Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blsooe

Razi mnie ze mowia o tej stewardessie co zginela bo była ladna, a inne pomijaja.

Polecane posty

Śmiem twierdzić że od bardzo dawna Eligiusz, od tak mniej więcej 28 lat:O koniec już zresztą komentowania z mojej strony i tak za dużo każdy ma hobby (no niektórzy nie mają:O) to fakt, ale zginęli i dlatego akurat się mówi o nich, a hobby moim zdaniem całkiem całkiem nietuzinkowe, zdecydowanie wyróżniała się z tłumu i nie interesowała się 'ogólnie wszystkim' :p Ale już teraz tylko żal pozostał tych bliskich osób:( Rodziców, przyjaciół i tego chłopaka:(

no wlasnie byla mloda i miala cale zycie przed soba pamietajcie ze zawsze najbarsziej jest zal gdy umiera mloda osoba na starszych ludzi sie tak nie patrz bo oni juz przezyli co mieli przezyc a mlodzi coz maja zawsze wiele planow ktorych nigdy juz nie zrealizuja

Gość blsooe
dokladnie, nie powinna byc wyrozniania ze wzgledu na urode i pasje.. bo z pewnoscia kazdy tam mial jakies pasje.. i nie powinno sie dzielic tak ludzi na lepszych i gorszych.. a ja czuje ze wlasnie zostalo tozrobione.. i gloryfikowane sa osoby urodziwe w tym przyupadku a inne pomijane..

Gość sdfhn
a ja uwazam ze najbardzioej ejst zal mlodych rodzicow, ich dzieci beda sie wychowywac bez rodzica a ona chyba dzieci nie miala, narzeczony znajdzie sobie inna

No wielu widzi tylko smaczny kąsek, który uszedł z życiem, brzydule niech sobie giną... Nietypowa pasja wcale nie jest powodem gloryfikowania, bo wielu nawet nie ma sznas (kasy, układów) by swoje marzenia/pasje realizować i rozwijać. Nie jest mi jej wogóle szkoda, bo codziennie ginie wiele wartosciowych osób o których nikt nie wspomni.

konieczna - wcale nie tak malo osob ma takie marzenia. ja studiuje lotnictwo ,jestem rok mlodsza od moniuszko , tez chce byc pilotem.... i zapewniam cie ,ze jest kilka takich dziewczyn ale dopoki nie zgina w tak okropnych okolicznosciach nie dowie sie o nich cala polska ;/

wiecie co to ie o to chodzi czy byla ladna czy brzydka czy miala pasje czy jej nie miala wazne ze zginela za mlodu ze nie przezyla swojego zycia tak jak powinna... nie wazne czy to justyna kasia basia marysia czy zenek wazne jest to ze to czlowiek po ktorym zostanie pustka dla rodziny przyjaciol... kazdy z nas jak tracize swojego otoczenia kogos mlodego zastanawia sie nad swoim zyciem, zycie starszych osob jakos jest pomijane mlody czlowiek to nowe ambicje nowe plany nowe marzenia gdy odchodzi ktos mlody w zyciu czlowieka pojawia sie cos w rodzaju zastanowienia nad samym soba

dodam ,ze znam wiele dziewczyn bez wyksztalcenia... mniej lub bardziej ladne ale swoja postawa zyciowa mi imponuja i to przy nich mozna sie poczuc jak ta "gorsza" , bo to o czym pisza to tak ladnie wyglada w tabloidach... ale to chyba nie to sie naprawde liczy. wazne jakim byla czlowiekiem

czarna gapo wiem o tym i wlasnie do tego daze ze temu jest o niej glosno bo robila cos czego inni by sie nie odwazyli by sie nigdy zrobic podziwiam was za to ze wiecie co chcecie robic w zyciu ze macie inne cele inne priorytety, nie jestescie z tych osob ktore masowo chca robic to samo co kumple z podworka macie swoja jasny cel na zycie i chwala wam za to

kiedys chcialam isc do wojska :) ale mam mala wade wzroku i tylko w cywilu moje marzenie moze sie spelnic... wciaz nie wiem ,ktory piorytet wybiore.... ale jest wiele dziewczyn ktore robia bardziej szalone rzeczy, sa mechanikami albo saperami :)

i nikt tu nie pomija innych po prostu justyna byla osoba do ktorej politycy mowili coreczko byla bardzo ciepla i oddana osoba i tak jak stwierdzil ktos z was z prezydenetem nie pracowal byle kto musiala miec cos w sobie skoro wszyscy tak bardzo ja kochali i tak cieplo sie o niej teraz wyrazaja i tu nie chodzi o urode zeby zaraz nie padl tekst ze sypiala z ktoryms z politykow chodzi o swoj style charakter sposob bycia

ale zobaczcie ile dziewczyn marnuje swoj potencjal sa takie ktore w wieku 16 lat zachodza w ciaze i na tym konczy sie ich swiat ich marzenia ich cele

powiem szczerze ze z tych trzech dziewczyn to Pani Justyna wzbudzila moja najwieksza sympatie. ma cos w usmiechu i oczach.... ;)

Gość fsdfsddfs
Wezcie juz nie gloryfikujcie tych stewardess. Zal ich i przykro ze zginely. Co by nie mowic to nie mozna porownac w ogole ich znaczenia do znaczenia prezydenta czy ministrow. Smierc Kaczynskiego wplynie na cala Polske, zmieni sie teraz polityka kraju itp. Ich smierc wplynie jedynie na ich bliskich, dla nas nic sie nie zmieni, zapomnicie o nich juz za kilka dni.

widzisz to jestes odwazna ja bym tak nie ryzykowala majac dziecko juz dopoki nie ma dzieci swiat jest inny zyjesz swoim zyciem swoim okreslonym planem a jak juz jest dziecko wszystkie swoje plany opierasz o nie

fakt jest wiele takich dziewczyn, niewiele o nich słychać ale to takie kurcze babki z jajami w pozytywnym znaczeniu:) ja jestem zdecydowanie bardziej 'przyziemna' w tych sprawach a latam tylko jak muszę:O na spadochronie może jeszcze bym skoczyła na jakiś prochach uspokajających:p ale np takie bungee to nigdy:D więc tym bardziej podziwiam

takie jest zycie ladnych sie pamieta itd a brzydkich nie jak ja bym odszedl to by pewnie nikt nie zauwazyl bom brzydki

mam wrazenie ze niektorzy ludzie to robia z zazdrosci ze o kims sie mowi dobrze nie zapoina sie ludzi o ktorych nie chce sie zapomniec powiem szczerze ze dla mnie smierc justyny jest wazniejsza smiercia niz kaczynskich

Lorika - a co to za marzenia, dlaczego nie możesz ich realizować, na pewno jest na to sposób:)

a ja uwazam ,ze dziecko nie powinno byc "przeszkoda" dla marzen. to co robie robie po czesci dla dziecka. nie planowalam ciazy. mialam rok zwatpienia - pojechalam jak duza liczba ludzi do UK ,ale wrocilam bo czulam ,ze tak nie mozna...nie mozna zapominac o marzeniach

Gość to juz zaczyna byc smieszne
One kurwa nie pilotowaly samolotu tylko podawaly kanapki i zapinaly pasy. Moja znajoma jest stewardessa i jest jedna z najglupszych osob jakie znam, chyba troche przeaadzacie.

a mi jest zal wszystkich osob ktorzy swoje zycie zakonczyli wczesniej niz powinni i nie wazne czy to jakis bum bezdomny czy corka prezydenta czy ktos jeszcze inny to jest czlowiek ma swoje uczucia i marzenia czlowiek ktory mial swoje zycie przed soba a eraz " śpij spokojnie drogi synu z tobą szczęście uleciało... tylko żałośći łza matce i ojcu pozostała..."

konieczyna i z tym się zgadzam w stu procentach także niech spoczywają w pokoju....może tam jest o niebo lepiej niż tu?:) tylko my jeszcze o tym nie wiemy:)

Lorika - nic straconego, a nawet nie mając studiów mozesz mieć satysfakcjonującą pracę. Ja mam studia jakie zawsze chciałam a praca/niby-praca to tak średnio z tym uśmiechem:O Ale życie mnie uczy nie żeby cholera nie narzekać...bo to nie ma sensu

Posłuchajcie, wspomnijcie On był Ona była Za nich mówią kamienie Czasem szepty wśród listowia, czasem ptaka głosem cisza przerwana Zasłuchani wspomnijcie zapalcie znicze żywy, migotliwy blask pokrywa rozsiany wokół smutek, Tylko słowa „żegnaj... nie mówcie powiedzcie „pamiętamy dobre myśli połóżcie na chłodnych kamieniach

a czytaliście to: W pracy poznała miłość swojego życia. Albert też jest funkcjonariuszem BOR. Pobrali się kilka lat temu. Niedawno przeprowadzili się do nowego mieszkania na Wilanowie. Mnóstwo tam pamiątek, z zagranicznych podróży. Agnieszka była szczęśliwa. Maksymalnie zakochana. W czwartek, przed wylotem do Smoleńska poszła do jubilera. Kupiła bransoletkę z czterolistną koniczyną na szczęście. Kazała na niej wygrawerować imię męża. Zabrała ją ze sobą do samolotu, do Smoleńska. Teraz Albert jest w Rosji*. Pojechał rozpoznać ciało żony. Może właśnie po nowej bransoletce ja nie wiem jak ludzie mają siłę na coś takiego, na to aby identyfikowac ciało swojej żony, męża, matki, córki itp.......skąd biorą siłę przecież oni chyba są żywymi trupami w tym momencie.