Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *important*

W którym dniu cyklu boli was jajnik?

Polecane posty

Gość *important*

Bo mnie zawsze jak mam owulację. Ale dziś po południu, a jestem tydzień po owulacji (wiem bo mierzę temp i obserwuję śluz) znowu mnie bolał. Tak ze dwie godziny, ale baaardzo intensywnie. Myślicie że to normalne? Kiedy wy odczuwacie ból jajnika?

Gość proooooooszę
odpowiedzcie

Gość saleminka8
śluz nijak się czasami ma do owulacji,ja obserwowałam śluz przez 1,5 roku i nie umiałam zajść w ciążę,gdy zaczełam mierzyć temperaturę to się okazało że w dniu owulacji i dzień po niej mam "sucho" :) 2 dni po owulce miałam wodnisty śluz a kilka dni przed owulacją(około5) miałam rozciagliwy,ale które plemniki żyją 5dni bo mojego faceta na pewno nie :P zaszłam w ciążę w 1 cyklu gdy mierzyłam temperaturkę ;) a jajnik powinien boleć tylko w dniu owulacji,chyba że jej nie było to boli również w innych dniach,powodem jest nie pękniety pęcherzyk-wiem bo nieraz robiłam monitoring owulacji ;)

Gość 1234512345
Mnie boli z reguły w 13-14 dniu./właśnie dziś/ :P Ból jest okropny, ale mam tak od porodu. Przed ciążą nie miałam tego problemu. A teraz co drugi m-c, raz prawy a raz lewy jajnik :-)

Gość *important*
Wcześniej miałam ból na przemian raz w jednym jajniku raz w drugim. A od 2 lat boli mnie zawsze tylko jeden, lewy. Nie wiem czy to jest normalne.