć minę kolesia obok krzyknęłam do niej na całe gardło patrz napalił się jak szczerbaty na suchary:):):)

hehe:p z sucharami to znam, kiedyś pamiętam ze wyszukiwałam w necie śmieszne hasełka i takie tam, jest tego sporo można się pośmiać

Gość hmmm hmmmm poezja
Nie cztalam wszystkich wypowiedzi, ale ktoś napisal, że Pani Justyna Moniuszko miala pasję, a inne zachodzą młodo w ciąże itp.itd. Przecież Pani Justyna też miała dziecko.

o tym ze juzstyna miala dziecko to jest nie prawda ona dopiero studiowala mial plany owszem mial narzyczonego ale dzieci nie mieli

Gość hmmm hmmmm poezja
Jesteś pewna ?? Więc to konto na NK Pani Justyny, gdzie po katastrofie napisala jej przyjaciolka bylo falszywe ? Byly tam zdjęcia dodane sporo sporo wczesniej, duzo znajomych , ktorzy kondolencje wpisywali pod zdjęciami jej córki. Konto to juz zniknelo.

Gość hmmm hmmmm poezja
Ale jeśli chodzi o marzenia, to posiadanie dziecka wcale nie uniemożliwia spełniania marzeń i spełniania się w zyciu. Pozdrawiam

posiadanie dziecka nie umozliwia ale ogrtanicza na jakis czas przeciez nie zostawisz dziecka i nie pijdziesz realizowac sie w zyciu trzeba dorosnac do tego by posiadac dziecko wiec lepiej najpierw jest dobrze pomyslec a potem planowac dziecko zeby pozniej nie zalowac ze zmarnowalo sie najlepsze lata swego zycia na naianki nad dzieckiem

Gość hmmm hmmmm poezja
To dziwne, ktoś sobie założył dla "jaj" konto z jej zdjęciami , dodanymi zresztą sporo wczesniej?? To byly jej zdjęcia, bo te same można znaleźć w necie. Miala sporo znajomych, ktorzy wpisywali kondolencje pod zdjęciami z dzieckiem... dziwne. Do tego jej przyjaciolka niby napisala w opisie o niej, że Justyna zginęła, opisala wlasnie jakie miala marzenia, hobby i że była Miss Politechniki.

Gość hmmm hmmmm poezja
No wiesz, dziecko wbrew pozorom szybko rośnie, oczywiście, że na początku dziecko potrzebuje obecności matki bezwzględnie. Może utrudnia , ale czy wszystko musi być łatwe ? Jak się chce, to wszystko można. A posiadanie dziecka niczego nie przekreśla. A to, kiedy się je powinno mieć, to każdego indywidualna sprawa i decyzja i nie nam ją oceniać.

Gość a ja wam teraz coś powiem
Lech Kaczyński bł moim kuzynem :(

Gość hmmm hmmm poezja hmm
Tylko się nie gniewaj, że piszę o tym koncie na NK, chyba przedwczoraj ktos podal linka mi do tego konta i weszłam.

powiem ci tak bylysmy kuzynkami niegdy sie nie widzialysmy ale o zadnym dziecku nikt w rodzinie nic nie mowi wiec juz sama teraz nie wiem czy bylo czy nie ja wiem ze nie a moze je ukrywala ze bylo bez slubu

Aha, rozumiem...

Własnie już to konto zostało usunięte. Tam się wpisała przyjaciolka p. Justyny, ale kurcze nie mogę sobie przypomnieć nazwiska

kurcze szkoda no coz mowi sie trudno nie dziwie sie ze usuneli po co ma byc na pokaz dla wszystkich a moze tylko w wyszukiwarce zablokowali bo da sie tam taka opcje ustawic zeby nie mozna bylo znalezc

Ja nie wyszukiwalam, tylko wchodzilam przez tego linka, wiec możliwe, że zostało jednak usunięte. Masz rację, po co ma być na pokaz... Jak sobie przypomnę to nazwisko to napiszę, może coś skojarzysz.

aggee wypadalo by pojsc ale nie wiem czy dam rade wiesz praca.... chcialbym ale cos moi przelozeni kreca nosem na to

sprawdzialbym znajomych to bym wiedzial czy to jej konto no coz zachowajmy o niej pamiec taka jaka byla a nia taka jaka ludzie ja widzeli konta na nk to ostra sciema wiecie jak jest latwo podszyc sie pod innych

ja też jej szukałam na nk i w tym czasie jak szukałam to już jej nie było