Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blsooe

Razi mnie ze mowia o tej stewardessie co zginela bo była ladna, a inne pomijaja.

Polecane posty

napewno jej chlopak usunał bo wiecie ze napewno to nei jest mile jak kilka tysiecy osob oglada profil osoby ktora zmarla szukajac sensacji

Gość Gosia06
A wiecie może kim był narzeczony Justyny? Czytałam gdzieś że miała chłopaka od 17 roku życia, chyba Piotrek miał na imię z Jej rodzinnego miasta? A może to ktoś z Warszawy jednak? Co do linka na nk i dziecka znalazłam coś takiego : http://forum.gazeta.pl/forum/w,52,109895677,,Justyna_Moniuszko_nie_zyje_.html?v=2 ale już galeria jest zablokowana.

Gość Przyjaciółka - MEiL
Jestem b.dobrą koleżanką Justyny z PW. Wspominam Ją bardzo dobrze, opowiadała mi wielokrotnie o swojej pracy, o tym, że w samolotach prezydenckich są stare, duże butle z tlenem przy każdym fotelu, że nie ma masek wyskakujących nad pasażerem. Hipotetyzowałyśmy, co by zrobiła, gdyby przytrafiło się coś niespodziewanego - mówiła, że choć zdawała sobie sprawę, że nie wszystkim na pewno pomoże, ale będzie się starała. Opowiadała o szkoleniach, gdzie przez 6 sek. należało ewakuować pół samolotu. Rozawiałyśmy też o śmierci - podchodziła do tego na poważnie, ale z dystansem, spokojnie - mówiła "no trudno". Zachęcała nas do pracy ze sobą, jako stewardessy. I Nie, nie miała dziecka na 100%! A Jej chłopakiem do czasu katastrofy abył mój kolega przesympatyczny Paweł D. i to też na 100%. Bardzo lubiłam tą parę. Jak tak oglądam nasze wspólne zdjęcia, to aż się nie chce wierzyć, że nie tak dawno Razem się śmialiśmy i wygłupialiśmy. Pawła wspieramy nadal i trzymamy za Ciebie kciuki. Młodzi, uśmiechnięci ludzie, z planami, marzeniami jak każdy w tym wieku. Piszę to dlatego, że wszędzie powstają różne historie, matactwa, one krzywdzą bliskich, rodzinę i nas przyjaciół. Tak być nie powinno. Pozdrawiam.

Gość Przyjaciółka - MEiL
A jeśli chodzi o profil na nk, to założyła go Marzena Pie. na swoim koncie - chciała tak upamiętnić swoją najlepszą przyjaciółkę, z którą zaczynała przygodę z lotnictwem i którą namówiła na zostanie stewardessą - taki hołd. Dodała zdjęcie Justi do profilu, obok swojego zdjęcia oraz zdjęcia swojego maleństwa - wszyscy źle to zrozumieli i zdjęcie Jej dzieciątka podpisywali kondolencjami, mylnie uważając za Jego Mamę - Justynię. Mamą Maleństwa była Marzenka. Gdy się zorientowała, że przypadkowo zaszły pomyłki - zablokowała galerię i zmieniła nazwę konta. W celu wyjaśnienia.