Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blsooe

Razi mnie ze mowia o tej stewardessie co zginela bo była ladna, a inne pomijaja.

Polecane posty

Gość blsooe

Czy uroda az tak bardzo musi byc zawsze wazna? Wyrozniaja ja tylko dlatego ze byla piekna. Zalosne to jest..,

Gość 34rre
To jest normalne, jak podaja ze umarla jakas kobieta to szukam jej zdjecia w necie. Jak jest ladna to jest mi jej zal, jak nie to po prostu patrze i o niej nie mysle.

ktore niby pomijaja? wydaje mi sie ,ze tak to juz jest - gdy ktos odchodzi wtedy rodzi sie swego rodzaju legenda... niektore rzeczy sa nadwyraz

Gość zle czytaszzz
wszystkie byly ladne

tylko poczytaj najpierw co ona osiagnela a potem gadaj takie glupoty to byla dziewczyna z pasja wiec sie nie dziw ze o niej jest glosno!!! czytales cokolwiek o niej?? wiesz jakie miala hobby??

stewardessy przeważnie są ładne....mniejsza o to, żal ich jak każdego innego

Justyna Moniuszko - o niej mówią najwięcej...studiowała chwilę w moim mieście i była ode mnie starsza o 1 dzień.....to najbardziej utkwiło mi w pamięci....no i faktycznie niebanalne zainteresowania

Gość nj;io
to tylko dowod, ze uroda nawet po smierci ma znaczenie. Bardziej nam zal pieknych osob.

niektorzy ludzie zamiast oceniac wnetrze oceniaja urode itp. tacy ludzie jak justyna sa naprawde godni podziwu gdyz malo jest teraz ludzi majacych jakis celw zyciu. dziewczyna kochala latanie i to ja zabilo

fakt moniuszko byla ciekawa dziewvzyna (choc czytalam wypowiedz jej kolegi co do wygladu "moze nie miala idealnych ksztaltow ,ale byla ciepla.."). wszystkie byly ladne na swoj sposob. ktos gdzies przyczepil sie ,ze miala krzywy nos.... etc. teraz ludzie wynosza na piedestal kazda ofiare... takich dziewczyn jak ona...ladnych, z pasja ....nie byla jedyna

a ja tak widze ze nie ktorym tylko seks w glowie i nawet na chwile nie potrafia sie zachowac jak nalezy

wszystkie trzy były nietuzinkowe - taka prawda i to nie jest wiek na umieranie:( mnie ruszyła ta data urodzin i zaczęłam o niej czytać. 6 lipca dzień przed swoimi urodzinami pewnie pomyślę o niej. Kochała latać i skakać ze spadochronem, odważna dziewczyna. Na identyfikację zwłok pojechała jej mama i narzeczony:( :(:(:(

Gość Eligiusz Niewiadomski
CZmu usunęli moje wypowiedzi? To przecież prawda, że mi sie podobała

Gość mam 27 lat_178cm
pokazta linka, jo ?

Gość Leejdi
a nie wydaje wam sie ze podczas dzisiejszej uroczystosci nazwisko Barbary Maciejczuk przy wynoszeniu trumien z samolotu padlo 2 razy? raz gdzies w srodku bo lista byla alfabetyczna a pozniej jeszcze na koncu... co o tym myslicie?

Eligiusz - może dlatego że przekraczasz tak pewne granice że krew mrozi w żyłach. Zastanów się nad sobą człowieku. no to fakt, żal matki w takiej sytuacji:( żal też tego chłopaka który musiał się pożegnac z ukochaną. Kurde wiecie co, ogólnie to tak mnie to wszystko dołuje że aż się o siebie martwię......za bardzo przeżywam pewne rzeczy:O

Gość Zby_Szek
Leejdi - też to zauważyłem, były dwie trumny Barbary Maciejczyk i rodzina odprowadzała Basię dwa razy. Z tego co można było zobaczyć, nie byli zaskoczeni. Kwiaty składali na obydwu trumnach. Niech spoczywa w pokoju:(

Czy jak napisałem, że chciałbym się kochać z ŻYWĄ panną Moniuszko to popełniłem faux pas??? No przecież nie napisałem, że z MARTWĄ!

Gość Zby_Szek
Nie słyszałem żadnych wyjaśnień. Zwróciłem na pożegnanie Basi szczególną uwagę, bo historie tych młodych dziewczyn poruszyły mnie bardzo.

W obliczu śmierci nie powinieneś był w ogóle coś takiego pisać, jak tego sam nie rozumiesz to ja nie mam na tyle siły i umiejętności żeby Ci to teraz tłumaczyć dlaczego. Zastanawia mnie tylko co robią rodzice takich delikwentów żeby wychować dziecko na kogoś takiego, ale już mniejsza o to.....

Gość sdfhn
wiele ludzi ma jakas pasje i hobby to ze ona skakala jest taks zzcegolne zeby je bardziej zalowac? :o

Rodzice? Mam 29 lat...Sam się od dawna wychowuję...

może dlatego,że jak młoda i ładna,to takie ładne ciało sie zmarnowało i sie rozłoży...a mi akurat też jej najbardziej żal,nie dlatego,że ładna,tylko,że najmłodsza,że była szczęśliwa i miała cele w życiu...

tak ma wielkie znaczenie gdyz dziewczyna chcial byc pilotem nie wiesz ze w polsce jest tak ze ludzie ktorzy maja jakas pasje sa jakos szczegolnie wyrozniani?? skakanie na spodochronie czy pilotowanie jest czyms innym niz zbieranie znaczkow pomysk ile osob w polsce ma takie hobby takie inne szczegolne 5%???