Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jego pani

SMOLEŃSK - WYBORY PREZYDENCKIE - Jarosław ?

Polecane posty

Hej ludzie. Myślę że teraz z PiSu wystawią Jarosława. -->pewnie on też się poczuje zobowiązany do dokończenia kadencji za brata. Myślę że media tak nakręciły śmierć prezydenta i Wawel że ludzie masowo zaczną głosować na drugiego Kaczyńskiego. -->Osobiście jestem pełna podziwu dla Tuska, który umie tak ładnie zachować się w tych chwilach i Komorowskiego który idzie Pisowi na ustępstwa. Czy zagłosowalibyście na Jarka jakby kandydował?

Gość odczynnik psi
Jasne, że nie. Jak przystało na sługusa, na kolanach pójdę do komisji wyborczej by złozyc głos na jedynego, słusznego kandydata - Darth Komera, przy czym, radośnie merdając ogonkiem, udam się do domu by wzydac do zdjęcia Donalda Tuska. Echh ależ on przystojny :classic_cool:

Myślisz, że człowiek, który ma umierającą matkę w szpitalu i zmarłego niedawno brata bliźniaka (bliźniaków zawsze łączy coś więcej niż zwykłych braci )nie ma co robić podczas żałoby tylko startować w wyborach i przekomarzać się z innymi politykami? Chyba żartujesz.

myślę że jest mu bardzo trudno i współczuję im. i żal mi BARDZO matki. ale pewnie będzie kandydował dla brata

Gość To ze sie dorobil
A mnie jest przykro ze zakladacie tak beznadziejne topiki.

Bóg juz wybrał... nie pozwolił Naszemu prezydentowi stapać po ruskiej ziemii. Nienawidził tej ziemi i ... Bóg wysłuchał tych próśb... Skoro się czegoś nienawidzi, omija się to szerokim łukiem... Pycha nie pozwoliła łagodniej obejść się z delikwentem... Nasz prezydent znów chciał namieszać... ale już nie będzie mu to dane... Bóg go ewidentnie opuścił, nawet plagę pyłu przesłał... Jak pył się utrzyma, goście żałobni odetchną................ Oni muszą się pokazać, jA NA SZCZĘŚCIE NIE!

Gość Wolvfram
obstawiam, że w przyszłym tygodniu, już po żałobie narodowej 'ktoś' wyskoczy z hasłem BÓG-WIARA-OJCZYZNA to na poparcie otrzyma sto tysięcy podpisów na dzień dobry straceni są już na początku : Palikot Kurski Ziobro, nawet tyłka nie ruszył z tej Brukseli do tej pory i żadnego komentarza nie wygłosił, za dobrze ma i doopska nie ruszy i wcale się jemu nie dziwię po nagonce na niego a Jarosław musiałby być teraz bardzo silny psychicznie aby to wszystko wytrzymać a bez pomagaczy nie poradzi

a ja się obawiam że kogo by pis nie wystawił, to wiekszość ludzi z wsi i mniejszych miast na niego zagłosuje, a i sporo z dużych miast, zwłaszcza kobiet

Gość odczynnik psi
Ta....jak zwykle, kobiety przyczyną wszystkich nieszczęśc :o Że tez nie jesteśmy hermaafrodytami, byłoby prościej :classic_cool:

Gość co do wyborów to
Jarosłam Kaczyński - były premier Polski, nie będzie kandydował. Kto by się opiekował jego bratanicą, jeśli i jego by zabili.

kobiety są bardziej uczuciowe i przez to podatne na manipulacje medialną. (jestem kobietą, w dodatku wierzącą, ale to co się tu dzieje, to dla mnie jest SKANDAL)

Po pierwsze. Lecha nikt nie zabił. Po drugie. bratanica ma męża i dziecko. Miała wspaniałą Matkę... :(

Gość Janna Oli
Jareczek niech idzie na szczaw...

Gość odczynnik psi
pani, właśnie miałaś przykład typowego ciemniaka wierzącego w zamach :classic_cool:

Gość facet lat 39
watpie aby kandydował ale jesli to zrobi ma u mnie głos

Gość bbeeeeeeeeeelikakaka
WIECIE CO JA UWZAZM ZE BEDZIE KANDYDOWAL bedzie mial nadziej ze na fali wspolczucia ludiz na niego zaglosuja no wlasnei jesli zaloba po bracie i choroba matki mu nie przeszkodza to da mnie niestety to bedzie zalosne posuniecie ja na niego napewno nie zaglosuje i tez uwazam ze Tusk dobrze sie zachowuje

Gość kurka wodna,no
mielismy juz dwoch Leszkow: Walese i Kaczynskiego, wstyd sie przyznac, po kiego groma nam jeszcze jeden dupny prezydent? Ja bym jeszcze raz na Kwasniewskiego glosowala! Z niego bylam dumna!

Gość nie noooooooo
ale glupoty piszcie :o :o może w poniedziałek, niedzielę Jarosłam by wygrał gdyby nie ten Wawel :o gołym okiem widać okrutną grę polityczną, ktoś podsunął pomysl pochówku, Dziwisz się zgodził namawiali rodzinę rodzina uuległa i się zaczeła nagonka :o Tylko osoba bez serca, uczuć i rodziny wierzy ze w obliczy takiej traumy Jarosław chciał coś ugrać :( niestety ktos ewidentnie ich szykanuje i osiagnal efekt pis jest spalony

Gość szykanowali prezydenta
Po jego śmierci okazało, się że te paszwikle podawane przez media są jedną z trzech prawd księdza Tischnera czyli gówno-prawda Jeżeli zaczęli teraz opluwać Jarosława Kaczyńskiego to warto rozwarzyć jego kandytaturę

a powiedzcie mi dlaczego Wy chcecie głosować na Jarosława? czym Wam imponuje? nie uważacie że jest despotą?... komorowski jest kulturalnym czlowiekiem.

Dla mnie ta cała szopka z pochówkiem na Wawelu jest już początkiem kampanii wyborczej. Przecież jaka to nobilitacja! Jaruś myśli sobie, że skoro Lech był "wspaniałym prezydentem",pochowanym wśród zasłużonych to polskie społeczeństwo uzna brata bliźniaka za gwarant "wybitnej prezydentury" ciąg dalszy :O Choćby był jedynym kandydatem to mojego głosu miał nie będzie.